Vino sa te angajezi la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti!


O tanara care doreste sa se angajeze la un studio de videochat din Bucuresti are de facut o alegere grea deoarece in capitala se gasesc mii de firme care activeaza in acest domeniu si care se lauda ca ii pot oferi acesteia venituri foarte mari. Cel mai bine pentru ea este sa se documenteze serios in legatura cu renumele, experienta si conditiile oferite de marile studiouri si sa se orienteze catre cel mai potrivit loc de munca.

La o simpla cautare pe Google, vei afla ca Studio 20 este considerat, la ora actuala, drept cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, din motive evidente. Conditiile luxoase, cadrul legal si profesional si performantele inregistrate la nivel international sunt doar cateva din acestea. Deoarece acest domeniu este reglementat din punct de vedere legislativ, compania ofera contract de artist-interpret oricarei tinere dornice sa-si castige existenta ca model de videochat. De asemenea, odata la doua saptamani, modelul semneaza si primeste un act aditional, in care sunt trecute toate detaliile activitatii lui pe site-urile de videochat pe care a lucrat in perioada anterioara.

Acest studio de videochat din Bucuresti este corect si transparent cu modelele sale, plateste taxe si impozite si lucreaza 100% legal. Presa de afaceri din Romania l-a portretizat mereu drept un exemplu pozitiv de profesionalism si seriozitate, care a ridicat standardele acestui domeniu la nivel mondial. De aceea, la festivalurile de profil de la Mamaia, Praga, Bracelona, Las Vegas, Los Angeles si Cartagena, acest studio de videochat din Bucuresti a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului („Best Live Cam Studio of the Year”, „Best Emerging Studio”, „Best Cam Studio”) si a primit cele mai importante premii pentru modelele sale: „Best Live Cam Model”, „Best Smile”, „Best Non-Adult Model”, „Best Fetish Model”, „Best Emerging Model”, „Best Entertainer” etc.

Prin succesul inregistrat, Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, a dovedit ca are capacitatea, cunostintele si resursele necesare pentru a creste modele de top, cu aparitii in media si castiguri de pana la 25.000 de dolari pe luna, care le poate asigura un viitor lipsit de griji financiare.

Ce avantaje au modelele de videochat de la Studio 20

Dupa semnarea contractului, orice model de la acest studio de videochat din Bucuresti va beneficia de un trainer dedicat, care il va invata toate trucurile acestei meserii. Expertii nostrii vor fi alaturi de tine mereu pentru a-ti asigura consilierea de care ai nevoie, ceea ce te va ajuta sa faci performanta in acest domeniu. Pe langa traineri experimentati, la Studio 20 vei avea parte de suport tehnic nonstop, fotografi, editori video, hairstylisti, make-up artisti si maseuri, care sa te ajute sa obtii cat mai mult trafic si sa-ti maresti castigurile de la luna la luna. In cazul in care iti doresti promovare, echipa noastra de marketing te poate transforma intr-un model de succes, care realizeaza castiguri nu numai din chat, ci si din programe de afiliere si din site-ul personal. Ne dorim ca tu sa ai parte de tot ceea ce este mai bun, asa ca iti punem la dispozitie camere tematice moderne si diversificate, aparatura moderna si spatii pentru relaxare. De asemenea, aici vei urma cursuri individuale gratuite de limba engleza, teme de conversatie si make-up si vei primi ajutor financiar pentru completarea trusei de make-up si a rochitelor de lucru.

La acest studio de videochat din Bucuresti, vei gasi mereu o atmosfera calda si prietenoasa si vei veni cu drag la serviciu. Studio 20 este o companie cu o experienta de 17 ani pe piata, cu locatii in Europa, America de Nord si America de Sud, care ofera stabilita si siguranta oricarui model care doreste sa-si construiasca o cariera de succes. Cu ajutorul nostru, poti castiga pana la 25.000 de dolari pe luna, iar pentru a te convinge de acest lucru, inca de la interviu poti cere managerului sa-ti arate incasarile modelelor noastre de top.

Studio 20 este certificat Jasmin la nivel Silver, ceea ce inseamna conditii preferentiale pentru modelele noastre, suport dedicat permanent si numeroase alte beneficii. Dupa 6 luni in echipa acestui studio de videochat din Bucuresti, vei putea accesa credite rapide pentru operatii estetice, cumpararea unui autoturism sau a unui apartament, iar dupa 12 luni fara intreruperi poti beneficia de bonusuri consistente de fidelitate. Pentru alte detalii, ne poti contacta la telefon: 0724.777.757, 0748.777.757 sau pe e-mail: angajari@studio20.ro. Un reprezentant Studio 20 te va invita sa vizitezi sediile noastre din Piata Victoriei si zona Pietei Unirii sa te convingi personal ca acesta este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti.

Nume persoana de contact: Studio 20
Functie persoana de contact: Studio de videochat
Email persoana de contact: videochatstudio20@yahoo.com
Telefon persoana de contact: 0724.777.757


Alte comunicate de presa