Neicha le urează viitorilor lash-stiliști „Bine ați venit la cursurile Neicha & Tabya Lash Academy!”


Neicha este partenerul oficial al Tabya Lash Academy, locul în care sunt antrenați viitori lash-stilișto profesioniști, prin intermediul unor cursuri specializate, de la cele de începători, până la cele mai care merg până la perfecționarea completă a cursanților.

Fiindcă această nișă, a extensiilor de gene și sprâncene, din domeniul beauty and cosmetics, este una dificilă, Neicha se alătură academiei Tabya pentru a le oferi cursanților și viitorilor profesioniști în domeniu o serie de produse premium, destinate uzului profesional la cele mai înalte standarde.

Varietatea cursurilor și a tematicii lor le asigură cursanților un antrenament complet și se adresează, în esență, întregului spectru de practicanți al acestui domeniu. Începând cu bazele unui curs de începători, trecând prin tehnici speciale dedicate extensiilor de gene și sprâncene, și ajungând la Master Class, apogeul trainingului, Tabya Lash Academy, în parteneriat cu Neisha, se asigură că le vor oferi tuturor celor interesați de acest domeniu informațiile, practica și feedback-ul de care au nevoie.

Vom trece în revistă fiecare curs în parte pe care Tabya Lash Academy împreună cu Neisha le oferă celor dornici de perfecționare, caracteristicile lor și cele mai importante aspecte care îi privesc direct pe cursanți.

Ce cursuri sunt disponibile pentru viitorii și actualii lash-stiliști în academia Tabya & Neicha?

Cursurile Tabya Lash Academy în parteneriat cu Neisha și O’clair sunt destinate entuziaștilor domeniului beauty and cosmetics, în special nișei de extensii de gene și sprâncene care face obiectul acestor cursuri.

Pentru a trece direct la subiect, iată care sunt principalele cursuri Tabya Lash Academy ce pot fi găsite și pe website-ul neicha.ro:

Curs de bază pentru începători privind extensiile de gene fir cu fir sau clasice
Acest curs ține 2 zile și este structurat în 2 module de teorie și practică. Modulul de teorie ține doar 4 ore, iar în cadrul acestui cursanții vor învăța detalii despre istoria extensiilor de gene fir cu fir, tipuri de proceduri, anatomia genelor naturale, tipuri de adezivi și de extensii de gene, precum și multe altele.

Modulul de practică e axat, desigur, pe exersarea teoriei pe un manechin, în a doua jumătate a primei zile, precum și pe exersarea pe un model real pe parcursul zilei numărul 2.

Curs de tehnici de volum 2D și 3D
Acest curs este destinat obținerii unui aspect voluminos al extensiilor de gene, implicând lucrul cu produse premium oferite de Neicha, precum extensiile de gene Y și W. În cadrul cursului vor fi discutate niște aspecte teoretice, precum detalii despre cele 2 tipuri de volum, instrumente necesare și produse specifice, urmând modulul de practică direct pe model, pentru perfecționarea tehnicilor învățate.

Curs de laminare pentru gene și sprâncene
În cadrul acestui curs, participanții vor afla informații prețioase privind curbarea și pigmentarea genelor și sprâncenelor, pentru a le oferi clientelor un rezultat profesionist, demn de un absolvent al cursurilor Tabya & Neicha

Curs de extensii pentru sprâncene fir cu fir
Chiar dacă genele au un loc de onoare în cadrul acestor cursuri dedicate viitorilor lash-stilisti, sprâncenele merită cu siguranță un curs specializat, fiindcă implică definirea perfectă a sprâncenelor într-un mod natural, ideal din punct de vedere estetic.

Curs de perfecționare
Printre cei cărora le sunt adresate aceste cursuri sunt cu siguranță și profesioniști în domeniul extensiilor de gene și sprâncene, însă întotdeauna este loc de mai multă învățare. De aceea, există câteva cursuri dedicate profesioniștilor care vor să devină maeștri lash-stiliști, bazat pe cursurile de extensii fir cu fir, precum și pe cele legate de tehnicile de volum

Neicha este partenerul oficial al cursurilor susținute de Tabya Lash Academy și le oferă cursanților toate produsele și instrumentele necesare învățării și practicării, precum și kit-uri profesionale cu produse premium tuturor participanților la aceste cursuri de perfecționare.

Neicha este producătorul național și internațional de produse premium pentru extensiile de gene și sprâncene și sprijină toți viitorii profesioniști din domeniul beauty and cosmetics.

Email persoana de contact: neicharomania@gmail.com
Telefon persoana de contact: 0724 486 747


Alte comunicate de presa