SendSMS lanseaza un modul de notificari prin SMS pentru PrestaShop


Despre SendSMS

SendSMS este activa pe piata de SMS Marketing din Romania din 2009 si ofera o platforma de comunicare completa, in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom si Digi. Clientii SendSMS au posibilitatea de a livra mesaje in peste 170 de tari din lume.

Serviciile de SMS Marketing oferite acopera o gama larga de nevoi: Bulk SMS, 2WaySMS, SMS Gateway, Mobile Marketing, HLR Number Lookup, Mail2SMS, SMS2Mail, Portabilitate, Viber Marketing, 2FA (autentificare in 2 pasi), pluggin SendSMS WooCommerce, addon SendSMS PrestaShop, Magento si OpenCart.

SendSMS a colaborat in ultimii ani cu platforme e-commerce SaaS romanesti (ContentSpeed, ShopMania, While1), dar si cu cei mai importanti jucatori pe piata e-commerce (eMag, Aoro, Miniprix, Altex, Elefant.ro), oferind servicii de notificare prin SMS adaptate nevoilor vanzatorilor si clientilor.

Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina http://www.sendsms.ro

Agentia SendSMS, specializata in publicitate si marketing prin SMS, a lansat un modul de notificari prin SMS compatibil cu platformele e-commerce PrestaShop, Magento si OpenCart.

Solutia de expedieri SMS ajuta administratorii magazinelor online, construite cu aceste platforme open-source, sa imbunatateasca satisfactia clientilor, sa creasca vanzarile, sa gestioneze eficient comenzile online, prin expedierea de SMS-uri. Mesajele SMS pot fi folosite atat sub forma de notificari privind statusul comenzii, cat si sub forma de campanii publicitare personalizate, catre baza de clienti existenti.

SMS-ul este ,fara indoiala, un instrument de comunicare eficient si rentabil. SMS-ul are o rata de deschidere de peste 95%, iar spre deosebire de email-uri, care sunt adesea blocate de filtrul anti-spam, destinatarii primesc imediat mesajul si il citesc in 5 secunde de la primire. In plus, campaniile publicitare prin SMS sunt mai rentabile din punct de vedere al returului asupra investitiei, fata de alte canale de marketing online sau traditional.

“ Recent am lansat si un modul pentru WooCommerce, astfel ca suntem bucurosi ca in prezent, odata cu lansarea acestui addon compatibil cu PrestaShop, acoperim cele mai populare platforme e-commerce din Romania. In contextul actual, in care competitia online creste constant, fidelizarea clientilor este esentiala. Gratie SMS-ului, puteti fi siguri ca mesajul trimis este receptionat de client la momentul dorit si puteti obtine un feedback rapid. Prin aplicatiile dezvoltate pana acum si prin parteneriatele cu principalii furnizori de solutii e-commerce, dorim sa punem la dispozitia cat mai multor administratori de magazine online instrumentul nr.1 de comunicare rapida, eficienta si relevanta cu clientii: SMS-ul.” – Liviu Baltoi, manager SendSMS.

Caracteristicile cheie ale addon-ului SendSMS:

· Addon-ul SendSMS poate fi instalat si personalizat foarte usor din panoul de administrare al magazinului online.

· Permite expedierea de notificari SMS personalizate privind statusul comenzii, asigurand o comunicare neintrerupta cu clientii.

· Permite personalizarea campaniilor SMS la nivel de : produs cumparat, perioada, suma minima comanda, judet.

· Posibilitatea de a trimite un SMS test catre orice numar (previzualizarea notificarii ce urmeaza a fi expediata).

· Posibilitatea de a trimite mesaje selectiv catre oricare dintre clientii care au plasat comenzi pe site. De exemplu, in editarea statusului unui SMS de tip „Comanda finalizata” puteti include un cupon de reducere de 10% la urmatoarea comanda. Fiti creativi, iar vanzarile va vor depasi asteptarile!

· Rapoate de livrare in timp real, istoric al trimiterilor individual pe fiecare numar

· Posibilitatea de personalizare eticheta ( sender ID)

· Modul compatibil cu ultimele versiuni PrestaShop

· Echipa SendSMS iti ofera asistenta gratuita, atat la instalare, cat si post-vanzare.

Instalare si configurare addon SendSMS

Descarcati modului SendSMS de la aceasta adresa: http://www.sendsms.ro/ro/ecommerce/plugin-prestashop
Din rubrica „Modules” a paginii de administrare, incarcati fisierul .zip descarcat.
Cand incarcarea s-a finalizat, activati modulul.
Creati un cont pe platforma SendSMS si achizitionati credit. Aceleasi date de autentificare vor fi folosite si pentru configurarea addon-ului.
Configurati si personalizati modulul.

Nume persoana de contact: Monica Badea
Functie persoana de contact: Collection and Data Analyst
Email persoana de contact: monica@sendsms.ro
Telefon persoana de contact: 0733954292


Alte comunicate de presa