Promisiune din campanie. Primarul Drăgulin construiește un nou ansamblu de locuințe pentru tineri la Călărași


În mandatul său de primar, Daniel Drăgulin a dat în folosință 4 blocuri (locuințe pentru tineri) printre care un complex ANL cu 30 de apartamente iar săptămâna trecută municipalitatea a semnat un nou contract pentru ridicarea unui alt complex de locuințe, al 5-lea.

Este vorba despre contractul de execuție lucrări de construcții și montaj pentru Blocul 15 (E26) tronson A+B, cu 44 de apartamente locuințe sociale din Ansamblul Mircea Vodă Sud 3, între Primăria Municipiului Călărași, prin Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ, și SC Confort SA, în calitate de antreprenor general.

Valoarea lucrărilor construcții și montaj este de 7.734.607 lei cu TVA inclusiv și are ca sursă de finanțare bugetul local și bugetul de stat, Blocul 15 A+B fiind inclus în Programul Național de Construcție Locuințe Sociale al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Regimul de înălțime este de S+P+4E+5E retras, aria construită este de 688,6 mp, iar aria construită desfășurată este de 3947,20 mp.

Cele 44 de apartamente (cu o suprafață fiecare prevăzută în Legea 114/1996) sunt împărțite astfel:

-22 apartamente cu o cameră

-12 apartamente cu 2 camere

-10 apartamente cu 3 camere.

Termenul de execuție al lucrărilor este 31.12.2018, fiind corelat cu sursele de finanțare alocate din bugetul de stat și cel local.Alte comunicate de presa