Voluntarii CEZ au pus bazele unor noi prietenii cu peste 250 de varstnici de la Centrul de Ingrijire si Asistenta Pitesti

#Industrie #Mediu #Bucuresti Vizualizari: 209

In perioada mai – decembrie 2016, de-a lungul a 14 activitati si seminarii, s-au legat noi relatii intre voluntarii CEZ si peste 250 de varstnici de la Centrul de Ingrijire si Asistenta Pitesti. Intalnirile si seminariile au fost facilitate in cadrul proiectului desfasurat de Asociatia Niciodata Singur – Prietenii Varstnicilor, cu sprijinul Grupului CEZ in Romania, sub umbrela platformei de responsabilitate sociala Energie pentru Bine.

Grupul CEZ in Romania s-a alaturat in luna mai proiectului derulat in judetul Arges de ONG-ul Niciodata singur – Prietenii Varstnicilor, oferind sprijin initiativei de a alina singuratatea varstnicilor. In cadrul proiectului, voluntarii nostri au invatat cum sa comunice cu varstnicii, s-au familiarizat cu activitatile lor de zi cu zi si s-au imprietenit cu acestia.

Primul contact al voluntarilor CEZ cu lumea varstnicilor a fost in cadrul unui seminar menit sa detalieze comunicarea si relationarea cu acestia.

Au urmat excursiile organizate la manastirea Curtea de Arges, unde impreuna cu 40 de seniori ne-am bucurat de o zi insorita si linistita, cea de la Muzeul Golesti, ateliere de flori, colaje, jocuri de bingo, de cunostinte generale, auditii muzicale, ateliere de decorat globuri etc.

Nici Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice nu a trecut neobservata, atat pentru bunicii de la Centrul de Ingrijire si Asistenta Pitesti, cat si pentru clientii seniori care au trecut pragul Centrelor de Relatii cu Clientii ale Grupului CEZ in Romania.

Cu această ocazie, clientii nostri au fost intampinati cu flori in cadrul campaniei nationale „Flori pentru Suflet”, careia Grupul CEZ in Romania i s-a alaturat in anul 2015, iar seniorii de la Centrul de Ingrijire si Asistenta Pitesti au primit cadouri.

Totodata, voluntarii CEZ au devenit ajutoarele lui Mos Nicolae si Mos Craciun pentru alti peste 560 de varstnici.

Prin implicarea in activitatea Asociatiei Niciodata Singur – Prietenii Varstnicilor, voluntarii CEZ si-au propus sa aduca zambete pe chipurile noilor lor prieteni, aflati in grija Centrului de Ingrijire si Asistenta Pitesti din cartierul Gavana, municipiul Pitesti.

 

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing

CEZ Romania

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Administrator (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Administrator

CEHOV/KORDONSKY. LABORATOR DE TEATRU. ,PRIMUL MARE EVENIMENT DIN CADRUL FNT 2017

Festivalul Național de Teatru și Centrul de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava” organizează Cehov|Kordonsky. Laborator de teatru susținut de regizorul Yuri Kordonsky în România.

Premieră: Kaufland România își transformă acoperișurile, parcările și exteriorul magazinelor în grădini urbane pentru comunitate

București, 17 iulie 2017 – Kaufland România reinventează conceptul de hipermarket și lansează prima rețea de grădini urbane comunitare, transformându-și acoperișurile, exteriorul parcărilor și al…

Încep înscrierile la Bursele Europa FM - JTI

JTI Romania și Radio Europa FM anunță cea de-a XIII-a ediţie a Burselor Europa FM. Pasionații de jurnalism vor lucra în echipa Europa FM și…

Problemele IMM-urilor românești, în dezbatere la Palatul CCIB

Astăzi, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a avut loc conferința „Rolul IMM în dezvoltarea economiei din România”. Evenimentul a fost…
Vezi profilul Administrator