Telekom Arena, singurul patinoar privat din zona București-Ilfov, construit la standardele FIH, este deschis pentru antrenamente copiilor și juniorilor

#Divertisment #Bucuresti Vizualizari: 418

Patinoarul Telekom Arena, operat de Fundația Țiriac și construit la inițiativa domnului Ion Țiriac, a fost inaugurat miercuri, 7 decembrie 2016, în prezența unor invitați de renume precum Simona Halep, Horia Tecău, Ilie Năstase, Mihai Leu, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan, Violeta Beclea-Szekely, Octavian Belu, Mariana Bitang, Sandra Izbașa, Bogdan Stelea, Marius Copil, Mihnea Costoiu, Bogdan Enoiu, Ambasadorul Canadei în România – Kevin Hamilton și Primarul orașului Otopeni – Silviu Constantin Gheorghe, dar și a circa 150 de elevi din orașul Otopeni.

În cadrul evenimentului, patru echipe de hochei de juniori au disputat două meciuri demonstrative pentru cei prezenți, iar două patinatoare de 8, respectiv 14 ani, au susținut cu grație momente artistice.

„În trei luni am transformat un câmp într-o locație sportivă la norme internaționale. Semnifică doar o picătură în <<Marea Românească>>, însă, mai important, reprezintă un exemplu că lucrurile se pot realiza atunci când există dorința. Sper ca în viitorul imediat clasa politică, în toată structura ei, să adere la această direcție și să transforme tineretul, sănătatea și sportul în reale priorități naționale”, a declarat Ion Țiriac.

Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei (FIH). Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

„Telekom este brandul <<experiențelor împreună>> și ne dorim ca Telekom Arena să devină un loc în care oamenii să petreacă timp împreună – să-și cultive talentul, să se distreze, să susțină împreună echipele favorite și să împărtășească pasiunea și interesul pentru sporturile de iarnă”, a menționat Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania.

Patinoarul situat pe Strada Drumul Gării Odăi (Otopeni) are o suprafață construită de 4 863 mp, o capacitate de aproximativ 500 de locuri, iar investiția totală în construcția sa s-a ridicat la 3,6 milioane de Euro.

Amplasamentul pune la dispoziția vizitatorilor 4 vestiare pentru echipele de hochei, 6 vestiare individuale pentru patinatori sportivi și un vestiar pentru publicul larg. În plus, beneficiază de o parcare de 70 de locuri, cu spații adaptate inclusiv pentru autocare.

Pentru început, patinoarul Telekom Arena va putea fi accesat în mod gratuit de grupurile de copii și elevi care doresc să practice sporturi pe gheață. Totodată se vor organiza cursuri gratuite de hochei și patinaj, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani, în intervalul orar 13:00-14:00, în cadrul unei școli dedicate.

Accesul publicului larg va fi posibil începând cu primul trimestru al anului 2017.

Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda.

Fundația Țiriac este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care s-a născut la inițiativa și din dorința domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România. Activitățile fundației susțin, de asemenea, societatea în ansamblul său, oferind suport persoanelor aflate în situații dificile de viață. Mai multe detalii despre activitatea fundației se regăsesc pe www.fundatiaiontiriac.ro.

Nume: Ana Păun
Email: ana.paun@tiriacltd.ro

Comunicat publicat de: Administrator (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Administrator

Organismele de gestiune colectivă a drepturilor de autor și conexe, UCMR-ADA, UPFR, Credidam, au depus plângere la CNA împotriva campaniei defăimătoare desfășurate de unele posturi de radio împotriva acestora

UCMR-ADA, UPFR și Credidam au solicitat la CNA, printr-o plângere comună depusă în data de 24.07.2017, stoparea campaniei negative pe care unele radiouri precum postul…

Grupul Orange anunţă astăzi rezultatele financiare pentru trimestrul doi al anului 2017, disponibile la 30 iunie.

În intervalul aprilie-iunie, Orange România a realizat o cifră de afaceri în valoare de 266,8 milioane de euro, în creștere cu 11% faţă de perioada…

CEHOV/KORDONSKY. LABORATOR DE TEATRU. ,PRIMUL MARE EVENIMENT DIN CADRUL FNT 2017

Festivalul Național de Teatru și Centrul de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava” organizează Cehov|Kordonsky. Laborator de teatru susținut de regizorul Yuri Kordonsky în România.

Premieră: Kaufland România își transformă acoperișurile, parcările și exteriorul magazinelor în grădini urbane pentru comunitate

București, 17 iulie 2017 – Kaufland România reinventează conceptul de hipermarket și lansează prima rețea de grădini urbane comunitare, transformându-și acoperișurile, exteriorul parcărilor și al…
Vezi profilul Administrator