Recomandări pentru cetățenii din Sectorul 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 recomandă cetățenilor din comunitate să evite pe cât posibil deplasările, în măsura în care acestea nu reprezintă o urgență.

Recomandăm în special persoanelor care au dificultăți de locomoție și probleme de sănătate să nu iasă din case, întrucât cantitatea de zăpadă căzută îngreunează orice încercare de a efectua vreo deplasare. Meteorologii estimau la ora 8.00 dimineața, că stratul de zăpadă era de 47 de centrimetri, iar ninsoarea nu se va opri prea curând.

Prin respectarea acestor recomandări, procesul de deszăpezire se poate desfășura în condiții optime pentru a se elibera căile de acces, se va reduce numărul de intervenții în situații de urgență și implicit va crește gradul de siguranță al cetățeanului.

Pentru situațiile de urgență, membrii comunității pot apela 24 de ore din 24 numărul 112 sau 0731.62.48.49, telefon la care se pot sesiza cazuri ale persoanelor fără adăpost, precum și dispeceratul Poliției Locale Sector 6 la numerele de telefon 021/413.16.20 sau 021/9546.

Avariile la rețeaua de apă pot fi semnalate la SC APA NOVA SA — call center: 021/207.77.77.

Avariile la instalațiile electrice pot fi semnalate la Enel Distribuție — 021/9291.

Avariile la rețeaua de gaze pot fi semnalate la E-On România — 0800.800.928 sau 0265/200.928.

Serviciul Relații cu Mass-Media, Societatea Civilă, Protocol EvenimenteComunicat publicat de: Administrator (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Administrator

CEHOV/KORDONSKY. LABORATOR DE TEATRU. ,PRIMUL MARE EVENIMENT DIN CADRUL FNT 2017

Festivalul Național de Teatru și Centrul de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava” organizează Cehov|Kordonsky. Laborator de teatru susținut de regizorul Yuri Kordonsky în România.

Premieră: Kaufland România își transformă acoperișurile, parcările și exteriorul magazinelor în grădini urbane pentru comunitate

București, 17 iulie 2017 – Kaufland România reinventează conceptul de hipermarket și lansează prima rețea de grădini urbane comunitare, transformându-și acoperișurile, exteriorul parcărilor și al…

Încep înscrierile la Bursele Europa FM - JTI

JTI Romania și Radio Europa FM anunță cea de-a XIII-a ediţie a Burselor Europa FM. Pasionații de jurnalism vor lucra în echipa Europa FM și…

Problemele IMM-urilor românești, în dezbatere la Palatul CCIB

Astăzi, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a avut loc conferința „Rolul IMM în dezvoltarea economiei din România”. Evenimentul a fost…
Vezi profilul Administrator