Profesioniștii vin din toate colțurile lumii la Berceni Summit

Cabral și Marta Ușurelu, redactorul șef al Revistei BIZ, vor fi gazdele BERCENI SUMMIT, un concept inovator de conferință care aduce împreună oamenii Berceniului care au reușit să construiască proiecte și cariere de succes, pentru a vorbi despre experiența lor de viață și a ne spune de ce acest cartier rămâne un loc special pentru ei.

Pe 10 ianuarie 2019, la Club Oxygen din Sun Plaza, echipa Biz aduce împreună oamenii frumoși ai Berceniului, oamenii de la care avem de învățat și care vor vorbi liber despre experiența lor de viață.

 

BERCENI SUMMIT este o experiență, este locul de întâlnire și de inspirație al celor care, indiferent unde au trăit, nu uită de unde au plecat: Cartierul BERCENI. Conferința adună profesioniștii, care au înțeles că doar de ei depinde să evolueze și să schimbe lumea,  din toate colțurile lumii.

 

Edward Aninaru, fotograful lui Celine Dion, vine tocmai din Los Angeles, în ciuda programului foarte încărcat. Pe vremea când locuia în România, Edward Aninaru era supranumit „fotograful vedetelor”. Și-a câștigat notorietatea mai ales prin prisma ședințelor foto cu INNA, iar pictorialele publicate în revistele de lifestyle din țară l-au adus în prim-plan că unul dintre cei mai talentați fotografi români. De șase ani a ales o ”bătălie” mult mai grea, mai exact să concureze cu sutele de fotografi profesioniști din America. Despre drumul spre succes și cum a reușit să lucreze cu cele mai importante vedete, va vorbi la Oxygen Club, Sun Plaza pe 10 Ianuarie.

 

Tema ediției BERCENI SUMMIT este “BIG ÎN BERCENI”. Vom schimba percepții, vom demonta prejudecăți și încurajăm schimbarea. De aceea, Biz aduce pe scenă povești reale, ale unor oameni care s-au remarcat prin reușite, dar și prin greutăți, cu scopul de a stimula audiența în a-și urma visurile și a-și dezvolta cariera.

 

Alături de Edward Aninaru, vor urca pe scenă pentru a împărtăși parte din povestea lor Cabral; Marta Ușurelu, Owner Biz; Adrian Vasile, Antrenor secund, CSM București; Tiberiu Soare, Dirijor; Valentin Suciu, Creative Director, Jazz; Claudiu Komartin, Scriitor; Hortensia Năstase, Vicepreședinte Creative Services, Lowe Group; Bogdan Enoiu, CEO McCann Worldgroup România; Doru Trăscău, Artist; Răzvan Fodor, Actor; raku, Muzician; Andrei Zbîrnea, Copywriter.

 

Vezi programul evenimentului aici: https://revistabiz.ro/bercenisummit/program/

 

Evenimentul are scop caritabil, iar participarea se face pe bază de DONAȚIE. Banii strânși vor ajunge la Asociația Dăruiește Viață, care construiește, din sponsorizări și donații, PRIMUL SPITAL de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, în curtea Spitalului ”MarieCurie”. Orice firmă, orice persoană fizică se poate implica în susținerea acestei cauze. Înscrie-te și donează aici: https://revistabiz.ro/bercenisummit/înscriere/

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la: lelia.petrescu@revistabiz.ro

 

 

***

 

Berceni Summit este un eveniment Biz Agency si Cabral

Business-ul Biz Agency înglobează revista BizBiz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Story – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Revista Biz

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

Biz Events

Divizia organizează anual zeci de conferinte de business și evenimente corporate  sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

De 16 ani, echipa Biz organizează puternice evenimente de afaceri în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Biz Market View

Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Story

Cu peste 20 de ani de experiență în jurnalism, echipa diviziei de servicii de content marketing pentru clienți știe să spună acele povești pe care cititorii să le savureze și în care brandurile să se regăsească. Conținutul gândit și implementat de echipa de creatori de conținut transmite valorile și mesajele brandului în format creativ în online și offline. Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare Biz Agency.Comunicat publicat de: #centruldepresa (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de #centruldepresa

Marius Balo, românul deținut în condiții inumane în China, ar putea ajunge acasă înainte de finalul anului

CLUJ-NAPOCA, 14 NOIEMBRIE 2019: Marius Balo, clujeanul care a fost arestat în China și condamnat la 8 ani de închisoare pentru o faptă cu un…

Zilele Biz & Serile Diverta. Primul festival de business printre cărți

În premieră mondială, un magazin își deschide porțile exclusiv pentru un eveniment de business cu un concept unic: Zilele Biz, Serile Diverta, primul festival de…

Viitorul vine la București în 28 noiembrie. Peste 25 de speakeri internaționali și români vin la Future Summit 2019

Directorul global de Inteligență Artificială al unei companii din top 10 multinaționale din lume, inventatorul primului taxi aerian electric premiat la Paris în prezența lui…

1989 - an decisiv pentru Europa – revoluția română comemorată la Washington

Un program cultural și educațional dedicat aniversării a 30 de ani de la căderea comunismului în Europa a demarat în aceste zile la Universitatea George…

Guvernul a aprobat un Memorandum care vizează finanțarea rețelei de stații de alimentare pentru autovehicule electrice pe autostrăzi, drumuri naționale și europene

Guvernul a adoptat astăzi, 12 iunie 2019, la propunerea Ministerului Mediului, Memorandumul necesar aprobării schemei de ajutor de stat pentru sprijinirea dezvoltării infrastructurii de alimentare…
Vezi profilul #centruldepresa