Patinoarul Telekom Arena își deschide oficial porțile pentru publicul larg, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

#Divertisment #Bucuresti Vizualizari: 159

Patinoarul Telekom Arena se deschide oficial pentru publicul larg, odată cu Sărbătorile de Iarnă, pentru a aduce bucurie deopotrivă copiilor și adultilor, în sezonul dedicat sporturilor pe gheață. În plus, pentru a-i încuraja pe cei mici să practice sportul, pe datele de 23, 24 și 26 decembrie 2016 accesul copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani este gratuit și în afara grupurilor organizate – care beneficiază de gratuitate permanentă.

Programul patinoarului Telekom Arena pentru publicul larg, cu acces punctual, în perioada Sărbătorilor de Iarnă este următorul:

– Vineri, 23.12.2016 – 19:00-20:40 (acces gratuit copii 3-12 ani);
– Sâmbătă, 24.12.2016 – 11:00-12:40 (acces gratuit copii 3-12 ani);
– Duminică, 25.12.2016 – Închis;
– Luni, 26. 12.2016 – 19:00-20:40 (acces gratuit copii 3-12 ani);
– Marți, 27.12.2016 – Vineri, 30.12.2017 – 19:00-20:40;
– Sâmbătă, 31.12.2016 – Închis;
– Duminică, 01.01.2017 – Închis.

Începând cu data de 2 ianuarie 2017, programul de funcționare a patinoarului pentru publicul larg va fi de luni până vineri între orele 19:00-20:40, iar sâmbăta și duminica accesul celor care doresc să practice patinajul de agrement se va face în două intervale – 11:00-12:40, respectiv 18:00-19:40.

Tarifele de acces la patinoar pentru o sesiune, care durează 1 ora și 40 de minute, sunt:
– Luni-Vineri, persoane cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani – 13 lei (TVA inclus)/sesiune, persoane cu vârsta peste 12 ani – 20 lei (TVA inclus)/sesiune;
– Sămbătă-Duminică, persoane vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani – 16 lei (TVA inclus)/sesiune, persoane cu vârsta peste 12 ani – 23 lei (TVA inclus)/sesiune.
Închirierea patinelor este supusă tarifului de 10 lei (TVA inclus)/sesiune.

Grupurile organizate de copii și elevi, cât și juniorii care practică hochei sau patinaj beneficiază de acces gratuit la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament pe întreg parcursul anului.

Patinoarul este situat pe Strada Drumul Gării Odăi (Otopeni), vizavi de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Pentru a ajunge la locație, doritorii pot accesa transportul în comun, liniile expres de autobuz 780 și 783 și linia de autobuz standard 449 având stații în apropierea aeroportului Otopeni.
Construit la inițiativa domnului Ion Țiriac și operat de Fundația Țiriac, patinoarul Telekom Arena a fost inaugurat pe data de 7 decembrie 2016, în prezența a numeroși invitați de renume.

Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda.

Fundația Țiriac este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care s-a născut la inițiativa și din dorința domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România. Activitățile fundației susțin, de asemenea, societatea în ansamblul său, oferind suport persoanelor aflate în situații dificile de viață. Mai multe detalii despre activitatea fundației se regăsesc pe www.fundatiaiontiriac.ro.

Nume: Ana Păun
Email: ana.paun@tiriacltd.ro

patinoar, telekom arena

Comunicat publicat de: Administrator (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Administrator

CEHOV/KORDONSKY. LABORATOR DE TEATRU. ,PRIMUL MARE EVENIMENT DIN CADRUL FNT 2017

Festivalul Național de Teatru și Centrul de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava” organizează Cehov|Kordonsky. Laborator de teatru susținut de regizorul Yuri Kordonsky în România.

Premieră: Kaufland România își transformă acoperișurile, parcările și exteriorul magazinelor în grădini urbane pentru comunitate

București, 17 iulie 2017 – Kaufland România reinventează conceptul de hipermarket și lansează prima rețea de grădini urbane comunitare, transformându-și acoperișurile, exteriorul parcărilor și al…

Încep înscrierile la Bursele Europa FM - JTI

JTI Romania și Radio Europa FM anunță cea de-a XIII-a ediţie a Burselor Europa FM. Pasionații de jurnalism vor lucra în echipa Europa FM și…