Kuehne + Nagel se ocupă de servicii de depozitare și distribuție pentru METRO Cash & Carry în Croația, în timp ce METRO Cash & Carry continuă procesul de perfecționare a serviciilor sale de livrare

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 272

Bucuresti – 17 februarie 2017 – Kuehne + Nagel, unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de logistică și METRO Cash & Carry, liderul internațional în comerțul cu ridicata, au semnat un contract de cinci ani pentru serviciile de depozitare și distribuție, începând din ianuarie 2017

În sfera de aplicare a contractului, Kuehne + Nagel va perfecționa fluxul sortimentelor și bunurilor specifice ale METRO către clienții profesioniști, sub un singur acoperiș. Cuprinzătorul pachet de servicii ale Kuehne + Nagel include depozitarea mărfurilor în diferite zone cu temperatură controlată, controlul calității, ridicarea de la furnizor, livrarea directă de la furnizor la client (cross-docking), precum și furnizarea de servicii cu valoare adăugată, inclusiv pregătirea și etașarea mărfurilor pentru centrele și clienții angro METRO.

Suntem foarte încântați că intrăm într-un parteneriat pe termen lung cu METRO Cash & Carry din Croația, care pune în valoare expertiza noastră în furnizarea de soluții logistice specifice industriei. Serviciile noastre inovatoare de depozitare și distribuție vor adăuga valoare lanțului de aprovizionare METRO Cash & Carry”, a declarat Renata Čirjak, directorul general al Kuehne + Nagel din Croația.

Metro este lider internațional în comerțul cu ridicata, cu mai mult de 150.000 de clienți profesioniști în Croația, printre care 150 hoteluri de patru și cinci stele. Livrarea produselor alimentare, în special sortimente proaspete și foarte proaspete, joacă un rol esențial în asigurarea competitivității clienților noștri. Am găsit în Kuehne + Nagel un partener care va sprijini METRO în întărirea și dezvoltarea segmentului de distribuție, în scopul de a continua procesul de transformare a afacerilor, printr-o atenție strategică acordată clienților și nevoilor lor“, a declarat Marc Carena, Director Executiv al METRO Cash & Carry Croaţia.

Dezvoltarea calității serviciilor de livrare a produselor face parte dintr-o strategie pe termen lung a METRO Cash & Carry. In anul financiar trecut, ponderea serviciilor de livrare în totalul vânzărilor METRO Group s-au ridicat la 12,8%, ceea ce confirmă importanța pe care METRO o acordă operațiunilor de livrare ca un factor de creștere a afacerilor.
Cooperarea pe piața croată reprezintă extinderea colaborării reușite dintre METRO și Kuehne + Nagel în Italia și Turcia.

Despre Kuehne + Nagel
Cu aproximativ 69,000 de angajati in 1,200 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime, aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management

Mai multe informatii se pot gasi la : www.kuehne-nagel.ro

Comunicat publicat de: Administrator (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Administrator

Organismele de gestiune colectivă a drepturilor de autor și conexe, UCMR-ADA, UPFR, Credidam, au depus plângere la CNA împotriva campaniei defăimătoare desfășurate de unele posturi de radio împotriva acestora

UCMR-ADA, UPFR și Credidam au solicitat la CNA, printr-o plângere comună depusă în data de 24.07.2017, stoparea campaniei negative pe care unele radiouri precum postul…

Grupul Orange anunţă astăzi rezultatele financiare pentru trimestrul doi al anului 2017, disponibile la 30 iunie.

În intervalul aprilie-iunie, Orange România a realizat o cifră de afaceri în valoare de 266,8 milioane de euro, în creștere cu 11% faţă de perioada…

CEHOV/KORDONSKY. LABORATOR DE TEATRU. ,PRIMUL MARE EVENIMENT DIN CADRUL FNT 2017

Festivalul Național de Teatru și Centrul de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava” organizează Cehov|Kordonsky. Laborator de teatru susținut de regizorul Yuri Kordonsky în România.

Premieră: Kaufland România își transformă acoperișurile, parcările și exteriorul magazinelor în grădini urbane pentru comunitate

București, 17 iulie 2017 – Kaufland România reinventează conceptul de hipermarket și lansează prima rețea de grădini urbane comunitare, transformându-și acoperișurile, exteriorul parcărilor și al…
Vezi profilul Administrator