Întâlnire cu ambasadorii binelui la Zilele Biz

Impactul marketingului social, importanţa educaţiei pentru viitorul la care visăm cu toţii, intervenţii inspiraţionale şi o dezbatere mai mult decât necesară despre bani şi relaţia dintre companii şi ONG-uri!

CSR-ul a fost mereu ziua binelui în cadrul Zilelor Biz. Şi în acest an continuăm tradiţia de a aduce în prim plan cele mai noi tendinţe şi evoluţii din acest domeniu.

Evenimentul se deschide cu o dezbatere provocatoare, despre bani şi relaţia dintre ONG-uri şi companii, despre finanţare şi raportare. Invitaţii din partea ONG-urilor sunt Alina Kasprovski, Director Executiv, Fundaţia Comunitară Bucureşti şi Gabriel Solomon, Preşedinte Fondator, Asociaţia People for Sport România. În colţul companiilor, vor fi Fundaţia Orange şi UrsusBreweries.

Dezbaterea va fi moderată de Radu Atanasiu, profesor de gândire critică la programele de Executive MBA şi de Fast Track Management (Bucureşti şi Cluj) ale IDEA Business School/MSM România, la programul de MBA al Maastricht School of Management.

Guest speaker-ul ediţiei este Melaniei Medeleanu care va vorbi despre puterea pasiunii în faţa piedicilor întâlnite la tot pasul şi despre responsabilitate socială, despre implicare și despre curaj.

 

O sesiune specială este dedicată uneia dintre cele mai puternice tendinţe din acest an, investitiilee  în educaţie, indiferent că vorbim de copii sau adulţi. Companiile au multe de spus în această privinţă. Dintre invitaţii sesiunii amintim pe Simona Penescu, Program Manager, Fundaţia Orange, Virginia Oţel, Communication Leader, Garanti Bank România, Dana Dobrescu, Communication Manager, Unilever South Central Europe dar şi Cristian Roman, Asociaţia Taxiul cu bomboane.

 

Detalii despre vorbitorii şi temele zilei găsiţi pe http://zilelebiz.ro/zile/joi/

 

Despre Zilele Biz

De 16 ani, Zilele Biz este cel mai relevant eveniment business-to-business din România!
Conferința maraton de cinci zile prezinta cinci domenii de business  Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing.

Audiența este specializată pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei.
Cu fiecare ediție, Zilele Biz se diferențiază de celelalte evenimente din piață prin invitați și conținut de calitate și invitați care înteleg că o prezentare bună nu inseamna un “profil de companie”.Comunicat publicat de: #centruldepresa (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de #centruldepresa

Bun venit în lumea smart!

Tehnologii emergente, experiențe live bazate pe realitatea augmentată, demonstrații de live hacking si design thinking după modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universității Stanford!

Pe 20 Noiembrie începe conferința Zilele Biz, cel mai puternic eveniment de afaceri din România

Evenimentul evidențiază performanța în business și reuneşte leaderii şi profesioniştii care au impus ritmul şi tendinţele din domeniul afacerilor. Conferința se desfăşoară în perioada 20…

Descoperă noile produse L’ÓR și oferă-ți momente de pură încântare

De peste 25 de ani, brandul L’ÓR este sinonim cu standardul de aur în lumea espresso-ului. În 2017, acest standard ajunge acum și în România.…

"Lecții învățate & Gala Performanței" 2017

La fiecare sfârșit de an, Oxygen Events propune mediului bancar și de afaceri un reper memorabil: recunoașterea și premierea performanței. În data de 17 noiembrie…

Grupul Carrefour deschide Market Valea Călugărească, în județul Prahova

Carrefour a deschis astăzi, 16 noiembrie, primul supermarket în Valea Călugărească, județul Prahova, ajungând astfel la un număr de 222 de supermarketuri la nivel național.…
Vezi profilul #centruldepresa