Experienţe excepţionale prezentate pe scena TEDxBucharest

Cel mai mare eveniment anual organizat de TEDxBucharest aduce pe scenă, pe 22 noiembrie, profesionişti din educaţie, antreprenoriat, activism, design şi tehnologie. Discursurille lor se vor desfăşura sub formatul consacrat TED şi vor fi reunite sub tema UNCOMMON SENSE.

Miercuri, 22 noiembrie, TEDxBucharet aduce pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti, 14 momente excepționale din partea unor profesionişti recunoscuţi pe plan internaţional şi local în domenii precum educaţia, antreprenoriatul, activismul, designul şi tehnologia.

Cele mai noi nume confirmate pentru prezenţa pe scena TEDxBucharest sunt:

Violeta Dascălu, profesoară şi directoare de şcoală care redefineşte unghiul din care trebuie privită performanţa în educaţie. Predă geografia de peste 28 de ani şi din anul 2008 este directoarea şcolii Ferdinand I din Bucureşti. Este invitată pe scena TEDxBucharest pentru a vorbi despre felul în care a reuşit să introducă noi programe în activitatea elevilor, să crească profilul şcolii şi să integreze copii din categorii defavorizate şi să scadă rata de abandon şcolar în rândul acestora.

Bill Carney, consultant de marketing determinat să demonstreze legătura între succesul în afaceri şi creativitate. E cunoscut ca un trainer foarte charismatic şi motivaţional şi aduce cu el o experienţă de business vastă în companii mari din industria auto.

Alexandra Furnea, jurnalist în industria muzicii underground, supravieţuitoare a incendiului din clubul Colectiv, a găsit o nouă motivaţie pentru a persevera în proiecte sociale şi în cariera de jurnalism. Alexandra vine pe scena TEDxBucharest pentru a împărtăşi o perspectivă rară şi emoţionantă şi felul în care o experienţă tragică poate fi o motivare în plus pentru a persevera şi a îţi urma idealurile şi visele.

Ronni Abergel este fondatorul proiectului Human Library prin care îşi propune să combată violenţa provocată de prejudecăţi prin întâlniri între diferite grupuri sociale. În librăria fondată de Ronni, poţi „împrumuta” persoane reale cu care să discuţi despre felul în care vezi lumea, să stabileşti o conexiune reală în care să abordezi şi să tratezi felul în care interacţionăm cu alţi oameni şi despre cum tratăm prejudecăţile legate de diferite grupuri.

Ştefan Tănase, expert în securitate cibernetică, se luptă contra celor mai mari ameninţări informatice la nivel mondial. Este un profesionist determinat să păstreze internetul liber dar în acelaşi timp sigur pentru utilizatori şi să prevină un val nou de infracţiuni, cu care încă nu suntem familiarizaţi.

Cei patru vorbitori anunţaţi azi se vor alătura primilor trei confirmaţi care vor ţine discursuri sub tema UNCOMMON SENSE: Marco Poletto, arhitect şi designer care propune o perspectivă nouă asupra utilizării deşeurilor în orașele biosustenabile ale viitorului, Dinu Guțu, antropolog și observator al fenomenului ultras din România, Bryony Cole este fondatoarea companiei The Future of Sex, explorează impactul tehnologiei asupra relațiilor intime.

Mai multe detalii despre eveniment şi despre cei care vor fi prezenţi pe scenă se găsesc pe www.tedxbucharest.ro Ultimii şapte participanţi care vor urca pe scena TEDxBucharest vor fi anunţaţi în această săptămână.

Pe 22 noiembrie, la Sala Polivalentă din București, fanii discursurilor marca TED vor lua parte la cel mai mare eveniment TEDxBucharest din cei 9 ani în care se organizează acesta.

1.300 de participanți sunt așteptați la ediţia din acest an. Organizatorii își propun să fie promotorii uneia dintre cele mai mari întâlniri de acest gen din estul Europei și să poziționeze astfel Bucureștiul ca unul dintre cele mai importante orașe din regiune în ceea ce privește evenimentele inspiraționale și oportunitățile de networking de foarte bună calitate.

Începând cu 2014, biletele la toate evenimentele principale organizate de TEDxBucharest au fost epuizate. Pe scenă au urcat designeri care au lucrat pentru cele mai titrate companii din lume, sportivi, antreprenori, inovatori în diferite domenii și lideri în domeniul educației. Privind in retrospectiva, succesul conferințelor TEDxBucharest este recunoscut și la nivel internațional, menționând momentele speciale precum cel al lui Cosmin Cioca, cu peste 1.600.000 vizualizări pe YouTube, Toto Eremia a.k.a. Deliric 1, cu peste 190.000 de vizualizări pe YouTube, al  Karinei Hollekim, cu peste 150.000 vizualizări și cel al Oanei Pellea, care a avut unul dintre cele mai emoționante și mai apreciate speech-uri dintre toate edițiile TEDxBucharest organizate până în prezent.

Cele mai noi știri despre eveniment, mai multe detalii și bilete sunt disponibile pe http://www.tedxbucharest.ro/

Evenimentul TEDxBucharest din acest an este sustinut de NN România în calitate de partener principal, Telekom – partener conectivitate, Automobile Bavaria – partener mobilitate, precum si parteneri media: Cariere, Agerpres, MediaTrust, Radio România Cultural.

#UNCOMMONSENSE

#TEDxBucharest

Pentru mai multe detalii:

Radu Bucur

Communication Manager

radu.bucur@outlook.com

Despre TEDxBucharest

În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx, o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care împărtășesc o experiență tip TED. TEDxBucharest s-a alăturat inițiativei internaționale încă de la început, din 2009, când au luat naștere și conferințele locale din întreaga lume. Pentru mai multe informații accesați www.tedxbucharest.ro și pagina de FB www.facebook.com/TEDxBucharest.community.

Despre TED

TED este o organizație non-profit devotată ideilor care se ghidează după dictonul Ideas Worth Spreading. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Pentru mai multe informații accesați www.ted.com și pagina de Facebook: www.facebook.com/TED

Comunicat publicat de: #centruldepresa (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de #centruldepresa

Bun venit în lumea smart!

Tehnologii emergente, experiențe live bazate pe realitatea augmentată, demonstrații de live hacking si design thinking după modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universității Stanford!

Pe 20 Noiembrie începe conferința Zilele Biz, cel mai puternic eveniment de afaceri din România

Evenimentul evidențiază performanța în business și reuneşte leaderii şi profesioniştii care au impus ritmul şi tendinţele din domeniul afacerilor. Conferința se desfăşoară în perioada 20…

Descoperă noile produse L’ÓR și oferă-ți momente de pură încântare

De peste 25 de ani, brandul L’ÓR este sinonim cu standardul de aur în lumea espresso-ului. În 2017, acest standard ajunge acum și în România.…