Elvila a lansat campania cu reduceri de până la 70% la produsele de mobilier

“Reduceri de până la 70%” este noua campanie de discounturi lansată de Elvila, valabilă pentru zeci de produse din magazinele din țara.

Zeci de produse Elvila sunt pregătite să ajungă în casele clienților înainte de începutul primăverii. În cadrul acestei promoții valabile până la 28 Februarie 2017, sunt anunțate reduceri de până la 70%. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, în magazinele Elvila din Alexandria, Bacău, Beiuș, București, Botoșani, Brad, Brașov, Cluj, Constanța, Focșani, Iași, Mizil, Oradea, Ploiești.

Clienții pot beneficia de prețuri speciale la produse de mobilier pentru bucătarie, sufragerie sau camera copilului: birouri, biblioteci, canapele, colțare, tabureți, fotolii, etajere și multe alte produse ce au fost selectate pentru a intra în această promoție.

Inceputul de an este un prilej excelent pentru a-ți stabili noi obiective. Poate dorești să iți lansezi o nouă afacere de familie și ai nevoie de un birou încăpător. Sau poate dorești să devii maestru în bucătarie și ai nevoie de dulapuri sau etajere mai încăpătoare. Ori vrei să înveți o nouă limbă străină și ai nevoie de mai mult spațiu în biblioteca pentru dicționare, cărți și CD-uri care te ajută să studiezi. Oricare ar fi motivele tale, Elvila te ajută cu piesele de mobilier necesare, utilizând un buget cât mai mic din ceea ce ți-ai propus să cheltuiești, grație ofertei cu discounturi de până la 70%.

Clienții ce au în plan o mobilă cu totul nouă pentru sufragerie, în luna Ianuarie pot beneficia de promoția lunii Ianuarie disponibilă online pe elvila.ro : mobilă de sufragerie Torino cu o reducere de 16%. Mobila este compusă din bufet cu 2 uși și 3 sertare, două vitrine, comoda TV, masă fixa și 4 scaune Venus. Mai multe detalii pot fi obținute pe site-ul companiei.

Despre Elvila

Elvila, una dintre cele mai cunoscute companii din industria mobilei din România, iși propune ca și în 2017 să ofere clienților săi produse de calitate la prețuri excelente, promoții surpriză și produse inovatoare care se înscriu în trendurile moderne.Comunicat publicat de: Administrator (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Administrator

CEHOV/KORDONSKY. LABORATOR DE TEATRU. ,PRIMUL MARE EVENIMENT DIN CADRUL FNT 2017

Festivalul Național de Teatru și Centrul de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava” organizează Cehov|Kordonsky. Laborator de teatru susținut de regizorul Yuri Kordonsky în România.

Premieră: Kaufland România își transformă acoperișurile, parcările și exteriorul magazinelor în grădini urbane pentru comunitate

București, 17 iulie 2017 – Kaufland România reinventează conceptul de hipermarket și lansează prima rețea de grădini urbane comunitare, transformându-și acoperișurile, exteriorul parcărilor și al…

Încep înscrierile la Bursele Europa FM - JTI

JTI Romania și Radio Europa FM anunță cea de-a XIII-a ediţie a Burselor Europa FM. Pasionații de jurnalism vor lucra în echipa Europa FM și…

Problemele IMM-urilor românești, în dezbatere la Palatul CCIB

Astăzi, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a avut loc conferința „Rolul IMM în dezvoltarea economiei din România”. Evenimentul a fost…
Vezi profilul Administrator