Cosmin Pătlăgeanu, Marketing Manager, Luxoft România, este noul Președinte ABSL

Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul local de servicii pentru afaceri anunță astăzi, 17 mai 2017, numirea domnului Cosmin Pătlăgeanu în funcția de președinte al asociației și schimbări la nivelul structurii consiliului director.

Alături de Cosmin Pătlăgeanu, din noul consiliu director al ABSL fac parte, începând cu luna mai 2017, Ecaterina Ion – GM & Country HR Leader Hewlett Packard Enterprise, Cristian Cilibiu – Senior Project Manager UniCredit Business Integrated Solutions, Ciprian Dan – Location Head Wipro BPS, Cătălin Iorgulescu – Head of Operations SAMSUNG SSCE, Shibu Nambiar – SVP & COO, Genpact Europe, LatAm & Africa și Dragoș Ștefan – EMEA Launch Manager, Stefanini.

Cosmin Pătlăgeanu îl urmează la conducerea ABSL România pe Florin Grama, președinte al asociației din aprilie 2015 până în aprilie 2017, preluând misiunea de a continua inițiativele strategice ale organizației.

Sectorul serviciilor pentru afaceri contribuie semnificativ la dezvoltarea economică a României, iar ABSL, ca principală asociație ce sprijină industria, are un rol esențial în colaborarea dintre companiile din domeniu și autorități, precum și în susținerea evoluției acestei zone.

Sunt onorat să contribui, alături de membrii ABSL, la realizarea obiectivelor strategice ale Asociației. Cred că este acum un moment bun în creșterea zonei de servicii pentru afaceri și este important să îl menținem, punând accentul pe dialog și implicare, la toate nivelurile. România este o destinație atractivă pentru investiții și o locație cheie pentru companiile care deja au operațiuni aici, însă competiția este dură și trebuie să ne păstrăm avantajele competitive”, a declarat Cosmin Pătlăgeanu.

Noul președinte al ABSL România își va canaliza cunoștințele și abilitătile pentru a sprijini și a coordona inițiativele asociației, pentru a dezvolta noi proiecte și pentru a crește vizibilitatea României în vederea obținerii de noi investiții străine.

Florin Grama – a condus ABSL România, în calitate de președinte, între 2015-2017 reușind să tripleze numărul de membri ai asociației, ceea ce reprezintă azi, 60% din forța de muncă în industria de outsourcing în România. La predarea mandatului, a declarat: “Am acceptat o nouă provocare în interiorul Microsoft, și astfel am lăsat deschisă colegilor mei oportunitatea de a contribui la consolidarea ABSL. Mă bucur să pot sprijini, ca simplu membru, în continuare proiectele și inițiativele asociației și am toată încrederea în noul Board și președintele Cosmin Pătlăgeanu, cu care am colaborat foarte bine și pană acum, că vor reuși să ducă lucrurile mai departe, iar vocea ABSL se va auzi tot mai pregnant în mediul de afaceri din România.’’

Cosmin Pătlăgeanu are o vastă experientă în domenii precum Marketing, Jurnalism, IT și Relații Publice. În ultimii 5 ani, s-a dezvoltat în cadrul multinaționalei Luxoft România, iar în prezent deține funcția de Marketing Manager în cadrul aceleiași companii.  De asemenea, a ocupat poziția de membru în consiliul director al ABSL în perioada 2015-2017, administrând activitatea  asociației din zona relațiilor cu investitorii.

Luxoft este un furnizor de top de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, cu precădere companii multinaționale.

Asociația reunește cele mai mari companii de profil din domeniile Business Process Outsourcing (BPO), Shared Services Center (SSC), Outsourcing IT (ITO) și cercetare și dezvoltare (R&D).

Din  ABSL  România  fac  parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de  profil, leaderi  regionali  şi globali precum: Accenture Services, APT Resources & Services, Allianz Worldwide Partners Romania, Be Think Solve Execute, Telus International, Capgemini, Central Europe Technologies, , Connections Consult, DB Schenker , Deloitte Audit, Ernst & Young, Eucom Business Language, Genpact Romania, Global Remote Services, HP Enterprise, HP Inc Romania, Luxoft Professional Romania, Mazars Consulting, Mood Media, Microsoft Romania, Office Depot Service Center, Optima Solutions Services, Outsourcing Advisors, PwC Services, Process Solutions, Procter & Gamble Marketing Romania, Renault Business Services, Samsung Romania, SCC Services Romania, SELIR, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, TMF/ UCMS Group Romania, UniCredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban IT, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Webhelp, Wipro Technologies și WNS Global Services Romania.

Galerie foto:


Comunicat publicat de: #centruldepresa (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de #centruldepresa

Grupul Carrefour deschide al 6-lea supermarket în Arad

Carrefour a deschis astăzi, 23 noiembrie, al 6-lea supermarket în Arad, Market Arad Adora, ajungând astfel la un număr de 223 de supermarketuri la nivel…

Problema fundamentală a proiectului CRED: contrazice tendințele internaționale de succes privind abordarea diferențiată. PSD mizează tot pe un curriculum excesiv de unitar!

Proiectul Ministerului Educației „Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți” (CRED) are mai multe probleme fundamentale de concept și de conținut. Abordarea centralistă este depășită dacă…

Lecţiile celor mai puternici lideri ai mediului de business

Care este portretul liderului de astăzi, cum poţi ajunge CEO de la simplu angajat şi ce presupune o carieră internaţională, ce nu te învaţă niciun…

Bun venit în lumea smart!

Tehnologii emergente, experiențe live bazate pe realitatea augmentată, demonstrații de live hacking si design thinking după modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universității Stanford!

Pe 20 Noiembrie începe conferința Zilele Biz, cel mai puternic eveniment de afaceri din România

Evenimentul evidențiază performanța în business și reuneşte leaderii şi profesioniştii care au impus ritmul şi tendinţele din domeniul afacerilor. Conferința se desfăşoară în perioada 20…
Vezi profilul #centruldepresa