CORECTITUDINE, TRANSPARENȚĂ ȘI COMUNICARE

Din momentul în care am preluat portofoliul Ministerului Tineretului și Sportului, mi-am asumat angajamentul de a impune corectitudinea, transparența și comunicarea în relația cu cetățeanul, cu societatea civilă, precum și în relațiile intra și interinstituţionale ale MTS.

Tineretul și sportul sunt domenii strategice. Avem obligația să le abordăm cu deplină responsabilitate și profesionalism în așa fel încât să le asigurăm tinerilor un viitor și să redăm gloria și respectul sportului românesc.

În acest sens, suntem în procedură de analiză și evaluare a situației existente, la momentul de față, de la nivelul Ministerului Tineretului și Sportului, cu scopul de a identifica elementele care împiedică buna și corecta funcționare a ministerului, a le corecta și de a implementa soluții viabile.

Suntem deschiși comunicării și colaborării cu toți cei interesați. Nu ne împotrivim niciunui proiect, nu blocăm nicio inițiativă sau competiție care respectă prevederile legale și care aduce plusvaloare pentru tineretul și sportul din România.

Sunt convins că prin implementarea programului de guvernare, continuarea proiectelor viabile și o legislație clară vom reuși să ne îndeplinim obiectivele.

 

Marius-Alexandru DUNCA,

Ministrul Tineretului și SportuluiComunicat publicat de: Administrator (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Administrator

CEHOV/KORDONSKY. LABORATOR DE TEATRU. ,PRIMUL MARE EVENIMENT DIN CADRUL FNT 2017

Festivalul Național de Teatru și Centrul de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava” organizează Cehov|Kordonsky. Laborator de teatru susținut de regizorul Yuri Kordonsky în România.

Premieră: Kaufland România își transformă acoperișurile, parcările și exteriorul magazinelor în grădini urbane pentru comunitate

București, 17 iulie 2017 – Kaufland România reinventează conceptul de hipermarket și lansează prima rețea de grădini urbane comunitare, transformându-și acoperișurile, exteriorul parcărilor și al…

Încep înscrierile la Bursele Europa FM - JTI

JTI Romania și Radio Europa FM anunță cea de-a XIII-a ediţie a Burselor Europa FM. Pasionații de jurnalism vor lucra în echipa Europa FM și…

Problemele IMM-urilor românești, în dezbatere la Palatul CCIB

Astăzi, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a avut loc conferința „Rolul IMM în dezvoltarea economiei din România”. Evenimentul a fost…
Vezi profilul Administrator