Copiii din echipele de hochei Skoda si Simona Halep au participat la primul turneu de hochei derulat in afara Romaniei, de la debutul pandemiei

Echipele de hochei Skoda si Simona Halep, incadrate la categoriile de varsta U8 si U10, au performat in perioada 9-19 septembrie in cadrul unui turneu amical desfasurat in Slovacia. Acesta este primul turneu derulat in afara Romaniei, de la debutul pandemiei, la care au participat jucatorii sustinuti de Fundatia Tiriac impreuna cu sponsorii Skoda si Simona Halep. Cele doua echipe s-au intors acasa cu rezultate notabile si experiente inedite.

Cei 23 de copii din cadrul echipelor de hochei au avut un parcurs competitional activ, in care au sustinut 20 de meciuri amicale, jucand contra altor echipe incadrate la aceeasi categorie de varsta, din tara gazda. Competitiile au fost disputate in mai multe localitati din Slovacia: Brezno, Prievidza, Piestany si Trnava.

In urma turneului, hocheistii din echipa Skoda au adaugat in palmaresul lor multe victorii, dar si noi tactici de joc si prietenii frumoase.

”Turneul a fost o activitate mult asteptata de toata lumea, in primul rand de jucatori, parinti si antrenori. Copiii au fost foarte incantati si entuziasmati sa joace cu alti sportivi de varsta lor de la care cu siguranta au invatat lucruri noi. Cele doua echipe sustinute de Fundatia Tiriac s-au pregatit foarte mult pentru aceasta competitie si sunt sigur ca va ramane o experienta motivanta pentru sportivi”, a declarat Eduard Pana, Directorul Sportiv al Fundatiei Tiriac.

Echipa de hochei care poarta numele sponsorului Simona Halep este compusa exclusiv din fete, in timp ce echipa ce poarta numele sponsorului Skoda este mixta, avand in componenta atat fete cat si baieti.

 

Patinoarul Allianz-Tiriac Arena este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

Detalii despre patinoar pot fi accesate la adresa https://fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-allianz-tiriac-arena/ sau in pagina de facebook.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati:

Daniela Timofti, daniela.timofti@tiriacgroup.ro, 0754 032 195Comunicat publicat de: #centruldepresa (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de #centruldepresa

Din 21 aprilie începe sezonul vacanțelor și relaxării la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Pentru Ana Hotels Europa Eforie Nord, sezonul turistic estival ia startul pe 21 aprilie. Primii oaspeți care vor trece pragul locației de la Eforie Nord…

Revista Biz și PRO TV au lansat prima copertă NFT din România

În premieră în piața de media, Revista Biz împreună cu PRO TV au lansat astăzi, 22 martie, Lionheart, prima copertă NFT din România!

COMUNICAT DE PRESĂ

Dezbaterea publică a noilor programe guvernamentale pentru garantarea sectorului IMM realizată în forul Camerei Deputaților: reprezentanții Ministerului Finanțelor, ai FNGCIMM și ai CNIPMMR au demarat…

Batman vine în noiembrie la Warner TV!

Două producții din trilogia „The Dark Knight” regizată de Christopher Nolan, cu actorul Christian Bale în rol principal, vor fi difuzate de Warner TV, în…
Vezi profilul #centruldepresa