Bogdan-Nicolae Stan este noul președinte al ANAF

Bogdan-Nicolae Stan a fost numit în functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, în urma deciziei prim-ministrului, publicată în Monitorul Oficial nr 0039, din 13 ianuarie 2017.

Bogdan-Nicolae Stan a avut atribuții de coordonare a activităților de combatere a evaziunii și fraudei fiscale, în funcţii precum cea de Director general/Director general adjunct,în cadrul Activității de inspecție fiscală de la DGRFP Ilfov (2012 – 2013) și respectiv Direcția de Administrare a Marilor Contribuabili (în perioad 2013 – 2014). Recent, a ocupat funcţia de director general adjunct CNAS – Direcția Generală Monitorizare, Control și Antifraudă (2014 – ianuarie 2017).

Bogdan-Nicolae Stan este licențiat înștiințe economice, specializarea Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice – București, precum și înștiințe juridice, la Universitatea Ecologică București.

De asemenea, deține un Master în Management public, urmat la Academia de Studii Economice din București.

Mai multe informații despre parcursul profesional puteți obține accesând site-ul www.anaf.ro/Despre ANAF/Conducere/Demnitari.

SERVICIUL COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ŞI MASS-MEDIAComunicat publicat de: Administrator (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Administrator

CEHOV/KORDONSKY. LABORATOR DE TEATRU. ,PRIMUL MARE EVENIMENT DIN CADRUL FNT 2017

Festivalul Național de Teatru și Centrul de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava” organizează Cehov|Kordonsky. Laborator de teatru susținut de regizorul Yuri Kordonsky în România.

Premieră: Kaufland România își transformă acoperișurile, parcările și exteriorul magazinelor în grădini urbane pentru comunitate

București, 17 iulie 2017 – Kaufland România reinventează conceptul de hipermarket și lansează prima rețea de grădini urbane comunitare, transformându-și acoperișurile, exteriorul parcărilor și al…

Încep înscrierile la Bursele Europa FM - JTI

JTI Romania și Radio Europa FM anunță cea de-a XIII-a ediţie a Burselor Europa FM. Pasionații de jurnalism vor lucra în echipa Europa FM și…

Problemele IMM-urilor românești, în dezbatere la Palatul CCIB

Astăzi, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a avut loc conferința „Rolul IMM în dezvoltarea economiei din România”. Evenimentul a fost…
Vezi profilul Administrator