ANGAJATII ROMSILVA HRANESC ANIMALELE SALBATICE DIN FONDURILE CINEGETICE

#Agricultura #Mediu #Bucuresti Vizualizari: 178

Angajatii Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva sunt implicati in perioada rece a anului in actiunea de hranire a animalelor salbatice din fondurile cinegetice gestionate, suplimentand hrana naturala, putina si saracacioasa pe perioada iernii.

Romsilva gestioneaza la nivelul intregii tari 254 de fonduri cinegetice, in care animalele salbatice sunt atent monitorizate de specialisti.

Pentru asigurarea necesarului de hrana, angajatii Romsilva administreaza in fiecare an, in teren, cantitati substantiale de furaje, numai anul trecut fiind asigurate, de exemplu, 2.284 de tone de porumb, 1.430 de tone de fan, 230 de tone de cereale, 266 de tone de plante furajere, 197 de tone de radacinoase si suculente si 42,1 de tone de hrana granulata, in special pentru cervide si mistreti. De asemenea, au mai fost furnizate 234 de tone de frunzare, 202 de tone de fructe si seminte si 321 de tone de sare.

In 2016, pe fondurile cinegetice gestionate de Romsilva au fost construite 75 de observatoare noi, 230 de hranitori pentru cervide, 60 de hranitori pentru mistreti si 570 de sararii.
Anual, in medie, Romsilva cheltuie peste 1,93 de milioane de lei pentru asigurarea hranei suplimentara a animalelor salbatice din fondurile cinegetice gestionate.

BIROUL DE PRESA AL REGIEI NATIONALE A PADURILOR – ROMSILVAComunicat publicat de: Administrator (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Administrator

CEHOV/KORDONSKY. LABORATOR DE TEATRU. ,PRIMUL MARE EVENIMENT DIN CADRUL FNT 2017

Festivalul Național de Teatru și Centrul de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava” organizează Cehov|Kordonsky. Laborator de teatru susținut de regizorul Yuri Kordonsky în România.

Premieră: Kaufland România își transformă acoperișurile, parcările și exteriorul magazinelor în grădini urbane pentru comunitate

București, 17 iulie 2017 – Kaufland România reinventează conceptul de hipermarket și lansează prima rețea de grădini urbane comunitare, transformându-și acoperișurile, exteriorul parcărilor și al…

Încep înscrierile la Bursele Europa FM - JTI

JTI Romania și Radio Europa FM anunță cea de-a XIII-a ediţie a Burselor Europa FM. Pasionații de jurnalism vor lucra în echipa Europa FM și…

Problemele IMM-urilor românești, în dezbatere la Palatul CCIB

Astăzi, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a avut loc conferința „Rolul IMM în dezvoltarea economiei din România”. Evenimentul a fost…
Vezi profilul Administrator