5 moduri de a evita tratamentul de canal

Tratamentul de canal este necesar în cazul în care pulpa dentară este infectată. Dacă pulpa se infectează, infecţia se poate răspândi la nivelul întregului dinte şi de la acesta la zonele învecinate. Sunt situații în care medicul consideră că tratamentul de canal nu mai este suficient, dintele fiind compromis, caz în care este indicată extracția lui.

Sunt însă câteva măsuri pe care le poți lua, pentru a nu ajunge în situația care impune efectuarea unui tratament de canal sau extracția unui dinte.

Respectă regulile de igienă dentară

Spală-te pe dinți, folosește cu regularitate ața dentară și apa de gură și mergi regulat la dentist.

Fii atent la dantura ta

Verifică-ți periodic dinții, să nu fie fisurați. Bacteriile pătrund prin cele mai mici fisuri și încep să atace dintele. Acordă atenție și gingiilor!

Renunță la proastele obiceiuri

Nu mai mesteca gheață, care-ți distruge smalțul dinților, nu mai îndepărta cu dinții capacele de bere (dacă ai acest prost obicei) și nici nu mai sparge alune de pădure între dinți – nu ești veveriță!

Nu ignora simptomele

Până când să ajungi în situația de a face un tratament de canal, există câteva simptome pe care este bine să NU le ignori: te dor dinții, gingiile sunt inflamate sau sângerează. Chiar dacă aceste simptome se manifestă o singură dată, nu le ignora! Cum este întotdeauna mai bine să previi, decât să tratezi, mergi la dentist și vezi ce este în neregulă.

Apelează și la remediile naturiste

Dacă știi că ai probleme cu dantura, apelează și la remediile naturiste. Uleiul de cuișoare este recomandat de stomatologi ca fiind puternic antibacterian și de folos în ameliorarea durerilor cauzate de procesele inflamatorii.

 

Șos. Pantelimon nr. 225, Bl. 66, sc. 1, ap. 4
sector 2, București

https://www.facebook.com/Pegadent

 

Date de contact:
Email: office@pegadent.ro
Telefon: 021 250 20 04
Comunicat publicat de: Administrator (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Administrator

Grupul Orange anunţă astăzi rezultatele financiare pentru trimestrul doi al anului 2017, disponibile la 30 iunie.

În intervalul aprilie-iunie, Orange România a realizat o cifră de afaceri în valoare de 266,8 milioane de euro, în creștere cu 11% faţă de perioada…

CEHOV/KORDONSKY. LABORATOR DE TEATRU. ,PRIMUL MARE EVENIMENT DIN CADRUL FNT 2017

Festivalul Național de Teatru și Centrul de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava” organizează Cehov|Kordonsky. Laborator de teatru susținut de regizorul Yuri Kordonsky în România.

Premieră: Kaufland România își transformă acoperișurile, parcările și exteriorul magazinelor în grădini urbane pentru comunitate

București, 17 iulie 2017 – Kaufland România reinventează conceptul de hipermarket și lansează prima rețea de grădini urbane comunitare, transformându-și acoperișurile, exteriorul parcărilor și al…

Încep înscrierile la Bursele Europa FM - JTI

JTI Romania și Radio Europa FM anunță cea de-a XIII-a ediţie a Burselor Europa FM. Pasionații de jurnalism vor lucra în echipa Europa FM și…
Vezi profilul Administrator