„Ricky Zoom”, o aventură distractivă pe două roți, în premieră la JimJam

În luna iunie, cei mici fac cunoștință pentru prima oară cu Ricky Zoom, o tânără motocicletă simpatică. Premiera serialului a avut loc pe JimJam pe 14 iunie și episoadele sunt difuzate zilnic, de la 8:25, 12:29 și 19:29.

O animație digitală care îi va bucura pe preșcolari, dar cel mai probabil și pe cei de vârste mai înaintate, „Ricky Zoom” vine în viteză pe JimJam, în luna iunie.

Ricky Zoom este o motocicletă roșie care locuiește în orășelul Wheelford și are un vis măreț: acela de a salva persoane din situații primejdioase, la fel ca părinții lui și ca idolul lui, motocicleta Steel Awesome. Ricky este echipat cu mai multe gadgeturi pe care le folosește în operațiunile de salvare și simbolul lui este un Z. Nu de la Zorro, ci de la Zoom, numele de familie care ne ajută să ghicim că poate atinge viteze fenomenale.

Wheelford este un adevărat oraș pe două roți, construit special pentru simpaticele motociclete, scutere și ATV-uri care locuiesc acolo, într-o comunitate strâns unită, mereu gata de ajutor și de sprijin. Iar localnicii din această comunitate sunt mereu gata să îl susțină pe Ricky în visul lui de a fi o motocicletă care participă la operațiuni de salvare. Fie că ajutorul vine de la mama sau tatăl lui, fie că e vorba de mecanicul comunității sau motocicleta locală de poliție, Ricky se simte mereu în siguranță și încurajat.

Aventurile lui Ricky nu ar fi atât de amuzante dacă acesta nu ar avea prieteni foarte buni, și ei motociclete. Albastrul Loop Hoopla este specializat în teren plin de noroi și praf și îi place la nebunie să participe în cascadorii spectaculoase. DJ Rumble este un ATV verde și este un prieten foarte folositor la nevoie, pentru că are câteva unelte atașate și un braț robotic puternic. Iar Scootio Wizzbang este un scuter galben care dispune de o dronă și de câțiva roboți în miniatură.

Împreună, cei patru sunt „Bike Buddies” și își petrec zilele făcând curse între ei pe un circuit de viteză, încercând cascadorii noi în parc și ajungând, de multe ori din întâmplare, fix în mijlocul unor aventuri spectaculoase. Câteodată, o iau cu ei în peripețiile lor și pe Toot Zoom, sora lui Ricky, pe care acesta o adoră, însă care are tendința de a dezvălui detalii sensibile și amuzante despre fratele ei.

Până acum, seria de animație generată digital are un sezon și 26 de episoade (cu 52 de segmente), fiecare episod cu o durată de 11 minute.

 


Alte comunicate publicate de Indoor Media Group SA

Cei mici au parte de episoade noi din serialele lor preferate, la JimJam

Luna mai vine cu noi povești ale personajelor deja îndrăgite de cei mici și, desigur, de cei mai mari. Și „Bobiță și Buburuză”, și „Thomas…

Robomobilul Poli, un desen educativ doar la JimJam

La JimJam anul aduce un desen animat educativ pentru micii telespectatori ai canalului. În fiecare zi, de la ora 18:40, preșcolarii învață totul despre vehiculele…

Iarnă de poveste cu desene animate la JimJam

JimJam prezintă micilor telespectatori 3 filme pline de aventuri haioase, întâmplări educative și multă zăpadă, în fiecare weekend, de la ora 11:00 și 18:00!

Chomp Squad - dinozaurii prietenosi la JimJam

O echipă de dinozauri și oameni eroici se ocupă de incendii, ordine, probleme medicale și urgențe în orașul lor, într-un nou desen animat distractiv la…

Distracție fără oprire la JimJam

Luna aceasta, JimJam a pregatit 3 desene super distractive, dar și educative, pentru încântarea micilor telespectatori! În fiecare zi, de la 10:00 și 14:00, JimJam…
Vezi profilul Indoor Media Group SA