Cei mici au parte de episoade noi din serialele lor preferate, la JimJam

Luna mai vine cu noi povești ale personajelor deja îndrăgite de cei mici și, desigur, de cei mai mari. Și „Bobiță și Buburuză”, și „Thomas și prietenii săi”, pornesc în aventuri care mai de care mai amuzante și pline de lecții importante.

„Bobiță și Buburuză” sau „Berry and Dolly” au parte de noi aventuri minunate începând cu 17 mai. Animația produsă în Ungaria este adaptarea unei serii de succes de cărți pentru copii scrise de Bartos Erika. Un sezon are episoade lungi de cinci minute, care sunt compilate pentru a forma un film. Primul „film” de acest tip este al treilea cel mai vizionat film din Ungaria.

 

Bobiță și Buburuză sunt cei mai buni prieteni din lume și în fiecare episod învață câte ceva nou despre prietenie, despre bunătate și despre viață.

 

Serialul a primit o mulțime de premii internaționale, de la Festivalul Internațional de Film pentru copii de la Jiangyin, în 2011, la festivalul italian Cartoon Club Animation și la festivalul de animație Kecskemét.

 

Tot în mai, la JimJam, navigăm pe căile ferate cu „Thomas și prietenii săi”, în episoade noi, difuzate în fiecare zi! Locomotiva albastră Thomas este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite personaje de animație. Serialul este un monument de longevitate și creativitate și are până acum 24 de sezoane, cu primul apărut în 1984. În total are 584 de episoade, plus 14 lungmetraje și 6 episoade speciale cu durată dublă.

 

Serialul este povestea locomotivei Thomas, care locuiește pe insula fictivă Sodor, unde zburdă pe căile ferate alături de prietenii lui, tot locomotive, Gordon, James și Percy. Problema generală a lui Thomas este că vrea să ajute prea mult și face treburi care le sunt destinate locomotivelor mai mari și cu mai multă experiență. Însă întotdeauna învață câte ceva din pățaniile lui!

 


Alte comunicate publicate de Indoor Media Group SA

„Ricky Zoom”, o aventură distractivă pe două roți, în premieră la JimJam

În luna iunie, cei mici fac cunoștință pentru prima oară cu Ricky Zoom, o tânără motocicletă simpatică. Premiera serialului a avut loc pe JimJam pe…

Robomobilul Poli, un desen educativ doar la JimJam

La JimJam anul aduce un desen animat educativ pentru micii telespectatori ai canalului. În fiecare zi, de la ora 18:40, preșcolarii învață totul despre vehiculele…

Iarnă de poveste cu desene animate la JimJam

JimJam prezintă micilor telespectatori 3 filme pline de aventuri haioase, întâmplări educative și multă zăpadă, în fiecare weekend, de la ora 11:00 și 18:00!

Chomp Squad - dinozaurii prietenosi la JimJam

O echipă de dinozauri și oameni eroici se ocupă de incendii, ordine, probleme medicale și urgențe în orașul lor, într-un nou desen animat distractiv la…

Distracție fără oprire la JimJam

Luna aceasta, JimJam a pregatit 3 desene super distractive, dar și educative, pentru încântarea micilor telespectatori! În fiecare zi, de la 10:00 și 14:00, JimJam…
Vezi profilul Indoor Media Group SA