Redesing website funerare-ieftine.ro

Noua versiune a site-ului funerare-ieftine.ro, utilă si mult mai accesibila pentru toți clienții indurerati.

One Marck International a lansat o variantă îmbunătățită a site-ului de Funerarii Bucuresti www.funerare-ieftine.ro . De acum, clienții pot avea acces la pagini noi, dar și la pachetele de oferte realizate în funcție de nevoi.

O încărcare rapidă a site-ului
Datorită noilor îmbunătățiri ale site-ului, acesta se încarcă rapid, astfel încât vizitatorii să beneficieze de o experiență ușoară și utilă. Ei se pot informa asupra produselor și serviciilor oferite, atât pe plan intern, cât și internațional, astfel încât să poată alege ceea ce li se potrivește, ținând seama și de bugetul pe care îl au la dispoziție.

Interfața site-ului este realizată astfel încât informațiile să fie bine categorisite, aerisite, permițând parcurgerea lor cu lejeritate. Prezentarea ofertelor se face specificându-se serviciile oferite și tarifele practicate.

Au fost introduse și secțiuni noi în site, precum: Repatriere decedați, Cosmetică decedați, dar și un formular de Întrebări și răspunsuri. Ce informații pot fi găsite la aceste categorii?

Repatriere decedați: firma asigură preluarea și transportul decedaților din țări precum: Austria, Belgia, Italia, Olanda, Turcia, Marea Britanie, Franța, Spania, Germania, dar și din Statele Unite ale Americii. Repatrierea este posibilă și din România în străinătate. Tarifele diferă în funcție de distanță, de modul de transportare (aerian sau terestru) și de sicriul cu care se face repatrierea (care trebuie să fie din lemn și zinc). Durata întregului proces variază de la caz la caz, dar detaliile vor fi aduse la cunoștința clienților de către reprezentanții societății care le vor explica toate informațiile și toți pașii necesari.

Cosmetică decedați: serviciile sunt incluse în două pachete: Standard și Premium, de la un pachet simplu de îngrijire și machiaj (curățarea cu grija a tenului, aplicarea machiajului, pensat, bărbierit, tuns sprâncene și corectarea imperfecțiunilor de la nivelul mâinilor), la unul mai complex, care, pe lângă serviciile din primul caz mai conține: manichiura, vopsirea și stilizarea părului.

Prin intermediul secțiunii de Întrebări și Răspunsuri, vizitatorii site-ului funerarii-ieftine.ro vor putea să contacteze reprezentanții societății, iar aceștia le vor sta la dispoziție cu toate lămuririle necesare. De asemenea, pentru informații suplimentare, se poate apela la orice orî numărul de telefon: 0733.863.727.

Despre Casa Funerara One Marck International www.funerare-ieftine.ro:
Casa Mortuara One Marck International are o vechime de peste 11 ani pe piața de pompe funebre și un portofoliu impresionant de clienți. Cu personal calificat răspunde tuturor nevoilor și cerințelor clienților, punându-le la dispoziție consiliere sau oferte personalizate în funcție de situație.

Contact:
One Marck International
Bulevardul 1 Decembrie 1918,
Roșu, Chiajna, Județul Ilfov
Tel: 0733.863.727

 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
funerale bucuresti, funerale ilfov


Comunicat publicat de: One Marck International SRL (click pentru a vizualiza profilul)