La Ana Hotels Europa, îți poți recăpăta sănătatea și întări sistemul imunitar

Perioada pe care am parcurs-o ne-a învățat că sănătatea și forța vitală sunt esențiale, iar cele două ne oferă în prezent cea mai mare libertate de mișcare.

Ultimul an a fost marcat de apariția virusului SARS Cov-2 care ne-a schimbat viața. Virusul afectează în primul rând sănătatea plămânilor. Fiind un virus cu pătrundere pe cale aeriană, primele organe afectate sunt căile respiratorii și plămânii. Deteriorarea funcției respiratorii, cu scăderea capacității de difuziune a oxigenului din aerul inspirat și, implicit, și reducerea saturației de oxigen în sânge duc la afectarea tuturor organelor, în special a creierului, mușchilor și a organelor interne.

Dacă ai trecut prin experiența COVID-19, o cură de recuperare în cadrul complexului balnear Ana Aslan Health Spa din cadrul hotelului Europa din Eforie Nord va face ca boala să rămână doar o amintire. Programul special de recuperare post COVID are ca scop creșterea capacității pulmonare, ameliorarea respirației, tonifierea generală, întărirea sistemului imunitar, relaxare și echilibrare mentală” declară dr. balneolog Mihaela Cucu. Programul va începe cu luna mai și durata lui pornește de la 6 zile, dar pentru o refacere completă recomandăm 12 sau 18 zile.

„Terapeuții noștri experimentați pun în practică programe adaptate și personalizate de recuperare și te invită la ședințe de gimnastică respiratorie, în zori de zi sau spre asfințitul soarelui, pe malul mării, în frumoasa grădina a hotelului sau în perimetralul piscinei exterioare cu apă sărată de lac. Acestea infuzează țesutul pulmonar cu elixir de aer ionizat, cu energia Soarelui și vibrațiile Pământului.”, completează dr. balneolog Mihaela Cucu.

Ședintele urmăresc protocoale bine stabilite și specialiștii asistă oaspeții la exerciții de respirație, învățarea de posturi care să faciliteze tonifierea si ajuta la recuperarea starii generale de bine.

Exercițiile și tehnicile de respirație urmăresc recuperarea integrală a funcției respiratorii, recâștigarea capacității de efort, ameliorarea simptomelor asociate, reducerea anxietatii, prevenirea depresiei și scaderea incidenței complicațiilor pe termen lung. Programele întăresc mușchii respiratori și generează noi modele de respirație adaptate fiecărui caz. Deosebit de importantă este învățarea controlului voluntar al respirației care permite diminuarea fricii, anxietății și panicii legate de senzația de lipsă de aer.

De întărirea sistemului imunitar trebuie să tinem cont permanent, oferindu-ne o stare de bine ce ne ajută în viața de zi cu zi. Am creat și un program destinat refacerii sistemului imunitar, regenerării fizice și psihice – Sănătate prin imunitate. Programul vine în întâmpinarea celor care în această perioadă au petrecut mult timp în casă și au fost nevoiți să-și schimbe stilul de viață, dorind să-și intareasca astfel sistemul imunitar.

O oază de vindecare între mare și Techirghiol

Complexul Ana Aslan Health Spa, este situat la doar 200 metri de mare, și în imediata vecinătate a Lacului Techirghiol.

Climatul zonei este unul marin, cu veri calde fără caniculă uscată, datorită brizei mării, și ierni blânde, cu valori pozitive de temperatură, cu toamne lungi şi frumoase ce prelungesc sezonul estival.

Apa Mării Negre, plajele cu nisip fin, aerosolii marini și imediata vecinătate a Lacului Techirghiol, cu două bogății inestimabile (nămolul și apa sărată), sunt factori de cură de o valoare terapeutică remarcabilă.

Prezenţa ionilor negativi din aer este foarte importanta pentru întărirea sistemului imunitar, tratarea hipertensiunii arteriale, a bolilor reumatice, a astmului bronșic. Totodată, ei ajută la creșterea tonusului muscular, la stimularea metabolismului, la vindecarea plăgilor si la reglarea sistemului endocrin.

Aici, baia de aer, o componentă importantă a talasoterapiei, este aplicată ca procedură independentă sau ca procedură de introducere sau alternând cu baia de soare. Aerul este de o mare puritate, bogat în aerosoli sărați, mai ales în zona de vecinătate a digurilor, unde se sparg valurile, cu indicații în tulburările metabolice și respiratorii.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și interesul, dar mai ales dacă ai trecut prin experiența COVID-19, te invităm la Ana Aslan Health Spa să-ți întărești sănătatea și sistemul imunitar. Puteți începe să faceți rezervari chiar de acum la 0241.702.818 sau la email reservation-hoteleuropa@anahotels.ro.Comunicat publicat de: #centruldepresa (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de #centruldepresa

Bonami ajustează prognoza creșterii și se extinde

După agrearea unui plan inițial pentru 2021, ce prevedea o țintă de 77 milioane de euro în vânzări și menținerea aceluiași nivel de profitabilitate ca…

COMUNICAT DE PRESĂ

FNGCIMM invită instituțiile de credit, instituțiile financiare nebancare, precum și sucursalele acestora din străinătate care desfășoară activități de finanțare a operațiunilor de factoring pe teritoriul…

COMUNICAT DE PRESA

FNGCIMM invită operatorii de leasing financiar să se înscrie în ediția 2021 a Programului Guvernamental IMM LEASING DE ECHIPAMENTE și UTILAJE. Perioada de înscriere este…

Biz Good News aniversează un an de la lansare

Revista Biz, vocea originală și profesionistă a presei de business românești, aniversează un an de când oferă cititorilor newsletterul Biz Good News și acces la…

BD BUSINESS OPPORTUNITY GENERATING SERVICES SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor”

BD BUSINESS OPPORTUNITY GENERATING SERVICES SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor” proiect nr RUE M2-3441 înscris în cadrul…
Vezi profilul #centruldepresa