Din 21 aprilie începe sezonul vacanțelor și relaxării la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Pentru Ana Hotels Europa Eforie Nord, sezonul turistic estival ia startul pe 21 aprilie. Primii oaspeți care vor trece pragul locației de la Eforie Nord sunt turiștii care au ales să își petreacă la mare Sărbătorilor de Paște și 1 Mai. Redeschiderea hotelului din Eforie Nord va fi marcată de mai multe categorii de turiști, atât din zona de leisure, tineri sau familiști, dar și din zona de recuperare și wellness.

”Ne bucurăm să vedem că există un trend crescător al rezervărilor în ultima perioadă, în special, pentru Sărbătoarea Paștelui și a weekendului de 1 Mai. De Paște ne vom aștepta oaspeții cu tradiționalul cozonac și ouă roșii după Slujba de Înviere, prânz Festiv în ziua de Paște cu produse tradiționale românești și activități diverse pentru cei mici – ateliere creative, vânătoarea de ouă în grădina hotelului și multe alte surprize. S-a observat un ritm ascendent și pentru rezervările din lunile de vârf, iulie-august, sezonul de vară dănd semne de revitalizare. Este evident că există tendințe pozitive și pe segmentele afectate major de pandemie, respectiv pe partea de evenimente de business și private sau teambuildinguri”, a declarat Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels Europa.

La capitolul noutăți 2022, Ana Hotels Europa va intra în sezonul turistic cu noutăți culinare adaptate zonei, axate pe produse proaspete marine (pește, fructe de mare), dar și pe produse tradiționale românești (brânzeturi, legume, dulcețuri). “În același timp, vom propune și un meniu sănătos, “verde”, pentru oaspeții care ne aleg datorită serviciilor spa. Scopul nostru este să îi sprijinim să își poată derula un sejur complet de tratament, revigorare, dar și de detoxifiere, precum și asigurarea unei forme fizice adecvate”, povestește Iuliana Tasie.

În ceea ce privește activitatea de banqueting și clienții corporate, oferta va pune în valoare spațiile exterioare ale locației, grădina superbă, terasele sălilor de conferință, zona piscinei exterioare, adaptând meniurile în această direcție (barbecue, mediteranean, vegetarian).

În cadrul Ana Aslan Health Spa, oaspeții vor putea accesa un meniu de terapii spa personalizat, flexibil și ușor de experimentat. Vor exista tratamente noi, game cosmetice bio inovatoare, detalii care vor asigura biodiversitate, senzorialitate, autenticitate. ”Ne dorim ca oaspeții noștri fideli, dar și cei care vor să evadeze din cotidian, să se poată relaxa într-o oază de liniște, pace și imersie în natură, la malul marii”, adaugă Iuliana Tasie.

Ana Hotels Eforie Nord va continua acțiunile eco-friendly, constienți fiind de faptul că și prin acțiuni simple de prevenire a generării deșeurilor de ambalaje și reducere consumului de apă și detergent, putem avea o contribuție semnificativă la protejarea mediului înconjurător și reducerea emisiilor de CO2. De la exploatarea sustenabilă și recuperarea nămolului folosit în cadrul terapiilor balneo pentru a asigura regenerarea sursei și rezervele pentru viitoarele generații, la utilizarea în cadrul terapiilor a produselor bio, instalarea punctelor de încărcare pentru mașini electrice în parcarea hotelului, până la reducerea consumului de plastic prin înlocuirea recipientelor de unică folosință pentru consumabilele din băi, cu recipiente reutilizabile și mesaje de conțientizare a importanței reducerii consumului de apă, toate aceste acțiuni au ca scop conștientizarea în rândul turiștilor a importanței prevenției și reciclării asupra mediului înconjurător.

Din 21 aprilie, Ana Hotels Europa Eforie Nord vă așteaptă la mare, cu soare și multă relaxare. Rămâneți conectați cu Ana Hotels Europa & Ana Aslan Health Spa și pe social media:

https://www.instagram.com/anahotels.europa/      https://www.facebook.com/ana.aslan.spa

https://www.facebook.com/anahotels.europaComunicat publicat de: #centruldepresa (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de #centruldepresa

TIFF 2022 - unul dintre cele mai populare evenimente ale momentului

Cu peste 350 de proiecții – povești legendare și filme în premieră absolută, o selecție puternică de muzică și cine-concerte, expoziții, workshop-uri inovatoare, dezbateri și…

Revista Biz și PRO TV au lansat prima copertă NFT din România

În premieră în piața de media, Revista Biz împreună cu PRO TV au lansat astăzi, 22 martie, Lionheart, prima copertă NFT din România!

COMUNICAT DE PRESĂ

Dezbaterea publică a noilor programe guvernamentale pentru garantarea sectorului IMM realizată în forul Camerei Deputaților: reprezentanții Ministerului Finanțelor, ai FNGCIMM și ai CNIPMMR au demarat…

Batman vine în noiembrie la Warner TV!

Două producții din trilogia „The Dark Knight” regizată de Christopher Nolan, cu actorul Christian Bale în rol principal, vor fi difuzate de Warner TV, în…
Vezi profilul #centruldepresa
 

Stiri din Constanta

#Replica Ct - Mihai Lupu: Stroe Felix nu este om de cuvânt! Una declarăm și alta facem! Video 9

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, este dezamăgit de modul în care funcționează Coaliția…
10506990

#Replica Ct - Ultimul bastion din estul Ucrainei ar putea cădea 5

Luptele s-au intensificat în Lysychansk, ultimul mare bastion al Ucrainei în provincia strategică Luhansk din estul…
10506848

#Replica Ct - Judecătorii Curții Supreme a SUA sunt hăituiți după decizia privind avortul 4

Înaltul responsabil cu securitatea Curții Supreme a cerut guvernatorului statului Maryland, Larry Hogan, să aplice…
10506847

#Replica Ct - Volodimir Zelenski face un nou apel la întreaga lume să ajute Ucraina 4

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a solicitat sprijin internaţional pentru a ajuta la reconstruirea ţării…
10506846

#Replica Ct - Există posibilitatea ca Rusia să suspende livrările de gaze 4

Germania ar trebui să fie conştientă de posibilitatea ca Rusia să continue să suspende livrările de gaze prin…
10506845

#Replica Ct - Nou referendum privind independența Scoției 4

Părerile alegătorii din Scoţia sunt împărţite în privinţa organizării unui al doilea referendum privind…
10506844

#Replica Ct - Lupte grele în Melitopol. Ucraina recunoaşte că pierde teren în Lisiceansk 4

Forţele ucrainene au lovit de peste 30 de ori o bază rusească din Melitopol, oraş din sudul Ucrainei ocupat de…
10506843

#Replica Ct - Europa se topește: în Spania s-au înregistrat 43 de grade Celsius 3

Europa se topește din cauza valului extrem de caniculă. În sudul Spaniei, temperaturile au urcat până la 43 de…
10506842

#Replica Ct - Şaptezeci de diplomaţi ruşi şi familiile lor au părăsit Bulgaria 3

Şaptezeci de diplomaţi ruşi şi familiile lor au părăsit Bulgaria după ce această ţară a anunţat expulzarea…
10506841

#Replica Ct - Olaf Scholz: Războiul ar putea dura mult timp, pentru că Putin l-a pregătit mai demult 3

Decizia preşedintelui rus Vladimir Putin de a declanşa o invazie asupra Ucrainei vecine a fost luată cu mult timp…
10506840
Vezi toate stirile din Constanta