De ce sa apelezi la serviciile unei companii de pompe funerare?

Adesea, oamenii care se confrunta cu moartea unei persoane dragi, sunt pierduti si nu stiu ce sa faca. 

Pentru a organiza o inmormantare prompt si corect, sfatul este de a contacta o firma care ofera servicii funerareSpecialistii serviciului vor monitoriza respectarea tuturor momentelor inmormantarii de la inceput si pana la sfarsit, si, de asemenea, vor asigura tot ceea ce este necesar, inclusiv transportul si o echipa de muncitori care sa transporte sicriul. 

Astfel, nu va trebui sa iti faci griji in privinta inmormantarii sau a pomenii, deoarece firma de servicii funerare se va ocupa de tot ceea ce tine de inmormantarea in sine. 

Un agent funerar este un ajutor indispensabil, deoarece este un profesionist. Specialistul iti va oferi toate informatiile necesare si te va ajuta chiar si in cazul repatrierii celor decedati.

El va simplifica tot ce tine de organizarea inmormantarii si a mesei de pomenire. In plus, specialistul, prin natura activitatii sale, cunoaste toate subtilitatile, ritualurile si traditiile si iti va sugera solutia potrivita in caz de dificultati.

Servicii funerare de la SC Rainbow International Dorobantu SRL

SC Rainbow International Dorobantu SRL ofera servicii funerare in Bucuresti si Ilfov, in permanenta, precum si repatrierea decedatilor din America, Belgia, Austria, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda si Spania. 

Referitor la serviciile funerare, acestea includ preluarea decedatilor de la aeroport, pregatirea salii mortuare si aranjamentele florale, iar in functie de pachetul de servicii solicitat, va oferi tot, incepand cu sicriul care este echipat complet, si aici, sunt incluse lenjeria, perna, panza de fata, crucifix, sicriu cu manere, precum si crucea scrisa,  in culoarea sicriului.

De asemenea, in cadrul serviciilor funerare mai poti beneficia de un medic care sa constate decesul, un doctor pentru imbalsamare care poate elibera chiar si un certificat pentru imbalsamare, acesta fiind necesar in cazul transportarii decedatului in alta locatie, transportul in toate cazurile, toaletarea.

Pachet de servicii funerare pentru Slujba de inmormantare

In cadrul pachetului de servicii pentru Slujba de inmormantare, firma ofera tot ceea ce este necesar, si anume, prosoape, doliu pentru piept, pachete, tamaie, lumanari, galeata, set de colaci, vin, doliu de usa, iconita, catui si tot ceea ce este necesar.

De asemenea, poate oferi inmormantare doar cu talonul de pensie, si, acest lucru este un mare avantaj, mai ales pentru familiile care nu dispun de un buget mare pentru inmormantare.

La SC Rainbow poti primi sfaturi despre informatiile si documentele necesare si de asemenea poti rezolva problema inmormantarii, incinerarii, pregatirii si transportului cadavrului, serviciului de inmormantare, saparea gropii si pomana. 

Preturile pentru serviciile funerare in comparatie cu alte agentii din Bucuresti si Ilfov, sunt foarte accesibile.Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Ce poate face o companie inovativa si dinamica pentru a trece intr-o noua etapa?

Demararea unei afaceri si conducerea acesteia pentru dezvoltare si atingerea unui anumit prag, considerat a fi unul de succes, presupune foarte multa munca, dedicare si…

Care sunt cele mai bune efecte speciale pentru evenimentele sportive?

Pentru unii oameni, sportul reprezinta un simplu hobby, in timp ce pentru altii, un stil de viata sau chiar o cariera. Printre cele mai populare…

Tu ai aflat secretul din spatele proiectelor de succes?

Orice proiect are nevoie de o persoana care sa gestioneze activitatile din interiorul lui, pentru ca doar asa cei implicati se pot asigura ca vor…

Cele mai bune geci de vanatoare

Se pare ca tot mai multi oameni devin vanatori, deoarece isi doresc activitati in aer liber pentru a-si imbunatati calitatea vietii. In acelasi timp, piata…

Cum pot firmele să abordeze un management sigur al deșeurilor în contextul economiei circulare?

Decizia societăților economice de a crea și implementa un model de business sustenabil implică o nouă etapă de dezvoltare, acest lucru influențând pozitiv imaginea lor…
Vezi profilul Digital x