Ce este BCA-ul si de ce reprezinta o alegere excelenta?

BCA-ul, cunoscut si drept beton celular autoclavizat, reprezinta un material utilizat pentru realizarea a numeroase tipuri de constructii, oferind acestora rezistenta.

BCA-ul, cunoscut si drept beton celular autoclavizat, reprezinta un material utilizat pentru realizarea a numeroase tipuri de constructii, oferind acestora rezistenta. Acesta este un produs eficient si inovator ce se poate monta cu usurinta.

Ce calitati prezinta acest material?

Acest produs detine o serie de calitati deosebite ce il fac o alegere foarte buna atat pentru expertii in constructii, cat si pentru constructorii amatori.

Un bloc de BCA este alcatuit dintr-un amestec format din nisip, ciment, ghips, var si apa. Datorita materiei prime naturale, faptului ca in procesul de fabricare nu sunt adaugate substante nocive si faptului ca nu emana gaze toxice, acest material este unul prietenos cu mediul si care nu pune in pericol sanatatea oamenilor. De asemenea, este un produs reciclabil ce contribuie la protejarea mediului inconjurator, fiind un izolator termic bun ce poate ajuta la reducerea consumului de energie electrica.

Pe langa proprietatea de izolator termic, acest material detine si bune calitati de izolare fonica. BCA-ul este foarte eficient si in protejarea impotriva mucegaiului, umezelii si temperaturilor extreme.

De asemenea, unul dintre cele mai importante avantaje ale BCA-ului este ca acesta ofera constructiilor o foarte buna stabilitate si o durabilitate mare. Acesta este rezistent la intemperii si chiar la foc, cutremure si inundatii. Mai mult decat atat, este un produs economic si usor de transportat, manevrat si montat.

Utilizarile BCA

BCA-ul poate fi montat atat in interior, cat si in exterior, fiind un material versatil. Produsul poate fi achizitionat sub diferite forme in functie de necesitatile proiectului – sub forma de blocuri, panouri de acoperis, panouri de podea sau panouri de perete. Acesta poate fi utilizat in construirea a numeroase tipuri de cladiri, atat de tip rezidential, cat si pentru uz industrial si civil.

bca

BCA-ul se monteaza printr-un proces ce se aseamana cu procesul prin care sunt montate caramizile. Intre temelie si primul rand de BCA este necesara asezarea un carton asfaltat ce indeplineste rolul de a absorbi umezeala. Desi construirea unui zid sau a unui perete cu ajutorul acesui produs nu este una dificila, pentru o executare corecta si pentru obtinerea celor mai bune rezultate se recomanda ca acest proiect sa fie realizat de catre profesionisti.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
bca


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Investeste in niste lenjerii de pat 3D si bucura-te mai mult de ele!

Stiai ca noile seturi de lenjerii de pat 3D de la Patone au rupt topurile in materie de textile? Fiind o alegere foarte populara si…

Alege noile metode de constructii, alege teava rotunda zincata!

Teava rotunda zincata este un produs tot mai des folosit de catre expertii din domeniul constructiilor, fiind fabricata din materie prima feroasa.

De ce sa folositi un roll-up pentru a face publicitate moderna?

Nu sunteti sigur cum functioneaza un roll-up banner? Un sistem expozitional mobil, cunoscut si sub numele de roll-up banner pe care il gasiti aici:

Esti in cautarea unor cercei cu diamante ieftini?

Daca esti in cautarea unor cercei cu diamante ieftini, te invitam sa descoperi reducerile din aceasta luna de la Diamond Stories!

Dezvoltare profesionala prin urmarea unor cursuri GDPR

Urmarea unor cursuri GDPR va poate ajuta in dezvoltarea pe plan profesional si in schimbarea perspectivei asupra locului de munca.
Vezi profilul Suits Advertising