Brandul românesc SIMEX premiat de RUSIA pentru calitate și tradiție în afaceri pe piața rusă

Brandul internațional SIMEX a fost premiat de RUSIA cu Diploma de Onoare pentru cea mai bună calitate și tradiție în afaceri pe piața rusă. Diploma a fost acordată reprezentanților SIMEX, în cadrul Expoziției Internaționale de Mobilă «MEBEL» care a avut loc în perioada 18-22 noiembrie 2019 la Moscova.

Expoziția «MEBEL» se desfășoară o dată pe an și este cea mai mare expoziție de profil din Federația Rusă, republicile ex-URSS, respectiv Asia. Alături de SIMEX, au reprezentat ROMÂNIA încă 14 mari producători români de mobilă care au expus mobilă românească pe o suprafață de 522 mp.

 

SIMEX – brand internațional consacrat, cu acționariat 100% românesc, situat în «capitala mobilei românești» – Șimleu Silvaniei, Sălaj, Transilvania. Din 1947 produce orice din lemn masiv la nivel de artă și calitate excepțională. SIMEX aduce banii acasă în ROMÂNIA pentru români!

 

În Rusia, eticheta «Fabricat în România» reprezintă o carte de vizită serioasă, care garantează calitatea! Nu degeaba se spune că fiecare copil sovietic, a fost «conceput» într-un pat cu eticheta – Fabricat în România. În viziunea cumpărătorului de mobilă din Rusia și spațiul ex-URSS, brandul SIMEX este «mercedesul românesc».

 

Exporturile reprezintă bunăstarea, oxigenul, fericirea unei țări. Fără exporturi nu avem banii noștri în țară. Fără o ECONOMIE sănătoasă nu avem Sănătate, Educație, Apărare, Dezvoltare etc. Trebuie să ne împrumutăm mai puțin și chiar deloc, însă, să facem export în țările unde «Made in România» încă reprezintă o carte de vizită serioasă care garantează calitatea.

 

Propășirea relațiilor economice dintre România și Rusia, prin dezvoltarea exporturilor românești pot genera o adevărată și reală expansiune economică românească pe plan extern. Dacă dorim o relansare economică românească de succes, trebuie neapărat să ținem cont și de piață rusă, respectiv ex-URSS.

 

Federația Rusă dorește relații comerciale reciproc avantajoase cu România, piața rusă are nevoie de produse românești: mobilă, textile, încălțăminte, produse alimentare, legume, fructe, vinuri, medicamente, mecanică, utilaje românești și multe alte mărfuri pe care românii știu să le producă la un nivel de calitate excepțional.

 

România trebuie urgent să recucerească piețele internaționale pierdute după revoluție: Rusia, republicile ex-URSS, Asia, China, America Latină, Africa, Țările Arabe, unde țară noastră a fost un mare jucător prin exporturi de la chibrituri, textile, încălțăminte, mobilă, la tractoare, camioane, și locomotive.

 

Noi românii, am putea face din mobila românească pe plan internațional, exact ceea ce au făcut nemții din mașina Mercedes. Mobila românească deține o imagine foarte bună pe piața internațională a mobilei, fără doar și poate, mobila românească ar putea deveni un brand mondial de top cu reprezentanțe în toate țările lumii din Londra până la Sydney. România rămâne una din țările europene cu o puternică tradiție în industria prelucrării lemnului, fapt demonstrat de creșterea continuă a exporturilor in acest sector.

 

Participarea companiilor românești de mobilă la Târgul Internațional din Rusia, este posibilă datorită Asociației Producătorilor de Mobilă din România și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și se realizează cu sprijin de la bugetul de stat, prin Programul național de promovare a exporturilor.Comunicat publicat de: #centruldepresa (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de #centruldepresa

TIFF 2022 - unul dintre cele mai populare evenimente ale momentului

Cu peste 350 de proiecții – povești legendare și filme în premieră absolută, o selecție puternică de muzică și cine-concerte, expoziții, workshop-uri inovatoare, dezbateri și…

Din 21 aprilie începe sezonul vacanțelor și relaxării la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Pentru Ana Hotels Europa Eforie Nord, sezonul turistic estival ia startul pe 21 aprilie. Primii oaspeți care vor trece pragul locației de la Eforie Nord…

Revista Biz și PRO TV au lansat prima copertă NFT din România

În premieră în piața de media, Revista Biz împreună cu PRO TV au lansat astăzi, 22 martie, Lionheart, prima copertă NFT din România!

COMUNICAT DE PRESĂ

Dezbaterea publică a noilor programe guvernamentale pentru garantarea sectorului IMM realizată în forul Camerei Deputaților: reprezentanții Ministerului Finanțelor, ai FNGCIMM și ai CNIPMMR au demarat…
Vezi profilul #centruldepresa
 

Stiri din Salaj

#Magazin Salajean - La Editura ?Caiete Silvane?, două cărți dedicate Simpozionului Internațional de Arte Vizuale ?Arta în grădină?

La Editura „Caiete Silvane” au apărut, cu sprijinul Consiliului Județean Sălaj și al Centrului de Cultură și Artă al Județului…
10618501

#Magazin Salajean - Patru pompieri din Sălaj se vor lupta cu incendiile din Franța 1

Patru pompieri sălăjeni din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj fac parte din misiunea….
10618500

#Magazin Salajean - Calendar istoric al judeţului Sălaj: 12 august

1924: Ministerul Instrucţiunii aprobă înfiinţarea unui Gimnaziu Românesc de Stat la Zalău S-a întâmplat…
10618499

#Magazin Salajean - Tabără de voluntariat în Valcău de Jos 1

Centrul de Cultură și Artă al Județului (CCAJ) Sălaj, în parteneriat cu Asociația „Sinaptica” și Asociația „Salvăm Casele…
10618498

#Magazin Salajean - Întoarcerea în timp: frig, întuneric, foame? 1

Alexandru Tamba Având în vederea creșterea exponențială a prețurilor la energie, alimente etc., asistăm la o…
10618497

#Magazin Salajean - Fotografia zilei

Balconul lui Dorel…
10618496

#Magazin Salajean - Micii exploratori ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Zalău 1

Un program educațional ofertant se derulează în această săptămână la Școala Gimnazială „Mihai…
10618495

#Magazin Salajean - În Sălaj, peste 400 de candidați sunt așteptați la Bacalaureatul de toamnă 1

Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2022, începe marți – 16 august,
10618494

#Magazin Salajean - Vreme instabilă în majoritatea regiunilor, în weekendul prelungit de Sf. Maria 1

Meteorologii prognozează pentru weekendul prelungit, de Sfânta Maria, o vreme în general instabilă, cu averse atât în…
10618493

#Magazin Salajean - Sălajul, pe lista secetei 1

Potrivit Ministerului Agriculturii, au fost întocmite procese-verbale de constatare a pagubelor pentru 284.376 de hectare de teren afectate de…
10618492
Vezi toate stirile din Salaj