ANGAJATII ROMSILVA HRANESC ANIMALELE SALBATICE DIN FONDURILE CINEGETICE

Angajatii Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva sunt implicati in perioada rece a anului in actiunea de hranire a animalelor salbatice din fondurile cinegetice gestionate, suplimentand hrana naturala, putina si saracacioasa pe perioada iernii.

Romsilva gestioneaza la nivelul intregii tari 254 de fonduri cinegetice, in care animalele salbatice sunt atent monitorizate de specialisti.

Pentru asigurarea necesarului de hrana, angajatii Romsilva administreaza in fiecare an, in teren, cantitati substantiale de furaje, numai anul trecut fiind asigurate, de exemplu, 2.284 de tone de porumb, 1.430 de tone de fan, 230 de tone de cereale, 266 de tone de plante furajere, 197 de tone de radacinoase si suculente si 42,1 de tone de hrana granulata, in special pentru cervide si mistreti. De asemenea, au mai fost furnizate 234 de tone de frunzare, 202 de tone de fructe si seminte si 321 de tone de sare.

In 2016, pe fondurile cinegetice gestionate de Romsilva au fost construite 75 de observatoare noi, 230 de hranitori pentru cervide, 60 de hranitori pentru mistreti si 570 de sararii.
Anual, in medie, Romsilva cheltuie peste 1,93 de milioane de lei pentru asigurarea hranei suplimentara a animalelor salbatice din fondurile cinegetice gestionate.

BIROUL DE PRESA AL REGIEI NATIONALE A PADURILOR – ROMSILVAComunicat publicat de: #centruldepresa (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de #centruldepresa

Batman vine în noiembrie la Warner TV!

Două producții din trilogia „The Dark Knight” regizată de Christopher Nolan, cu actorul Christian Bale în rol principal, vor fi difuzate de Warner TV, în…

Hili Properties plc listează la bursă 185 de milioane de acțiuni

Pe 4 noiembrie, Hili Properties plc, divizia de imobiliare a grupului Hili Ventures din Malta, lansează o ofertă publică inițială de peste 185 de milioane…

Nou record pe piața muncii: Numărul de joburi disponibile în primele 10 luni ale acestui an a depășit totalul locurilor de muncă scoase la bătaie pe întreg parcursul anului trecut

Anul acesta a fost, cu siguranță, unul al revenirii pentru piața muncii, depășind orice fel de așteptări. Doar în primele 10 luni din 2021 au…

Zilele Biz, Ediția aniversară 20 de ani

Primul și cel mai puternic festival de B2B din România

Zilele Biz, Ediția aniversară 20 de ani

Primul și cel mai puternic festival de B2B din România
Vezi profilul #centruldepresa