Vrei o ie traditionala sau o bluza tip ie romaneasca? Cauta si pe Multeii.ro

Vrei o ie traditionala sau o bluza moderna tip ie romaneasca? Am adunat intr-un singur site mai multe (circa 15…20) de magazine online romanesti care comercializeaza frumoasa ie nationala.

Puteti gasi aici atat o frumoasa si pretioasa ie traditionala, confectionata manual, realizata din borangic, cat si o bluza tip ie romaneasca stilizata, moderna si cu un pret accesibil.

Numarul magazinelor online din site-ul https://www.multeii.ro se modifica, se incearca mereu adaugarea unora noi, iar altele pot fi scoase (daca, de exemplu, nu mai vand bluze tip ie).

Ie traditionala sau bluza tip ie romaneasca pentru femei

Cele mai multe dintre magazinele online adunate in acest site au in oferta ie traditionala sau bluze tip ie pentru femei, moderne si cu un pret accesibil.

O frumoasa camasa populara romaneasca din materiale de foarte buna calitate, cusuta manual, chiar daca are un pret mai ridiacat, transforma orice ocazie in care ati imbracat-o intr-o sarbatoare, intr-o zi speciala.

Aveti posibilitatea sa alegeti o ie cu maneca lunga sau scurta, in cadrul magazinelor online adunate in acest catalog online veti gasi o mare varietate de modele si culori.

Puteti asorta cu usurinta o bluza tip ie atat cu blugi, cu o frumoasa fustita, dar ia nationala poate face parte si dintr-o tinuta mai eleganta.

Rochii cu motive traditionale (rochii tip ie traditionala)

Intre atatea produse frumoase veti descoperi si un numar de rochii cu motive traditionale (rochii tip ie nationala).

Ie barbateasca. Si barbatii poarta ie?

Si barbatii poarta ie? :) Da, unele dintre magazinele online pe care le-am selectat vand si ie barbateasca. Un barbat care poarta o camasa populara o poate asorta fara probleme la blugi, de exemplu.

Costume populare pentru copii. Ie pentru copii

Baietelul sau fetita dumneavoastra arata fantastic intr-un costum popular pentru copii.

Modelele de ie pentru copii pe care le puteti vedea in oferta magazinelor online din site sunt pentru toate varstele, de la bebelusi pana la fetite sau baieti mai mari.

Imbracaminte, produse home deco si accesorii cu motive traditionale

Daca purtati o ie romaneasca, poate v-ar placea sa purtati si o geanta sau un mic rucsac cu motive populare romanesti.

In oferta magazinelor online alese pentru a le include in site exista si asa ceva: imbracaminte, accesorii si produse accesorii cu motive populare.

De ce sa cumparati o ie romaneasca online si nu dintr-un magazin fizic?

Exista ii romanesti si bluze tip ie stilizata in multe magazine fizice. De ce ati alege sa cumparati online o ie romaneasca?

Vom enumera aici doar cateva dintre motive:

• numar mult mai mare de modele si marimi fata de un magazin fizic;

• comoditate si economie de timp, nu mai trebuie sa „bantuiti” prin magazine in cautarea iei perfecte si sa intalniti vanzatoare acre si plictisite. Acum puteti sa incercati in liniste acasa in fata oglinzii ia dorita, puteti vedea cum se asorteaza cu alte piese de vestimentatie pe are le aveti deja in garderoba si sa o schimbati/returnati daca doriti.

• posibilitatea returnarii. Nu va place modelul/nu va vine (marimea nu este buna)/v-ati razgandit? Legea romaneasca da dreptul persoanelor fizice care cumpara online sa returneze produsele in 14 zile calendaristice (circa 10 zile lucratoare). Anumite magazine, pentru a-si incuraja clientii sa cumpere online maresc perioada in care puteti schimba sau returna produsele pana a 30 de zile sau chiar mai mult.

• modalitati de plata diverse, inclusiv plata ramburs (puteti plati curierului care va aduce acasa produsele comandate)

• transport gratuit peste o anumita valoare a comenzii.

ie traditionala, ie romaneasca, ie populara, ie nationala

Comunicat publicat de: Farcas Gelu Danut Intreprindere Individuala (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Farcas Gelu Danut Intreprindere Individuala

Care sunt avantajele oferite de o firmă de tractări auto?

Atunci când sunt implicați într-un accident auto și mașina este avariată sau aceasta se defectează din diverse motive, un conducător auto are mai multe posibilități:…

Catalog online cu firme de mobila la comanda pe Mobila-La-Comanda.Net

Tot mai multe persoane din Romania sunt interesate de mobila la comanda pentru faptul ca se poate executa dupa dimensiunile si modelele dorite de client…

UrsitoareBotez.eu - catalog online cu firme care inchiriaza ursitoare de botez

In ultimii ani s-a incetatenit in tara noastra obiceiul ca la botezul copilului lor, parintii sa inchirieze actori si actrite care sa personifice traditionalele ursitoare…

DezmembrariAuto.Net - catalog online cu circa 100 parcuri de dezmembrari auto din Romania

Daca doriti sa achizitionati pentru masina dumneavoastra piese auto second-hand provenite din dezmembrari auto, atunci site-ul DezmembrariAuto.Net poate sa va fie de mare ajutor.

Ghiozdane, rucsacuri, trolere si genti pentru scoala si gradinita prin Ghiozdane.eu

Ghiozdane.eu este un catalog online dedicat magazinelor online care au in oferta ghiozdane, rucsacuri, trolere si genti pentru scoala si gradinita.
Vezi profilul Farcas Gelu Danut Intreprindere Individuala