Catalog online cu firme de mobila la comanda pe Mobila-La-Comanda.Net

Tot mai multe persoane din Romania sunt interesate de mobila la comanda pentru faptul ca se poate executa dupa dimensiunile si modelele dorite de client si cu finisajele dorite.

Site-ul Mobila-La-Comanda.Net este un catalog online continand (organizate pe judete si Bucuresti plus judetul Ilfov) acele firme de mobila la comanda are au dorit sa se inscrie.

Firme cu mobila la comanda

Mult timp inscrierea in acest catalog online a fost gratuita, dar, datorita incercarilor de abuz din partea unor firme, s-a păstrat doar inscrierea platita.

Informațiile solicitate la inscriere au fost:

  • denumirea brandului si logo-ul (daca este cazul);
  • denumirea firmei;
  • adresa / adresele punctului / punctelor de lucru cu publicul (adresele magazinelor de mobila la comanda);
  • date de contact (telefon, fax, e-mail);
  • website (sau pagina de Facebook sau Google+, daca este cazul);
  • o scurta prezentare de doar cateva randuri;
  • programul de lucru cu publicul;
  • cateva imagini cu mobilier la comanda realizat de acea firma.

Pana in prezent in acel catalog online sunt inscrise 30 de companii, PFA-uri si Intreprinderi Individuale din 12 judete, la care se adauga mai multe firme de mobila la comanda din Bucuresti si judetul Ilfov.

Consideram ca un astfel de site cu mobila la comanda este util pentru peroanele sau companiile care cauta mobilier personalizat (culori, accesorii, finisaje si dimensiuni adaptate solicitarilor clientului).

In prezent monetizarea site-ului se face in principal prin bannere / link-uri de afiliere si / sau gazduind publicitate.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
mobila, mobilier, mobila la comanda, mobilier la comanda, mobila pe comanda, mobilier pe comanda, mobila Bucuresti, mobila la comanda Bucuresti


Comunicat publicat de: Farcas Gelu Danut Intreprindere Individuala (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Farcas Gelu Danut Intreprindere Individuala

Care sunt avantajele oferite de o firmă de tractări auto?

Atunci când sunt implicați într-un accident auto și mașina este avariată sau aceasta se defectează din diverse motive, un conducător auto are mai multe posibilități:…

UrsitoareBotez.eu - catalog online cu firme care inchiriaza ursitoare de botez

In ultimii ani s-a incetatenit in tara noastra obiceiul ca la botezul copilului lor, parintii sa inchirieze actori si actrite care sa personifice traditionalele ursitoare…

DezmembrariAuto.Net - catalog online cu circa 100 parcuri de dezmembrari auto din Romania

Daca doriti sa achizitionati pentru masina dumneavoastra piese auto second-hand provenite din dezmembrari auto, atunci site-ul DezmembrariAuto.Net poate sa va fie de mare ajutor.

Ghiozdane, rucsacuri, trolere si genti pentru scoala si gradinita prin Ghiozdane.eu

Ghiozdane.eu este un catalog online dedicat magazinelor online care au in oferta ghiozdane, rucsacuri, trolere si genti pentru scoala si gradinita.

Vrei o ie traditionala sau o bluza tip ie romaneasca? Cauta si pe Multeii.ro

Vrei o ie traditionala sau o bluza moderna tip ie romaneasca? Am adunat intr-un singur site mai multe (circa 15…20) de magazine online romanesti care…
Vezi profilul Farcas Gelu Danut Intreprindere Individuala