Care sunt avantajele oferite de o firmă de tractări auto?

Atunci când sunt implicați într-un accident auto și mașina este avariată sau aceasta se defectează din diverse motive, un conducător auto are mai multe posibilități: să apeleze la ajutorul unui prieten sau să contacteze o firmă care oferă servicii de tractare auto.

Dacă unii şoferi încearcă să evite aceste servicii din considerente financiare, ar trebui să cunoască principalele avantaje pe care o firma de tractari auto le oferă clienţilor săi:

Disponibilitate non-stop

După cum este menționat și mai sus, oprirea bruscă și aparent fără motiv a unei mașini poate avea loc în orice moment, chiar și într-o noapte târzie de week-end. În această situație ar fi destul de greu de găsit o variantă pentru a putea porni mașina, dar serviciile de tractări au program non-stop, 24h/7 zile pe săptămână, astfel că şoferii pot apela la acestea oricând.

Dacă vă aflați în București sau județul Ilfov, puteți apela nonstop la serviciile de tractări și asistență rutieră de la VreauTractari.ro.

Experiența și cunoştinţele sunt definitorii

Indiferent de motivul pentru care au fost solicitaţi, angajații unei firme de tractări auto au cunoştinţele necesare pentru a identifica problema și, mai ales, pentru a transporta în siguranță mașina și pasagerii. În plus, experiența căpătată de-a lungul numeroaselor intervenţii pe care le-au avut îi va ajuta pe aceștia dacă vor fi puși în faţa unor situații neprevăzute.

Echipamentele și ustensilele potrivite

O astfel de echipă va avea în dotare și echipamentele și ustensilele necesare pentru o astfel de intervenție. Este vorba despre instrumente necesare reparațiilor care pot fi făcute pe loc, mai puțin complexe, și de mașină de tractare care permite transportarea autovehiculului la cel mai apropiat service care poate repara defecţiunea apărută.

Timpul scurt în care se intervine

Majoritatea firmelor de tractare auto au un timp foarte scurt de intervenție, fiind pregătiți să acționeze la orice oră. Astfel pot asigura şoferii rămaşi în pană cu mașina că timpul în care vor ajunge la ei este cât mai scurt, pentru a acționa prompt, rapid și eficient.

Prețurile de tracări auto sunt accesibile

Unii conducători auto au impresia că prețurile pe care firmele de tractare auto le practică sunt foarte mari, dar realitatea este alta de cele mai multe ori. Raportul calitate-preț pe care cele mai multe dintre aceste firme îl oferă este unul foarte bun, fiind de fapt ce mai bună soluție în astfel de cazuri.

În plus, şoferii care au apelat la serviciile unei astfel de companii au învăţat și o lecție, pentru că specialiştii le oferă acestora, adesea, sfaturi despre ce ar trebui să facă în viitor pentru a nu se mai confrunta cu situații similare.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
tractari auto, tractare auto, tractări auto, tractari auto bucuresti, asistenta rutiera, transport utilaje, firme tractari auto


Comunicat publicat de: Farcas Gelu Danut Intreprindere Individuala (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Farcas Gelu Danut Intreprindere Individuala

Catalog online cu firme de mobila la comanda pe Mobila-La-Comanda.Net

Tot mai multe persoane din Romania sunt interesate de mobila la comanda pentru faptul ca se poate executa dupa dimensiunile si modelele dorite de client…

UrsitoareBotez.eu - catalog online cu firme care inchiriaza ursitoare de botez

In ultimii ani s-a incetatenit in tara noastra obiceiul ca la botezul copilului lor, parintii sa inchirieze actori si actrite care sa personifice traditionalele ursitoare…

DezmembrariAuto.Net - catalog online cu circa 100 parcuri de dezmembrari auto din Romania

Daca doriti sa achizitionati pentru masina dumneavoastra piese auto second-hand provenite din dezmembrari auto, atunci site-ul DezmembrariAuto.Net poate sa va fie de mare ajutor.

Ghiozdane, rucsacuri, trolere si genti pentru scoala si gradinita prin Ghiozdane.eu

Ghiozdane.eu este un catalog online dedicat magazinelor online care au in oferta ghiozdane, rucsacuri, trolere si genti pentru scoala si gradinita.

Vrei o ie traditionala sau o bluza tip ie romaneasca? Cauta si pe Multeii.ro

Vrei o ie traditionala sau o bluza moderna tip ie romaneasca? Am adunat intr-un singur site mai multe (circa 15…20) de magazine online romanesti care…
Vezi profilul Farcas Gelu Danut Intreprindere Individuala