Totul despre serviciile de dezinsectie si deratizare

Pentru ca in mass media au aparut o multime de stiri cu lucrari de dezinsectie si deratizare executate necorespunzator, am realizat o lista a celor mai importante aspecte in alegerea companiei DDD cu care vei colabora. Vezi mai multe detalii!

In ultima perioada, la stiri au aparut numeroase cazuri in care copii sau adulti au avut de suferit in urma unor lucrari de dezinsectie si deratizare realizate necorespunzator. Aceste cazuri s-au intamplat din cauza utilizarii unor substante neavizate de Ministerul Sanatatii sau din cauza utilizarii necorespunzatoare al insecticidelor.

Chiar daca aceste cazuri s-au inmultit, trebuie sa stii ca in piata din Romania, in special in Bucuresti, exista numeroase firme de dezinsectie si deratizare autorizate, care presteaza aceste servicii corespunzator, care detin toate autorizatiile si substantele necesare si, foarte important, detin cunostintele si experienta necesara realizarii unor lucrari de dezinsectie si deratizare cu adevarat eficiente.

Alege corect o firma de dezinsectie si deratizare

Alegerea firmei de dezinsectie si deratizare cu care vei lucra trebuie sa fie una atenta si documentata. In cazul persoanelor juridice, exista reglementari legale, foarte clare, pentru realizarea periodica a acestor servicii din sfera DDD, in functie de domeniul in care compania isi desfasoara activitatea. Pentru persoanele fizice, lucrurile sunt mai simple, acestea aleg aceste servicii doar la nevoie si au o varietate mai mare de firme de dezinsectie si deratizare din care pot alege.

Un prim aspect foarte important la o firma de dezinsectie si deratizare il reprezinta autorizatiile, dar si alte certificate de buna practica. Majoritatea companiilor au website-uri de prezentare, acolo unde pot fi analizate toate autorizatiile obtinute de companie.

Pretul reprezinta un alt aspect important din procesul de alegere al unei firme de dezinsectie si deratizare. Costurile lucrarilor DDD nu pot fi estimate fara a cunoaste problema infestarii detaliat, asadar, evita companiile care afiseaza preturile in online. Exista intr-adevar si exceptii, unele companii aleg sa afiseze preturile pentru diverse dezinsectii, adresate persoanelor fizice, in care sunt date preturi standard pentru o lucrare de dezinsectie specifica pentru un apartament cu 2, 3 sau 4 camere.

Reprezentantul firmei de dezinsectie si deratizare este obligat sa iti prezinte toate detaliile serviciilor care urmeaza sa fie prestate, sa te avertizeze despre eventualele riscuri si interdictii care trebuie respectate dupa prestarea serviciilor. Asadar, fii atent la fiecare aspect pe care il discuti cu persoana de contact al companiei DDD cu care urmeaza sa colaborezi.

In final, orice lucrare de dezinsectie, deratizare sau dezinfectie trebuie sa aiba o adeverinta de prestare a serviciilor in conformitate cu legea. Orice client al unei firme DDD trebuie sa primeasca acesta adeverinta care atesta executarea lucrarilor.

Poate ca aspectele enumerate mai sus sunt putin exagerate, insa pentru persoanele mai sceptice, analiza celor prezentate anterior reprezinta siguranta alegerii unei companii care va executa un serviciu impecabil.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
dezinectie si deratizare, dezinectie si deratizare bucuresti, dezinectie deratizare, ddd bucuresti, servicii ddd, firme ddd, firme dezinsectie, firme deratizare, servicii deratizare si dezinsectie


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Ce inseamna serviciile DDD oferite de firmele din Cluj Napoca ?

Acronimul DDD vine de la serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Vezi ce presupun aceste servicii si de ce sunt importante.

Ochelari de gaming - pareri, review, pret, cumpara

Ochelarii de gaming sunt niste produse benefice pentru orice persoana care utilizeaza zilnic calculatorul, laptopul, tableta, tv sau chiar telefonul. Vezi mai multe detalii!

De ce laboratoarele de analize au nevoie de un analizor automat imunologie

Analizoarele reprezinta o componenta importanta in orice unitate spitaliceasca, deoarece sunt capabile sa ofere rezultate rapid. Vezi mai multe detalii.

Cu ce se ocupa medicul hematolog si de ce are nevoie de un analizor hematologie

Hematologia este o ramaura extrem de importanta din medicina. Tehnologia a adus pentru acest domeniu o multime de analizoare profesionale, care pot in mai putin…

Care sunt cele mai bune practici de kinetoterapie – exercitii pentru coloana

Kinetoterapia este considerata cea mai benefica tehnica din recuperarea medicala. Vezi care este aplicabilitatea kinetoterapiei in exercitiile pentru coloana!
Vezi profilul Digiteria