Biologia medicala si aparatura medicala de specialitate

Biologia moleculara este ramura biologie, extrem de utilizata in aceste vremuri, in care ne confruntam cu pandemia cauzata de Coronavirusul Covid-19. Acesta este cea care ne ajuta sa studiam celula la nivel molecular.

Aparatura medicala performanta de biologie moleculara

Putine persoane cunosc ca biologia moleculara este cea care ne ajuta in realizarea testelor Covid-19 cu ajutorul unor aparate de tip Real Time PCR. Asadar, in acesta categorie a biologiei moleculare intalnim si sistemele automate de exatractie a acidului nucleic.

Tehnologia de care ne bucuram in prezent a adus un plus important in acesta ramura, in care timpul punea cea mai mare presiune. Aceste echipamente medicale, specifice de biologie moleculara, pot acum interpreta mai multe probe simultan si oferi un raspuns destul de rapid, chiar in cateva minute. Sensibilitatea acetor echipamente medicale este si ea una ridicata, datele rezultate beneficiind de o acuratete aproape de perfectiune.

Mai mult decat atat, dimensiune acestor echipamente de biologie moleculara, sunt unele destul de mici, astfel se pot instala cam in orice tip de cabinet medical.

Achizionarea echipamentelor de biologie moleculara

Pentru dotarea unui cabinet sau a unei sectii specializate, cu echipamente de biologie moleculara trebuie facuta cu mare atentie. In piata exista destul de multe astfel de produse, insa cu ajutorul unui specialist in vanzari din domeniu, poti ajunge la produsul de care ai nevoie.

Achizitia pe langa faptul ca trebuie sa fie un documentata, este importanta sa lucrezi cu un furnizor de aparatura medicala, care iti poate oferii si servicii de mentenanta, obligatorii pe unele echipamante medicale, ori servicii de service / garantie.

In plus, daca bugetul este unul care te constrange, exista firme specializatea de aparatura medicala, prin intermediul carora poti accesa servicii de finantare prin leasing de aparatura medicala. Procedura este una mult mai simpla, fata de cazul in care doresti sa apelezi direct la o institutie financiara.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
biologie moleculara, biologia moleculara, echipamente biologie moleculara


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Importanta serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie

Un mediu curat, inseamna un mediu sanatos, fara daunatori. Din pacate daunatorii fac parte din peisajul urban si rural, insa pentru eliminarea si preintampinarea aparatiei…

Calitate si profesionalism in toate serviciile de dezinfectie din Timisoara

Serviciile DDD sunt indispensabile, iar dezinfectie cu atat mai mult in acesta perioada. Vezi mai multe detalii!

Aparatura Real Time PCR – indispensabila in acesta perioada

In cadrul clinicilor medicale si mai ales in cadrul sectiilor de analiza, aparatele de tip real time PCR nu sunt o noutate, insa situatia actuala…

Cele mai frumoase rochii de ocazie ieftine – acum si in mediul online

Mediul online este mereu surprinzator, mai ales cand vine vorba de rochii si alte articole vestimentare. Vezi cum te poae surprinde magazinul online Nova Fashion,…

Dezinsectie Cluj Napoca – o firma iti poate oferi servicii dezinsectie de calitate

Serviciile DDD de calitate sunt doar cele realizate de firmele autorizate din domeniu. Aceste sunt singurele companii avizate care pot utiliza substante puternice, care produc…
Vezi profilul Digiteria