Tot ce trebuie sa stiti despre BCA

BCA sau beton celular autoclavizat este un material utilizat in constructii.

BCA sau beton celular autoclavizat este un material utilizat in constructii. Acesta reprezinta o solutie inovatoare care va ajuta sa realizati constructii trainice la un raport calitate-pret foarte bun.

Din ce se fabrica acest BCA?

BCA-ul este realizat din 5 lucruri:

  • Nisip
  • Ciment
  • Var
  • Ghips
  • Apa

Astfel, rezulta un material complet ecologic, care protejeaza constructiile in care este utilizat impotriva mucegaiului si umezelii, dar si de temperaturi foarte joase sau foarte ridicate.

BCA-ul este un material de constructii foarte prietenos cu oamenii, deoarece in realizarea lui nu se utilizeaza deloc materiale daunatoare sanatatii si nici nu emana gaze toxice in cazul in care exista conditii de umezeala sau temperaturi ridicate.

Dupa cum mentionam anterior, pentru a se fabrica BCA se utilizeaza numai resurse naturale care sunt in totalitate reciclabile. Procesul de productia prin care se realizeaza acest material este unul ca nu afecteaza absolut deloc mediul inconjurator. Mai mult decat atat, datorita faptului ca este un bun izolator, este prietenos cu mediul inconjurator, deoarece constructia realizata din acest material consuma mai putina energie.

BCA-ul are o greutate destul de redusa

Acest material are si o greutate redusa care aduce o serie de avantaje importante precum transportul si manipularea facile. Datorita acestor avantaje, in mod evident costul pentru transport este unul foarte eficient.

Izolarea termica este o calitate pe care o are materialul BCA

Acest material de constructii este un foarte bun material izolator. Astfel, costurile cu incalzirea si racirea sunt eficiente datorita milioanelor de pori de aer care se regasesc in structura acestui material.

BCA

In comparatie cu alte materiale, peste zidurile realizate din BCA nu este necesara adaugarea unui strat de material izolator, deoarece acest material detine o eficienta energetica ridicata, in acord cu standardele impuse de UE.

Rezistenta la incedii si cutreme este un alt avantaj pe care il are o casa realizata din BCA

In mod logic, casa este un bun extrem de important pentru orice persoana. Asadar, materialul din care este aceasta realizata trebuie sa detina o serie de calitati foarte importante. Daca doriti sa utilizati un material sigur care nu se va deteriora la cutremure sau incendii va puteti baza fara probleme pe BCA.

Chiar daca are o greutate redusa, este un material foarte rezistent si durabil. Acesta rezista fara probleme in timp si rezista foarte bine la incidente provocate de cumtremure sau incendii. Mai mult decat atat, acesta este ignifug, adica nu arde si nici nu intretine arderea.

Acest material este inscris in clasa A1, adica detine cel mai inalt grad de rezistenta la foc. Zidurile realizate din BCA rezista foarte bine flacarilor ore intregi, deoarece acest material este detine o compozitie minerala. Rezistenta la cutremure este data de greutate redusa pe care acest material o are si care il face imun la miscari telurice.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
bca


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Oportunitatile oferite de un curs de auditor extern

Un curs de auditor extern este ideal pentru cei ce sunt pasionati de domeniul GDPR.

Gasesti platbanda de calitate inalta la Mesteru Manole

Platbanda este un material metalurgic utilizat drept element component in realizarea confectiilor metalice.

Mi-am achizitionat primele lenjerii Pucioasa. Cum le ingrijesc?

Daca in trecut lenjeriile reprezentau strict ceva ce tine de protectie, astazi unele lenjerii, printre care si aceste lenjerii pucioasa sunt o necesitate.

Mesteru Manole va invata cum sa alegeti cea mai potrivita cada de baie

Avand in vedere ca o cada de baie va ofera un plus de relaxare, dar si de comoditate, alegerea unui model potrivit este esentiala. Multe…

Polistirenul extrudat este cea mai eficienta solutie pentru izolarea casei

Polistirenul extrudat este unul dintre cele mai eficiente si utilizate materiale pentru izolarea casei datorita durabilitatii ridicate pe care acest material o are. Fiabilitatea pe…
Vezi profilul Suits Advertising