Gasesti platbanda de calitate inalta la Mesteru Manole

Platbanda este un material metalurgic utilizat drept element component in realizarea confectiilor metalice.

Ce este platbanda?

Platbanda este un material metalurgic utilizat drept element component in realizarea confectiilor metalice, avand aplicabilitate atat in cadrul proiectelor particulare de dimensiuni reduse, cat si in industrie, pentru proiecte ample si complexe. Aceasta este cunoscuta si sub denumirea de „otel lat”.

Aceasta se poate obtine prin doua tipuri de procese de laminare:

  1. Laminare la cald – prin acest proces se obtine o platbanda cu margini rotunde, aceasta fiind mai frecvent utilizata in constructii metalice.
  2. Laminare la rece – astfel se obtin margini perfect drepte, aceste margini fiind utile in executarea pieselor in care precizia este foarte importanta.

Ce proprietati prezinta platbanda?

Acest material se regaseste sub forma mai multor latimi si grosimi, dimensiuni ce pot fi alese in functie de necesitatile proiectului. Platbanda este un produs usor de taiat, gaurit sau sudat, fiind foarte fiabila si putand fi usor inclusa in structuri metalice.

Platbanda este o solutie eficienta pentru proiectul dumneavoastra, avand o calitate superioara comparativ cu alte materiale metalurgice similare, situand-o in randul materialelor preferate de constructorii specialisti.

platbanda

Materia prima din care aceasta este confectionata este otelul, ceea ce ii ofera o rezistenta crescuta fata de factorii externi, mentinandu-si proprietatile pe o perioada lunga de timp. In plus, datorita usurintei cu care aceasta este sudata, perforata sau taiata, platbanda reprezinta un material foarte maleabil, adaptandu-se multor tipuri de proiecte.

Astfel, acest material este adeseori utilizat in proiecte individuale de scara mica, dar si in proiecte industriale, precum fabricarea de mobilier, constructii maritime, industria auto si diferite alte confectii metalice.

Pe langa avantajele evidente pe care le prezinta, anume calitatea inalta si rezistenta oferite de otel, precum si fiabilitatea si adaptabilitatea, aceasta prezinta inca o caracteristica foarte importanta: raportul calitate-pret foarte bun. Astfel, pretul accesibil si marea durabilitate permit achizitionarea la scara larga si utilizarea pe termen lung, inclusiv reutilizarea.

Mesteru Manole va pune la dispozitie materiale de constructii de calitate

Pentru constructorii amatori ce doresc sa execute diferite proiecte de dimensiuni mici, dar si pentru specialistii ce isi doresc eficienta maxima in constructii, magazinul online Mesteru Manole va pune la dispozitie platbanda de diferite dimensiuni si multe alte materiale de constructii la preturi avantajoase.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
platbanda


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Oportunitatile oferite de un curs de auditor extern

Un curs de auditor extern este ideal pentru cei ce sunt pasionati de domeniul GDPR.

Mi-am achizitionat primele lenjerii Pucioasa. Cum le ingrijesc?

Daca in trecut lenjeriile reprezentau strict ceva ce tine de protectie, astazi unele lenjerii, printre care si aceste lenjerii pucioasa sunt o necesitate.

Mesteru Manole va invata cum sa alegeti cea mai potrivita cada de baie

Avand in vedere ca o cada de baie va ofera un plus de relaxare, dar si de comoditate, alegerea unui model potrivit este esentiala. Multe…

Polistirenul extrudat este cea mai eficienta solutie pentru izolarea casei

Polistirenul extrudat este unul dintre cele mai eficiente si utilizate materiale pentru izolarea casei datorita durabilitatii ridicate pe care acest material o are. Fiabilitatea pe…

4 lucruri de care trebuie sa tii cont cand iti cumperi un vas de WC

Fiecare dintre noi isi petrece cam un an si jumateta pe vasul de WC. De aceea alegerea unui vas de WC ok din toate punctele…
Vezi profilul Suits Advertising