Polistirenul extrudat este cea mai eficienta solutie pentru izolarea casei

Polistirenul extrudat este unul dintre cele mai eficiente si utilizate materiale pentru izolarea casei datorita durabilitatii ridicate pe care acest material o are. Fiabilitatea pe care acest material o are impotriva efectelor naturala este de luat in calcul.

Cateva calitati pe care le are polistirenul extrudat

Acest material are o foarte buna rezistenta la compresiune si datorita acestui lucru este cea mai buna solutie pentru izolarea pardoselilor ce sunt supuse unui trafic ridicata. In comparatie cu alte materiale din aceeasi gama, polistirenul extrudat rezolva chiar si cele mai exigente pretentii.

Polistirenul extrudat are o impermeabilitate foarte eficienta ce il recomanda ca fiind cea mai eficienta solutie pentru a izola suprafetele care sunt supuse actiunilor factorilor externi, actiuni ce se regasesc in mediile cu umezeala ridicata, precum terase, fundatii, socluri si asa mai departe.

La Mesteru Manole gasiti polistiren extrudat de calitate superioara

Pentru a utiliza polistiren extrudat de calitate, trebuie sa fiti atenti de unde il cumparati. Pe piata exista multi furnizor care vand acest material, dar din pacate nu toti vand calitate. Este recomandat ca atunci cand achizitionati materiale sa alegeti un magazin care va ofera calitate, dar si preturi avantajoase, precum Mesteru Manole. Astfel, de aici puteti cumpara online polistiren extrudat la un pret foarte avantajos si veti beneficia si de consiliere de specialitate pentru proiectul dumneavoastra.

Unde se utilizeaza polistirenul extrudat?

In general, acest material se utilizeaza pentru izolarea peretilor de la subsol, fundatiilor, soclurilor, teraselor si acoperisurilor. Acest lucru se datoreaza avantajelor pe care acest material le ofera.

Cele mai importante doua avantaje sunt urmatoarele:

  1. Absoarbe apa si umiditatea foarte eficient, datorita lipsei de caliparitate favorizate de structura cu celule inchise
  2. Rezista foarte bine la socuri, in comparatie cu alte materiale din aceeasi gama

Mesteru Manole va recomandat sa utilizati polistiren extrudat pentru a izola fatada soclului.

Pe langa cele doua avantaje de mai sus, acest material are o rezistenta foarte buna la temperaturi ridicata. Acesta rezista foarte bine la temperaturi de pana la 70 de grade Celsius. In plus, acesta nu isi pierde deloc din calitati odata cu trecerea timpului. Acest lucru inseamna ca rezistenta mecanica, conductivitatea si restul calitatilor raman neschimbate, dar si eficiente pe toata durata utilizarii sale.

Polistirenul extrudat impedica formarea igrasiilor si a mucegaiului

Daca exista un sistem de ventilatie corespunzator, acest material impiedica aparitia mucegaiului, dar si a igrasiei.

polistiren extrudat

Asadar, pentru cei care doresc sa aiba o izolatie eficienta a casei trebuie sa aiba in vedere toate calitatile mentionate mai sus. La Mesteru Manole gasiti mai mult variante si dimensiuni de polistiren extrudat din care sa va alegeti modelul de care aveti nevoie pentru proiectul dumneavoastra.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
polistiren extrudat


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Oportunitatile oferite de un curs de auditor extern

Un curs de auditor extern este ideal pentru cei ce sunt pasionati de domeniul GDPR.

Gasesti platbanda de calitate inalta la Mesteru Manole

Platbanda este un material metalurgic utilizat drept element component in realizarea confectiilor metalice.

Mi-am achizitionat primele lenjerii Pucioasa. Cum le ingrijesc?

Daca in trecut lenjeriile reprezentau strict ceva ce tine de protectie, astazi unele lenjerii, printre care si aceste lenjerii pucioasa sunt o necesitate.

Mesteru Manole va invata cum sa alegeti cea mai potrivita cada de baie

Avand in vedere ca o cada de baie va ofera un plus de relaxare, dar si de comoditate, alegerea unui model potrivit este esentiala. Multe…

4 lucruri de care trebuie sa tii cont cand iti cumperi un vas de WC

Fiecare dintre noi isi petrece cam un an si jumateta pe vasul de WC. De aceea alegerea unui vas de WC ok din toate punctele…
Vezi profilul Suits Advertising