Tabla neagra striata si rezistenta la intemperii

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 185

Tabla neagra striata este un tip de material metalic cu o utilizare foarte specifica. Fiind foarte robusta, creata special ca sa reziste la intemperii, tabla neagra striata este destinata uzului in realizarea scarilor si cailor de acces, cu precadere in zone in care exista un real pericol de alunecare, pe care il poate preveni multumita texturii speciale, proeminente, pe care o are.

Detalii tehnice pentru tabla neagra striata

Tabla neagra striata este des utilizata in proiectele exterioare sau in zone intens circulate, intrucat durabilitatea sa este un factor important in alegerea utilizarii sale. Descrierea fizica a materialului poate fi facuta succint, vorbind despre modelul geometric proeminent pe care il are pe una dintre fete, distribuit uniform, in timp ce fata cealalta este perfect neteda.

tabla neagra striata

Materialul se utilizeaza cu partea striata in sus, tocmai pentru a oferi beneficiile pentru care este apreciat, partea neteda fiind lasata sa ia contact cu suprafata de aplicare. Latimea striatiilor regasite pe fata superioara a unei fasii de tabla neagra striata poate varia de la 1 mm la 2, alegerea fiind facuta in functie de necesitati: cu cat striatiile sunt mai mari, cu atat eficienta materialului este mai mare.

Materialul de baza din care este confectionata tabla neagra striata este otelul, ceea ce isi confera acesteia o rezistenta cu atat mai sporita.

Cateva domenii de utilizare pentru tabla neagra striata

Posibilitatile de folosire a acestui material metalic variaza, de la proiecte simple, folositoare in viata de zi cu zi – scari, zone de circulatie intensa etc. – si pana la utilizari in domenii ale industriei, precum constructiile de automobile sau nave si chiar constructii industriale.

Un lucru mai putin cunoscut despre tabla neagra striata este ca aceasta este des folosita in construirea masinilor de pompieri sau a ambulantelor, proprietatile sale antiderapante fiind de mare valoare pentru acest tip de autovehicule si interventiile sigure si rapide pe care acestea trebuie se la faca.

Ce beneficii ofera tabla neagra striata atunci cand este utilizata?

Dincolo de motivele evidente in favoarea utilizarii acestui material, exista cateva atribute cheie pe care tabla neagra striata le are, ce fac din aceasta optiunea cea mai buna pentru proiectele la care se preteaza.

Vorbim asadar despre o foarte buna capacitate la uzura, astfel ca achizitionarea unui astfel de material este o investitie pe termen lung, o suprafata ce serveste ca zona de auto-drenaj, asadar tabla neagra striata nu retine apa pe suprafata sa, precum si deja mentionata rezistenta la alunecare.

Duritatea materialului din care este realizata tabla neagra striata este un alt element in favoarea sa, intrucat pe langa rezistenta in timp, nu exista riscul ca aceasta sa cedeze sub forte mari.

Astfel, tabla neagra striata ramane o varianta ce trebuie luata in calcul in cadrul oricarui proiect de constructie care ar putea necesita protectie speciala impotriva intemperiilor. Mai multe detalii despre aceasta pot fi oferite chiar de catre comerciantii avizati, cum este cazul magazinului online de materiale de constructii, care pe pagina special destinata materialului – http://mesterumanole.ro/metalurgice/tabla/tabla-neagra-striata – ofera informatiile necesare achizitionarii, precum si deschiderea catre conversatie prin intermediul site-ului, cu acei cumparatori care au nevoie de indrumari sau lamuriri in procesul realizarii comenzii.

Sprijinul acestor specialisti este important, cu atat mai mult cu cat proiectele de constructie trebuie sa fie realizate pentru durate cat mai mari de timp si din materiale de cea mai buna calitate.

Date de contact:
Nume: Mesteru Manole
Functie: Mesteru Manole
Email: office@mesterumanole.ro
Telefon: 0741 238 406


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
tabla neagra striata


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Mesteru Manole va invata cum sa alegeti cea mai potrivita cada de baie

Avand in vedere ca o cada de baie va ofera un plus de relaxare, dar si de comoditate, alegerea unui model potrivit este esentiala. Multe…

Polistirenul extrudat este cea mai eficienta solutie pentru izolarea casei

#Constructii   #Bucuresti Vizualizari: 72
Polistirenul extrudat este unul dintre cele mai eficiente si utilizate materiale pentru izolarea casei datorita durabilitatii ridicate pe care acest material o are. Fiabilitatea pe…

4 lucruri de care trebuie sa tii cont cand iti cumperi un vas de WC

Fiecare dintre noi isi petrece cam un an si jumateta pe vasul de WC. De aceea alegerea unui vas de WC ok din toate punctele…

Aveti nevoie sa mergeti la un cabinet de ORL? In gasiti pe cel mai bune la Romgermed in Bucuresti

#Sanatate   #Bucuresti Vizualizari: 58
Nasul, gatul si urechile noastre sunt mai mereu neglijate. De cele mai multe ori, singura atentie pe care le-o oferim este cea estetica: o chirurgie…

Medicina muncii si eficienta activitatii de munca

#Sanatate   #Bucuresti Vizualizari: 170
Medicina muncii este o etapa nelipsita in viata oricarui angajat.
Vezi profilul Suits Advertising