Simte cea mai delicata imbratisare cu noua spuma de dus de la NIVEA. Transforma experienta dusului intr-un moment de rasfat suprem!

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 154

In ziua de azi, am devenit adevarate acrobate ale vietii moderne, care executa cu succes exercitii de echilibristica in familie, la locul de munca, in gasca de prieteni sau in alte activitati personale. In schimb, momentele simple de relaxare, placere si rasfat sunt din ce in ce mai putine, din cauza lipsei de timp sau a altor preocupari. Am ajuns sa fim mereu in cautarea acelor clipe doar ale noastre, in care sa ne alintam, sa ne destindem si sa ne incarcam cu energie pozitiva pentru urmatoarele provocari.

Pentru aceste momente de rasfat, noua spuma de dus de la NIVEA iti ofera cea mai delicata imbratisare si cea mai fina ingrijire de pana acum. Prin textura bogata, aceasta iti va rasfata corpul si simturile, transformand momentul dusului intr-o experienta senzoriala minunata, pe care ai vrea sa o repeti continuu. Spuma luxurianta se intinde delicat pe piele, hidratand-o in profunzime, lasand-o matasoasa si usor parfumata.

Pentru o experienta senzoriala completa, descopera formula perfecta pentru tine din cele trei variante de spuma de dus: Creme Care, formula de ingrijire hidratanta cu uleiuri esentiale NIVEA, Creme Soft, o formula racoritoare cu ulei de migdale, Creme Smooth, spuma cu extract de matase, miros floral, care te vor duce cu gandul la vacanţa.

Spuma de dus de la NIVEA aduce atingerea matasoasa in ingrijirea sub duş, fiind usor de utilizat si transportat. Poate fi folosita atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald. Inainte de utilizare, agita tubul si apasa butonul care va declansa spuma consistenta si parfumul delicat. Un recipient cu spuma dureaza cat un gel de dus de 500 ml, iar o cantitate de dimensiunea unei piersici este suficienta pentru a-ti invalui corpul in spuma luxurianta.

Aplica spuma pe piele si transforma experienta dusului intr-un moment de rasfat suprem!
Preţ recomandat:

NIVEA Spuma de dus Creme Care: 12,99 lei
NIVEA Spuma de dus Creme Soft: 12,99 lei
NIVEA Spuma de dus Creme Smooth: 12,99 lei
Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovaţiei şi calitaţii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea Feţei şi Ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveşte valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.

Date de contact:
Nume: Teodora Ieseanu
Functie: PR Executive
Email: teodora.ieseanu
Comunicat publicat de: FCB (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de FCB

NIVEA demarează cea de-a doua etapă a proiectului educațional #LikeYourself

Caravana NIVEA #LikeYourself continuă turul național în licee și în cel de-al doilea semestru al anului școlar 2016-2017. Până în prezent, NIVEA a susținut peste…

Trăiește experiența senzuală a cafelei de lux cu noile capsule Davidoff Café, compatibile cu espressoarele Nespresso®*

Adevărații pasionați de cafea se pot bucura acum de cea mai înaltă calitate și de răsfățul pur al Davidoff Café într-o capsulă. Pentru prima dată,…

În luna dedicată femeii, IT’S OK TO BE A MODERN CLASSIC

Martie 2017 – Luna martie este despre frumuseţe, stil, atitudine şi preţuirea valorilor feminine. Simboluri ale generaţiilor trecute și etaloane de stil precum Brigitte Bardot,…

NIVEA demarează cea de-a doua etapă a proiectului educațional #LikeYourself

#Cultura / Educatie   #Bucuresti Vizualizari: 148
Peste 17.000 de eleve din aproape 80 de licee din țară au participat în primul semestru la sesiunile caravanei NIVEA #LikeYourself Caravana NIVEA #LikeYourself continuă…
Vezi profilul FCB