NIVEA demarează cea de-a doua etapă a proiectului educațional #LikeYourself

#Cultura / Educatie #Bucuresti Vizualizari: 156

Peste 17.000 de eleve din aproape 80 de licee din țară au participat în primul semestru la sesiunile caravanei NIVEA #LikeYourself
Caravana NIVEA #LikeYourself continuă turul național în licee și în cel de-al doilea semestru al anului școlar 2016-2017. Până în prezent, NIVEA a susținut peste 130 de sesiuni în aproape 80 de licee din țară. Consultanții în îngrijire au interacționat cu peste 17.000 de adolescente pentru a le învăța, într-un mod interactiv, despre importanța îngrijirii pielii în contextul stilului de viață actual.

Sesiunile au fost ilustrate cu materiale video, imagini sugestive și scheme atractive astfel încât elevele să parcurgă ușor informația și să rețină sfaturi utile. Pe parcursul întâlnirilor, adolescentele au pus întrebări, au interacționat cu echipa NIVEA și au aflat mai multe informații despre tenul lor din aplicația de mobil #LikeYourself, disponibilă pentru  iOS și Android. Aceasta a fost creată special pentru ele, cu informații despre rutina de îngrijire, produsele care li se potrivesc, recomandări și sfaturi de frumusețe și un concurs pe placul lor: „FII VEDETA #LIKEYOURSELF”. Fetele care se înscriu în aplicație au șansa de a câștiga premiul cel mare: o sesiune de shopping alături de ambasadoarele campaniei, Andreea Ibacka, Laura Mușuroaea și Special Koko, și o ședință foto pentru coperta revistei Bravo Girl.

Odată cu încheierea primului semestru de școală, NIVEA a extras trei câștigătoare ale concursului. Andreea Martianu, elevă la Colegiul Național George Coșbuc din București, Valentina Codreanu, Colegiul Național Matei Basarab din București, și Gabriela Ianache, elevă la Liceul Mihail Sadoveanu din București, s-au  bucurat de o sesiune specială de cumpărături sub îndrumarea celor trei ambasadoare ale campaniei, urmată de o ședință foto pentru coperta revistei Bravo Girl.

În cel de-al doilea semestru al anului școlar 2016-2017, caravana #LikeYourself își propune să ajungă în peste 150 de licee din țară. Odată cu reînceperea campaniei, NIVEA lansează tuturor tinerelor provocarea de a-și da primul Like ele însele și de a deveni o sursă de inspirație pentru cei din jur.

Ideea proiectului #LikeYourself a pornit de la un studiu* conform căruia doar 10% dintre românce consideră că este important să aibă grijă de pielea lor, România situându-se pe ultimul loc în regiune la acest capitol. Rezultatele cercetării mai arată că, în anul 2015, doar una din trei gospodării din țara noastră a achiziționat cel puțin o dată pe parcursul unui an o cremă de față sau de corp.

Pentru a afla mai multe detalii despre campania #LikeYourself, urmăriți site-ul NIVEA și pagina de Facebook.


Despre NIVEA:

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale.

Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

 

* Studiul GfK care monitorizează întrebuințarea casnică a bunurilor de larg consum 2015. Studiul GfK Panel de gospodării are la bază informaţii obţinute prin monitorizarea consumului casnic pentru toate categoriile de produse de larg consum, prin intermediul cercetării de tip Panel de Consumatori a GfK România, pe un eşantion de 3.000 de gospodării, reprezentativ la nivel naţional.

Date de contact:
Nume: Teodora Ieseanu
Functie: PR Executive
Email: teodora.ieseanu@fcb.ro
Telefon: 0731029668
Comunicat publicat de: FCB (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de FCB

NIVEA demarează cea de-a doua etapă a proiectului educațional #LikeYourself

Caravana NIVEA #LikeYourself continuă turul național în licee și în cel de-al doilea semestru al anului școlar 2016-2017. Până în prezent, NIVEA a susținut peste…

Trăiește experiența senzuală a cafelei de lux cu noile capsule Davidoff Café, compatibile cu espressoarele Nespresso®*

Adevărații pasionați de cafea se pot bucura acum de cea mai înaltă calitate și de răsfățul pur al Davidoff Café într-o capsulă. Pentru prima dată,…

În luna dedicată femeii, IT’S OK TO BE A MODERN CLASSIC

Martie 2017 – Luna martie este despre frumuseţe, stil, atitudine şi preţuirea valorilor feminine. Simboluri ale generaţiilor trecute și etaloane de stil precum Brigitte Bardot,…

Simte cea mai delicata imbratisare cu noua spuma de dus de la NIVEA. Transforma experienta dusului intr-un moment de rasfat suprem!

#Monden   #Bucuresti Vizualizari: 162
In ziua de azi, am devenit adevarate acrobate ale vietii moderne, care executa cu succes exercitii de echilibristica in familie, la locul de munca, in…
Vezi profilul FCB