Scapa de insecte cu o dezinsectie foarte eficienta

Dezinsecta efectuat de catre o firma specializata in domeniu DDD reprezinta cea mai buna solutie pentru o eficienta maxima. Vezi care sunt punctele forte ale unei firme de dezinsectie!

Odata cu cresterea temperaturilor, in cele mai multe cazuri, incep sa apara si insectele, fie ca vorbim despre tantari sau alte gaze, fie ca vorbim despre gandaci de bucatarie sau plosnite. Pentru a scapa de acesti daunatori, cea mai eficienta metoda este cea de dezinsectie prin intermediul unei firme specializate.

Chiar daca in multe magazin sau supermarketuri gasim solutii sau spray-uri care iti promit o eficienta maxima impotriva insectelor, acest aspect nu este tot timpul remarcat dupa utilizarea acestor metode, efectul este unul de moment si afecteaza doar insectele peste care este aplicata substanta.

Dezinsectie efectuata de o firma specializata

Un prim aspect foarte important pentru care trebuie sa apelam o firma de dezinsectie este acela ca utilizeaza substante foarte puternice, care au efect indelungat si la care doar companiile autorizate pot avea acces.

Examinarea spatiului contaminat reprezinta piatra de temelie a procesului de dezinsectie. Prestatorii de servicii sunt cei care stiu cum sa analizeze spatiul si sa identifice toate tipurile de daunatori prezenti, dar si zonele cu un grad ridicat de contaminare.

Diluarea substantei anti-daunatori, dar si aplicarea acesteia depind in totalitate de etapa de analiza a spatiului. In acest sens, substanta va fi aplicat in zonele cu un grad mare de contaminare, dar si pe diferite trasee de migrare pe care echipa de dezinsectie le stabileste.

Costul unei lucrari de dezinsectie eficiente

Costul unui lucrari de dezinsectie nu este tot timpul unul fix. Conteaza foarte mult ce daunatori sunt in spatiul contaminat si mai ales care este gradul de contaminare. In functie de aceste aspecte si mai ales de dimensiunea spatiului, firma de dezinsectie iti va propune o oferta.

Daca vorbim despre costuri aproximative, in cazul unui apartament cu 2 camere in care exista gandaci de bucatarie, costul unei interventii este de aproximativ 160 de RON, iar cazul in care exista plosnite, costul poate creste cu aproape 50 de RON.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
dezinsectie, firma dezinsectie, dezinsectie bucuresti


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Totul despre serviciile de dezinsectie si deratizare

Pentru ca in mass media au aparut o multime de stiri cu lucrari de dezinsectie si deratizare executate necorespunzator, am realizat o lista a celor…

Cu ce se ocupa medicul hematolog si de ce are nevoie de un analizor hematologie

Hematologia este o ramaura extrem de importanta din medicina. Tehnologia a adus pentru acest domeniu o multime de analizoare profesionale, care pot in mai putin…

Care sunt cele mai bune practici de kinetoterapie – exercitii pentru coloana

Kinetoterapia este considerata cea mai benefica tehnica din recuperarea medicala. Vezi care este aplicabilitatea kinetoterapiei in exercitiile pentru coloana!

Avantajele colaborarii cu firme de aparatura medicala din Romania

Piata de aparatura medicala de specialitate a crescut foarte mult si acum gasim cele mai performante echipamente chiar la noi in tara. Avantajele sunt nenumarate,…

Combaterea rozatoarelor prin intermediul firmelor DDD

Soarecii si Sobolanii sau intr-un cuvant rozatoarele sunt raspunzatoare pentru multe daune atat materiale, dar si daune aspura sanatatea oamenilor. Combatearea acestora poate fi o…
Vezi profilul Digiteria