Scapa de insecte cu o dezinsectie foarte eficienta

Dezinsecta efectuat de catre o firma specializata in domeniu DDD reprezinta cea mai buna solutie pentru o eficienta maxima. Vezi care sunt punctele forte ale unei firme de dezinsectie!

Odata cu cresterea temperaturilor, in cele mai multe cazuri, incep sa apara si insectele, fie ca vorbim despre tantari sau alte gaze, fie ca vorbim despre gandaci de bucatarie sau plosnite. Pentru a scapa de acesti daunatori, cea mai eficienta metoda este cea de dezinsectie prin intermediul unei firme specializate.

Chiar daca in multe magazin sau supermarketuri gasim solutii sau spray-uri care iti promit o eficienta maxima impotriva insectelor, acest aspect nu este tot timpul remarcat dupa utilizarea acestor metode, efectul este unul de moment si afecteaza doar insectele peste care este aplicata substanta.

Dezinsectie efectuata de o firma specializata

Un prim aspect foarte important pentru care trebuie sa apelam o firma de dezinsectie este acela ca utilizeaza substante foarte puternice, care au efect indelungat si la care doar companiile autorizate pot avea acces.

Examinarea spatiului contaminat reprezinta piatra de temelie a procesului de dezinsectie. Prestatorii de servicii sunt cei care stiu cum sa analizeze spatiul si sa identifice toate tipurile de daunatori prezenti, dar si zonele cu un grad ridicat de contaminare.

Diluarea substantei anti-daunatori, dar si aplicarea acesteia depind in totalitate de etapa de analiza a spatiului. In acest sens, substanta va fi aplicat in zonele cu un grad mare de contaminare, dar si pe diferite trasee de migrare pe care echipa de dezinsectie le stabileste.

Costul unei lucrari de dezinsectie eficiente

Costul unui lucrari de dezinsectie nu este tot timpul unul fix. Conteaza foarte mult ce daunatori sunt in spatiul contaminat si mai ales care este gradul de contaminare. In functie de aceste aspecte si mai ales de dimensiunea spatiului, firma de dezinsectie iti va propune o oferta.

Daca vorbim despre costuri aproximative, in cazul unui apartament cu 2 camere in care exista gandaci de bucatarie, costul unei interventii este de aproximativ 160 de RON, iar cazul in care exista plosnite, costul poate creste cu aproape 50 de RON.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
dezinsectie, firma dezinsectie, dezinsectie bucuresti


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Masaj terapeutic coloana – Beneficii si recuperare

Recuperare medicala este mult mai usoara in zilele noastre. Beneficiile masajului terapeutic sunt mult mai bine intelese si executate de catre terapeuti. Vezi cum te…

O dezinsectie gandaci realizata de o firma autorizata din Bucuresti

Gandacii sunt daunatorii care deranjeaza cele mai multe persoane. In perioada calda ei se inmultesc rapid si sunt prezenti mai ales in zonele de bloc,…

Mystery Shopper – ce este si cum poate ajuta businessul tau

Clientii misteriosi sau asa zisii mystery shopper sunt personajele centrale din cercetarile de marketing cu acelasi nume. Ele pot aduce beneficii considerabile business-urilor care apeleaza…

Kinetoterapia – ce este, cum functioneaza si cat costa

Kinetoterapia este cea mai buna tehnica de recuperare medicala. In sfera de tratament fac parte o multime de afectiuni. Vezi mai multe detalii!

Ce este masajul de drenaj limfatic?

Beneficiile masajului de drenaj limfatic sunt multiple. Multe persoane aleg drenarea manuala a limfei prin masaj mai ales dupa invervetiile chirurgicale. Vezi mai multe detalii!
Vezi profilul Digiteria