Realizarea unui site de prezentare cu un pret redus

Daca business-ul tau are nevoie de un site de prezentare, trebuie sa stii ca iti poti crea unul cu ajutorul unei firme specializate la un pret redus, iar rezultatul sa fie unul exceptional.

Realizarea unui site de prezentarea pentru un business poate ajunge in unele cazuri la niste costuri foarte mari. Aceste costuri depind, in general, de functionalitatile acestuia. Totusi, in cazul unui site de prezentare simplu, prin care doreste sa iti prezinti produsele/serviciile in spatiul online, costul de realizarea al web site-ului poate incepe de la 200 euro.

Acest tip de web site de prezentare cu un cost de 200-300 euro este specific firmelor mici sau celor la inceput. Continutul acestor web site-uri este unul format din continut de tip text, poze, formulare de contact, nu exista de exemplu calculatoare de costuri sau configuratoare online.

Cum sunt realizate site-urile web cu costuri reduse

In general, cele mai multe firme care presteaza servicii de realizare site web de prezentare, utilizeaza ca platforma de administrarea Wordpress-ul. Acesta platforma este una foarte buna, agreata de marile motoare de cautare, care nu este specifica doar web site-urilor simple, cat si celor cu functionalitati complexe.

Un website cu un cost de 200 euro are un pachet de baza care contine, in general, doar aspecte de baza precum: instalarea platformei de administrarea Wordpress, instalarea si configurarea unui design si gazduire/suport/mentenanta doar ca pe o perioada determinata.

Costul unui website poate creste atunci cand apelezi si la alte functionalitati precum galerie foto/video, portofoliu, realizarea website-ului in mai multe limbi, optimizarea SEO on-page a acestuia, etc.

Cu toate costurile in plus, un website curat, care sa prezinte interes utilizatorilor online, nu depaseste pragul de 400 de EURO. Chiar si acest cost este unul foarte bun, deoarece o asemenea investite in mediul online este considerata una mica in comparatie cu beneficiile pe care le aduce.

Firme de realizare site web de prezentare

De curand, am intalnit o firma care presteaza servicii de realizare site web de prezentare foarte interesanta, care a conceput un calculator online, prin intermediul caruia fiecare doritor de website poate afla pretul final doar prin simpla bifare a aspectelor pe care le doreste sa le implementeze in website.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
realizare site prezentare, realizare site, realizare web site


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Cercetarea calitativa o tehnica nestatistica de analiza

Cercetarea de piata, fie ea calitativa sau cantitativa, poate aduce beneficii importante pentru orice business. Daca ai nevoie sa studiezi un anumit subiect in profunzime,…

Servicii eficiente de deratizare si dezinsectie – DDD Nord

Eficienta serviciilor de deratizare si dezinsectie trebuie sa aiba o baza solida si un proces de prestare stric, care sa respecte anumite aspecte esentiale. Vezi…

Importanta unei cercetari de piata in dezvoltarea unui business

Puterea infromatiei este cea care face diferenta intre business-uri. Afla cum o cercetare de piata iti poate dezvolta business-ul intr-un mod sanatos.

Elimina sobolanii rapid si eficient printr-o lucrare de deratizare

Rozatoarele pot afecta foarte mult spatiile in care traiesc si sunt purtatoare de foarte multi virusi periculosi. Vezi cum poti scapa rapid si eficient de…

Modul de functionare si performantele aduse de cele mai noi aparate de radiologie

Inovatiile aduse in ultima perioada pentru aparatele de radiologie au facut din acestea adevarate echipamente performante, capabile sa livreze imagini de o calitate superioara. Vezi…
Vezi profilul Digiteria