4 lucruri de care trebuie sa tii cont cand iti cumperi un vas de WC

Fiecare dintre noi isi petrece cam un an si jumateta pe vasul de WC. De aceea alegerea unui vas de WC ok din toate punctele de vedere este importanta si nu este de neglijat.

vas WC

Chiar daca discutam despre o baie de serviciu sau despre una normala, specialistii ne spun ca trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri atunci cand cumparam un vas de WC:

1. Tipul baii in care va fi montat vasul de WC

Acesta este primul lucru de care trebuie sa tii cont inainte sa cumperi un astfel de obiect sanitar.

De ce? Concret, suprafata baii este importanta, deoarece vasul de WC trebuie adaptat in functie de spatiul de care dispui. Intr-o baie de serviciu trebuie sa alegei unul montat pe pardoseala, cu rezervor la semi-inaltime. Principalul avantaj al acestui tip este dimensiunea redusa. Tot pentru o baie de mici dimensiuni se recomanda cel cu rezervor ingropat in perete, iar astfel se va ocupa mai putin spatiu. Pe langa asta, acest tip nu are picior si poate fi lipit de perete.

In cazul bailor spatioase, se poate alege un tip numit monobloc care are avantajul designului unitar si compact.

2. Forma vasului de WC

Forma pe care o are acest obiect sanitar tine atat de partea estetica, dar si de cea practica. Astfel, unul cu forma ovala este potrivit pentru adulti si pentru persoanele inalte. Unul pentru copii are forma rotunda fiind un pic mai ingust decat cel cu forma ovala.

De asemenea, exista tipuri cu forma rotuda si pentru adulti, insa acestea sunt potrivite persoanelor cu statura mica.

Pentru un design modern si placut se poate alege un vas de WC cu forma dreptunghiulara. Acestea sunt insa un pic mai inconfortabila datorita marginilor mai patratoase.

3. Calitatea materialului din care este realizat vasul de WC

Atunci cand vine vorba de achizitionarea unui vas de WC trebuie sa tii cont si de calitate materialului din care este acesta realizat. Materialul din care este realizat acesta trebuie sa abia o buna rezistente la socuri si lovituri, deoarece, daca se fisureaza, exista sansa sa crapa si apa sa curga, iar astfel va trebui sa fie inlocuit.

De asemenea, este important ca acesta sa aiba o protectie anti-calcar si sa poate suporta spalari cu substanta chimie de curatat. In general, majoritatea acestor obiecte sanitare sunt realizate din ceramica sanitara glazurata si portelan.

4. Pretul vasului de WC

In mod evident, nu in ultimult rand, trebuie luat in calcul si pertul. Acesta difera in functie de model, material si design.

Asadar, acestea sunt cele 4 lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand trebuie sa iti achizitionezi un vas WC. Spor la cumparaturi!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
vas WC


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Oportunitatile oferite de un curs de auditor extern

Un curs de auditor extern este ideal pentru cei ce sunt pasionati de domeniul GDPR.

Gasesti platbanda de calitate inalta la Mesteru Manole

Platbanda este un material metalurgic utilizat drept element component in realizarea confectiilor metalice.

Mi-am achizitionat primele lenjerii Pucioasa. Cum le ingrijesc?

Daca in trecut lenjeriile reprezentau strict ceva ce tine de protectie, astazi unele lenjerii, printre care si aceste lenjerii pucioasa sunt o necesitate.

Mesteru Manole va invata cum sa alegeti cea mai potrivita cada de baie

Avand in vedere ca o cada de baie va ofera un plus de relaxare, dar si de comoditate, alegerea unui model potrivit este esentiala. Multe…

Polistirenul extrudat este cea mai eficienta solutie pentru izolarea casei

Polistirenul extrudat este unul dintre cele mai eficiente si utilizate materiale pentru izolarea casei datorita durabilitatii ridicate pe care acest material o are. Fiabilitatea pe…
Vezi profilul Suits Advertising