Plasa de gard zincata este o solutie foarte buna pentru realizarea de imprejmuiri

Realizarea unui gard de plasa zincata se face alaturi de o serie de stalpi care sa il sustina, stalpi care trebuie prinsi in pamant sau beton. Astfel, plasa de gard zincata este o solutie extrem de utilizata pentru imprejmuirea de suprafete din domenii foarte variate precum gospodaresc, agricol si industrial.

De ce este gardul de plasa zincata atat de des utilizat?

Plasa de gard, este, in primul rand un material extrem de fiabil, ce pot fi adaptat usor si a carui forma permite utilizarea sa pe diferite suprafete. Practic, gardul de plasa zincata preia forma suprafetei respective cu ajutorul unor stalpi de sustinere alaturi de care se monteaza.

Plasa de gard este un material foarte usor de transportat si montat. Astfel, un gard in plasa zincata poate fi realizat de orice persoana si nu este necesara contributia unor specialisti in domeniul constructiilor pentru realizarea acestui proiect. Acest lucru este un avantaj foarte important, deoarece costurile pentru realizarea lui sunt doar cele pentru materiale, fara a mai fi nevoie de persoane special angajate pentru realizarea lui.

De asemenea, aceasta plasa de gard zincata are un raport foarte bun intre calitate si pret, fiind o solutie aflata la indemana oricui.

Cateva calitati tehnice pe care le are plasa de gard zincata

Dupa cum spune si numele, plasa de gard zincata are o foarta buna rezistenta si durata de viata datorita stratui protector de zinc ce o acopera. Acest strat de zinc o protejeaza impotrvia agentilor corozivi exterior ce pot conduce la aparitia ruginii si evident la distrugerea materialului. Aceasta calitate ii ofera acestui material o foarte buna rezistenta contribuind din plin la utilizarea acestuia.
plasa de gard zincata
Plasa de gard zincata este compusa din sarma zincata, ce este impletita realizand o serie de romburi. Grosimea sarmei este diferita. Se apeleasa la sarma groasa cand este necesara realizarea unui imprejmuiri sigure de suprafata, iar una mai subtire cand se doreste doar delimintarea unor spatii, in special in mediul gospodaresc.

Cateva utilizari generala pentru plasa de gard zincata

Dupa cum spune si titlul, acest material este utilizat pentru imprejmuirea diferitelor suprafete. Astfel, plasa de gard zincata este utilizata pentru imprejmuirea spatiilor private, dar si agricole si industriale.

  • In zona gospodareasca aceasta este utilizata pentru imprejmuirea curtilor, dar si pentru realizarea de spatii delimintate pentru animale, gradini de legume, dar si pentru realizarea portilor de acces atat pentru suprafete, cat si pentru constructii adiacente gospodariilor.
  • In zonele agricole si industriale gardul de plasa este una dintre cele mai utilizata solutii pentru imprejmuirea suprafetelor, deoarece delimiteaza spatiul respectiv si in acelasi timp, datorita structurii sale formate din ochiuri sub forma de romb, permite o foarte buna vizibilitate.

Astfel, putem spune ca plasa de gard zincata isi gaseste intrebuintarea in domenii diferite si este una dintre cele mai rentabile solutii existente pe piata pentru imprejmuirea de suprafete!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
plasa de gard, plasa gard, plase gard, gard de plasa, plasa gard zincata


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Mi-am achizitionat primele lenjerii Pucioasa. Cum le ingrijesc?

Daca in trecut lenjeriile reprezentau strict ceva ce tine de protectie, astazi unele lenjerii, printre care si aceste lenjerii pucioasa sunt o necesitate.

Mesteru Manole va invata cum sa alegeti cea mai potrivita cada de baie

Avand in vedere ca o cada de baie va ofera un plus de relaxare, dar si de comoditate, alegerea unui model potrivit este esentiala. Multe…

Polistirenul extrudat este cea mai eficienta solutie pentru izolarea casei

Polistirenul extrudat este unul dintre cele mai eficiente si utilizate materiale pentru izolarea casei datorita durabilitatii ridicate pe care acest material o are. Fiabilitatea pe…

4 lucruri de care trebuie sa tii cont cand iti cumperi un vas de WC

Fiecare dintre noi isi petrece cam un an si jumateta pe vasul de WC. De aceea alegerea unui vas de WC ok din toate punctele…

Aveti nevoie sa mergeti la un cabinet de ORL? In gasiti pe cel mai bune la Romgermed in Bucuresti

Nasul, gatul si urechile noastre sunt mai mereu neglijate. De cele mai multe ori, singura atentie pe care le-o oferim este cea estetica: o chirurgie…
Vezi profilul Suits Advertising