Pentru proiecte rezistente si la un pret foarte bun utilizati teava rectangulara

Specialistii in constructii si nu numai se folosesc de teava rectangulara atunci cand au nevoie, in cadrul proiectelor pe care le dezvolta, de materiale care sa asigura rezistenta proiectelor respective.
Raportul foarte bune dintre pretul unei tevi rectangulare si calitatile pe care acest material le are, au contribuit din plin la ascensiunea acestuia.

Cateva lucruri despre teava rectangulara

Teava rectangulara este un material de constructii foarte utilizat in domeniul constructiilor metalice. Acest material este realizat din otel. Datorita faptului ca teava rectagulara preia toate calitatile otelului, acest lucru constribuie din plin la calitatea acesteia si o situeaza in varful materialelor de constructii utilizata, avand cam cea mai mare popularitate printre contructori. Mai mult decat atat, aceste preturi la care se gaseste teava rectangulara aici sunt inca un plus ce contribuie la utilizarea tot mai multa a acestui material.

Teava rectangulara se obtine in doua moduri

Acest material poate fi obtinut prin doua modalitati: deformarea la rece si deformarea la cald. Fiecare dintre cele doua tipuri de obtinere se potriveste mai bine pentru un anumit tip de utilizare dupa cum urmeaza:

  1. Tevile rectangulare ce se obtin prin procesul de deformare la cald se potrivesc utilizarilor gospodaresti, deoarece sunt mult mai maleabile datorita temperaturilor mari la care sunt prelucrate, in cadrul procesului de productie;
  2. Tevile rectangulare ce se obtin prin procesul deformarea la rece se potrivesc cel mai bine pentru realizarea constructiilor metalice ce sunt supuse la presiuni mari, deoarece acestea au o rezistenta mecanica foarte buna datorita temperaturilor scazute la care sunt prelucrate, in cadrul procesului de productie;

In ce tipuri de proiecte utilizeaza specialistii tevi rectangulare

Dupa cum am spus si mai sus, utilizarea acestui material se face in functie de domeniu si de procesul de productie, astfel:

  • Teava rectangulara este cel mai des utilizata de specialistii in constructii pentru realizarea de structuri metalice complexe, precum schele, sasie, hale. In plus, fiind foarte versatila aceasta este adesea utilizata inclusiv in industria auto pentru realizarea anumitor piese.
  • In jurul oricarei gospodarii, acest material este utilizat pentru realizarea de rame pentru porti, rafturi sau stalpi pentru garduri, balustrade, mici constructii metalice.

Cateva avantaje tehnice pe care le are teava rectangulara

Rezistenta ridicata ce se datoreaza materiei prime din care este obtinuta teava rectagulara, este prima caracteristica importanta pe care o are acest material. Totusi aceasta rezistenta ridicata nu apare doar datorita materiei prime din care aceasta este realizata, ci si datorita formei sale dreptunghiulare, cu unghiuri la 90 de grade.
Pe langa rezistenta ridicata, acest material are o foarte buna reactie la socuri, fiind unde dintre cele mai bune solutii pentru realizarea aceleor structuri metalice aflate in locuri supuse unor asemenea riscuri.
Posibilitatea de a fi sudata si taiata fara a-si pierde din calitati constituie un alt avantaj de ordin tehnic pe care tevile rectangulare il au.

 

teava rectangulara

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
teava rectangulara, tevi rectangulara, preturi teava rectangulara


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Mi-am achizitionat primele lenjerii Pucioasa. Cum le ingrijesc?

Daca in trecut lenjeriile reprezentau strict ceva ce tine de protectie, astazi unele lenjerii, printre care si aceste lenjerii pucioasa sunt o necesitate.

Mesteru Manole va invata cum sa alegeti cea mai potrivita cada de baie

Avand in vedere ca o cada de baie va ofera un plus de relaxare, dar si de comoditate, alegerea unui model potrivit este esentiala. Multe…

Polistirenul extrudat este cea mai eficienta solutie pentru izolarea casei

Polistirenul extrudat este unul dintre cele mai eficiente si utilizate materiale pentru izolarea casei datorita durabilitatii ridicate pe care acest material o are. Fiabilitatea pe…

4 lucruri de care trebuie sa tii cont cand iti cumperi un vas de WC

Fiecare dintre noi isi petrece cam un an si jumateta pe vasul de WC. De aceea alegerea unui vas de WC ok din toate punctele…

Aveti nevoie sa mergeti la un cabinet de ORL? In gasiti pe cel mai bune la Romgermed in Bucuresti

Nasul, gatul si urechile noastre sunt mai mereu neglijate. De cele mai multe ori, singura atentie pe care le-o oferim este cea estetica: o chirurgie…
Vezi profilul Suits Advertising