Pentru constructii metalice rezistente specialistii recomanda teava rotunda sudata

Teava rotunda sudata este un material de constructii utilizat de specialistii in constructii pentru realizarea confectiilor metalice rezistente si eficiente.
Teava rotunda sudata se realizeaza din otel. Acesta se gaseste sub forma unor fasii de tabla, care sunt trecute succesiv printr-o serie de rule metalice speciale care le deformeaza si subtiaza pana cand au o forma perfect rotunda si ating grosimile dorite. Apoi, pentru realizarea produsului finit, marginile sunt sudate longitudinal printr-o linie continua de sudura.

Teava rotunda sudata nu se utilizeaza niciodata pentru transportul fluidelor

Materia prima (otelul) din care se realizeaza teava rotunda sudata, ii ofera acesteia o serie de proprietati fizice si finisaje de suprafata ce sunt extrem de cautate de specialistii in domeniul constructiilor metalice.

Teava rotunda sudata este mai ieftina decat cea trasa

In comparatia cu cea trasa, acest material de constructii este mult mai accesibil. Evident, caracteristicile celor doua difera si de aceea ele sunt utilizate pentru aplicatii diferite. Aplicatiile pentru teava rotunda sudata sunt urmatoarele:

  • Industria constructoare de autovehicule
  • Realizarea de garduri (stalpi de gard)
  • Cadre si rame metalice
  • Sustineri
  • Confectii metalice diverese
  • Anumite elemente de design

Teava rotunda sudata se gaseste in piata sub forma a mai multor grosimi ale fasiilor de tabla din care este obtinuta. Cu cat peretii sunt mai grosi, cu atat rezistenta tevii este mai ridicata. Varietate grosimilor este un element importante pentru specialistii, deoarece acestia pot alege variat in functie de nevoile fiecarui proiect in parte. Aceasta poate fi taiata si sudata, fiind de fiecare potrivita pentru orice tip de aplicatii, indiferent de particularitatile acesteia.

3 proprietati importante pe care le are teava rotunda sudata

  1. Rezistenta ridicata – avand in vedere ca are o forma geometrice circulara, teava rotunda sudata ofera o rezistenta ridicata. Calitatea sudurii este cea care face diferenta si care contribuie din plin la rezistenta acestui material special.
  2. Utilizari variate – tot datorita formei sale speciale, acest material este utilizat intr-o varietate de aplicatii. Cele mai des utilizate sunt prezentate la punctul de mai sus, dar putem aminti industria constructoare de masini, de confectii metalice si chiar cea de desing interior si exterior.
  3. Durata ridicate de viata – avand in vedere faptul ca este confectionat dintr-o materie prima extrem de durabila, acest aspect se regaseste si in acest material. Fiind confectionat din otel si absolut deloc tratat, acesta preia toate calitatile materiei prime, calitati ce pot fi usor recunoscute si analizate.

Analizand cele trei proprietati prezentate mai sus, este evident de ce specialistii considera teava rotunda sudata ca fiind cea mai buna solutie pentru proiectele unde au nevoie de un elemente rezistent, durabil si eficient.

teava rotunda sudata

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
teava rotunda sudata


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Mi-am achizitionat primele lenjerii Pucioasa. Cum le ingrijesc?

Daca in trecut lenjeriile reprezentau strict ceva ce tine de protectie, astazi unele lenjerii, printre care si aceste lenjerii pucioasa sunt o necesitate.

Mesteru Manole va invata cum sa alegeti cea mai potrivita cada de baie

Avand in vedere ca o cada de baie va ofera un plus de relaxare, dar si de comoditate, alegerea unui model potrivit este esentiala. Multe…

Polistirenul extrudat este cea mai eficienta solutie pentru izolarea casei

Polistirenul extrudat este unul dintre cele mai eficiente si utilizate materiale pentru izolarea casei datorita durabilitatii ridicate pe care acest material o are. Fiabilitatea pe…

4 lucruri de care trebuie sa tii cont cand iti cumperi un vas de WC

Fiecare dintre noi isi petrece cam un an si jumateta pe vasul de WC. De aceea alegerea unui vas de WC ok din toate punctele…

Aveti nevoie sa mergeti la un cabinet de ORL? In gasiti pe cel mai bune la Romgermed in Bucuresti

Nasul, gatul si urechile noastre sunt mai mereu neglijate. De cele mai multe ori, singura atentie pe care le-o oferim este cea estetica: o chirurgie…
Vezi profilul Suits Advertising