Pareri ochelari pentru calculator – cat de buni sunt, cat costa, de unde ii cumparam

Multe persoane se intreba daca ochelarii pentru calculator sunt eficienti si daca beneficiile lor sunt reale. Raspunsul este unul destul de simplu, da. Vezi de ce!

Ochelarii pentru calculator cu protectie impotriva luminii albastre sunt niste produse relative noi pe piata din Romania, relativ, pentru ca ele existam de ceva timp, insa nu multa lume cunostea aceste produse. In ultima perioada acesta categorie de ochelari pentru calculator s-a dezvoltat destul de mult, iar oferta este acum mult mai larga.

Sunt buni ochelarii pentru calculator ?

Acesta este o intrebarea pe care o auzim tot mai des, raspunsul este simplu, DA, ochelarii pentru calculator sunt foarte buni, mai ales pentru persoanele care petrec zilnic timp in fata calculatorului, al tabletei, televizorului sau a oricarui dispozitiv cu ecran digital.

Special la aceste modele de ochelari pentru calculator este lentila, care are capacitatea de a bloca o parte semnificativa din lumina albastra emisa de ecranele digitale. Acesta lumina este cea care este responsabila de afectiuni precum: oboseala oculara, slaba focalizare, usoara durere de cap si lista poate continua.

Multe persoane care au inceput sa foloseasca zilnic ochelarii pentru calculator spun ca aceste afectiuni au inceput sa dispara, iar productivitatea lucratului pe calculator a crescut. Normal, exista si persoane care nu confirma acest aspect, insa nu sunt numeroase, acestia considera ca schimbarea spectrului de culoare este deranjant. Sigur, poate fi deranjant, insa cu timpul ochiul se acomodeaza si totul devine foarte confortabil.

Cat costa o pereche de ochelari pentru calculator ?

Asa cum spuneam in introducerea acestui articol, acesta nisa de ochelari pentru calculator s-a dezvoltat destul de mult in ultima perioada, iar ofertele sunt variate.

In mediu online, modelele de ochelari pentru calculator au preturi care incep de la 100 si putin de lei si ajung chiar si la 500 de lei. Diferentele sunt destul de mari, iar acestea se resimt in gradul de protectie impotriva luminii albastre si in calitatea ramei ochelarilor.

Daca doresti sa iti cumperi o astfel de pereche de ochelari de protectie pentru calculator este recomandat sa alegi una premium, dar sa iti ofere o protectie de 60-65% impotriva luminii albastre, iar ramele ochelarilor sa fie foarte usoare si flexibile.

De unde ne cumparam ochelari de protectie pentru calculator ?

Pentru cumpararea unei perechi de ochelari am analizat doar ofertele din meniul online, acesta fiind locul unde gasesti cele mai multe produse. Exista multe magazine care comercializeaza ochelari pentru calculator, de la centre de optica si oftalmologie, magazine online online dedicate ochelarilor, la magazine dedicate acestui segment.

Recomandarea noastra se duce catre achizitionarea unei pereche de ochelari pentru calculator de la un magazin specializat cum ar fi Gunnars. Are peste 50 de modele de ochelari foarte interesante, pe care le poti proba virtual prin intermediul camerei telefonului sau a celei web. Toate modelele sunt premium si au preturi care pornesc de la 290 de RON si ajung la acel maxim de 500 de RON.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
ochelari pentru calculator, ochelari protectie calculator, ochelari pt calculator, ochelari de calculator, ochelari pentru protectie calculator


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Biologia medicala si aparatura medicala de specialitate

Biologia moleculara este ramura biologie, extrem de utilizata in aceste vremuri, in care ne confruntam cu pandemia cauzata de Coronavirusul Covid-19. Acesta este cea care…

Importanta serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie

Un mediu curat, inseamna un mediu sanatos, fara daunatori. Din pacate daunatorii fac parte din peisajul urban si rural, insa pentru eliminarea si preintampinarea aparatiei…

Calitate si profesionalism in toate serviciile de dezinfectie din Timisoara

Serviciile DDD sunt indispensabile, iar dezinfectie cu atat mai mult in acesta perioada. Vezi mai multe detalii!

Aparatura Real Time PCR – indispensabila in acesta perioada

In cadrul clinicilor medicale si mai ales in cadrul sectiilor de analiza, aparatele de tip real time PCR nu sunt o noutate, insa situatia actuala…

Cele mai frumoase rochii de ocazie ieftine – acum si in mediul online

Mediul online este mereu surprinzator, mai ales cand vine vorba de rochii si alte articole vestimentare. Vezi cum te poae surprinde magazinul online Nova Fashion,…
Vezi profilul Digiteria