Ochelarii antireflex de protectie pentru calculator

Modelele de ochelari pentru PC sau pentru protectie calculator aduc importante beneficii pentru santatatea ochilor prin blocarea luminii albastre. Vezi mai multe detalii!

In fiecare zi in piata apar noi produse, unele utile si eficiente, altele mai putin. Chiar si asa modelele de ochelari antireflex de protectie pentru calculator fac parte din categoria produselor eficiente, care aduc beneficii asupra ochilor.

Acesti ochelari pentru PC sau de protectie pentru calculator, prin stratul antireflex prezent pe lentile sunt capabili sa blocheze lumina albastra emisa de orice tip de ecran, fie ca este vorba despre monitor, ecranul laptopului, televizor, tableta sau telefon.

Expunerea ochilor pe termen lung sau chiar si pentru cateva ore in sir, zilnic, pot aduce anumite afectiuni vizibile, precum oboseala oculara, resimtita prin slaba focalizare si o durere usoara de cap.

Beneficiile ochelarilor de protectie pentru calculator

Asa cum spunea mai sus blocarea luminii albastre reprezinta principalul beneficiu al acestor ochelari. In piata, exista modele de ochelari de protectie pentru calculator cu strat antireflex precum cei de la Gunnar, care sunt capabili sa blocheze pana la 65% din lumina albastra emisa de ecranele digitale.

Prin acesta neutralizare a luminii albastre, incordarea muschiului ocular va disparea si astfel senzatia de oboseala oculara nu se va mai instala.

Mai multe decat atat, ochelarii de protectie pentru calculator produsi de Gunnar prezinta importante beneficii si la rama acestora, fiind una foarte usoara si flexibila, care asigura un confort sporit chiar si atunci cand ochelarii sunt purtati impreuna cu o pereche de casti audio.

Aceasta lentila antireflex este una care are un ton pronuntat de galben, care asigura un contrast puternic si care faciliteaza relaxarea in fata calculatorului.

Intr-adevar un dezavantaj al acestor lentile poate aparea la persoanele care lucreaza in grafica si care utilizeaza true-color, pentru ca acest ton de galben al lentilei poate distorsiona nuanta culorilor.

Costul pentru sanatatea ochilor tai

Pretul unei perechi de ochelari antireflex de protectie pentru calculator nu este mare, acesta incepe de la aproximativ 200 de RON si poate ajunge la maxim de 450 de RON in cazul modelelor de ochelari pentru gaming, realizati in parteneriat cu anumite firme din industria gaming-ului.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

ochelari antireflex pentru calculator, ochelari pc, ochelari protectie calculator, ochelari gaming, gunnar

Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Eliminarea capuselor printr-o dezinsectie ca la carte

Capusele fac parte din categoria daunatorilor casnici foarte periculosi, deoarece acestia pot transmite unele boli omului sau animalelor de companie, care, in unele cazuri pot…

Tratarea rapida a afectiunii de lombosciatica

Durerile din zona lombara pot fi greu de suportat, insa aceste afectiuni poti fi tratate rapid prin intermediul unor sedinte de fizioterapie. Vezi mai multe…

Deratizarea – cea mai rapida solutie de eliminare a rozatoarelor

Ai probleme cu soarecii si sobolanii ? Uita de solutiile pe care le gasesti in marile supermarketuri si alege serviciile unei firme specializate!

Centre recuperare medicala Bucuresti pentru toata lumea

Terapia prin miscare este poate cea mai benefica metoda de recuperare medicala. Vezi ce presupune aceasta si care sunt avantajele!

Dezinsectia un serviciu esential la inceput de primavara

Prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie trebuie realizate doar de catre firmele autorizate. Vezi cum poti prevenii aparitia daunatorilor de primavara!
Vezi profilul Digiteria