Ochelarii antireflex de protectie pentru calculator

Modelele de ochelari pentru PC sau pentru protectie calculator aduc importante beneficii pentru santatatea ochilor prin blocarea luminii albastre. Vezi mai multe detalii!

In fiecare zi in piata apar noi produse, unele utile si eficiente, altele mai putin. Chiar si asa modelele de ochelari antireflex de protectie pentru calculator fac parte din categoria produselor eficiente, care aduc beneficii asupra ochilor.

Acesti ochelari pentru PC sau de protectie pentru calculator, prin stratul antireflex prezent pe lentile sunt capabili sa blocheze lumina albastra emisa de orice tip de ecran, fie ca este vorba despre monitor, ecranul laptopului, televizor, tableta sau telefon.

Expunerea ochilor pe termen lung sau chiar si pentru cateva ore in sir, zilnic, pot aduce anumite afectiuni vizibile, precum oboseala oculara, resimtita prin slaba focalizare si o durere usoara de cap.

Beneficiile ochelarilor de protectie pentru calculator

Asa cum spunea mai sus blocarea luminii albastre reprezinta principalul beneficiu al acestor ochelari. In piata, exista modele de ochelari de protectie pentru calculator cu strat antireflex precum cei de la Gunnar, care sunt capabili sa blocheze pana la 65% din lumina albastra emisa de ecranele digitale.

Prin acesta neutralizare a luminii albastre, incordarea muschiului ocular va disparea si astfel senzatia de oboseala oculara nu se va mai instala.

Mai multe decat atat, ochelarii de protectie pentru calculator produsi de Gunnar prezinta importante beneficii si la rama acestora, fiind una foarte usoara si flexibila, care asigura un confort sporit chiar si atunci cand ochelarii sunt purtati impreuna cu o pereche de casti audio.

Aceasta lentila antireflex este una care are un ton pronuntat de galben, care asigura un contrast puternic si care faciliteaza relaxarea in fata calculatorului.

Intr-adevar un dezavantaj al acestor lentile poate aparea la persoanele care lucreaza in grafica si care utilizeaza true-color, pentru ca acest ton de galben al lentilei poate distorsiona nuanta culorilor.

Costul pentru sanatatea ochilor tai

Pretul unei perechi de ochelari antireflex de protectie pentru calculator nu este mare, acesta incepe de la aproximativ 200 de RON si poate ajunge la maxim de 450 de RON in cazul modelelor de ochelari pentru gaming, realizati in parteneriat cu anumite firme din industria gaming-ului.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
ochelari antireflex pentru calculator, ochelari pc, ochelari protectie calculator, ochelari gaming, gunnar


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Evaluare si inspectie gratuita in cazul serviciilor de deratizare si dezinsectie

Multe din serviciile de deratizare si dezinsectie oferite de firmele din Bucuresti ofera evaloare si inspectie gratuita inainte de prestarea serviciilor DDD. Vezi detalii!

5 echipamente medicale online care te vor convinge ca trebuie sa le ai

Calitatea, dar si performanta echipamentelor medicale a cunoscut o adevarata dezvoltare in ultima perioada. Vezi care sunt cele mai noi tehnologii in materie de echipamente…

Pareri ochelari pentru calculator – cat de buni sunt, cat costa, de unde ii cumparam

Multe persoane se intreba daca ochelarii pentru calculator sunt eficienti si daca beneficiile lor sunt reale. Raspunsul este unul destul de simplu, da. Vezi de…

Ce inseamna serviciile DDD oferite de firmele din Cluj Napoca ?

Acronimul DDD vine de la serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Vezi ce presupun aceste servicii si de ce sunt importante.

Ochelari de gaming - pareri, review, pret, cumpara

Ochelarii de gaming sunt niste produse benefice pentru orice persoana care utilizeaza zilnic calculatorul, laptopul, tableta, tv sau chiar telefonul. Vezi mai multe detalii!
Vezi profilul Digiteria