Ochelarii antireflex de protectie pentru calculator

Modelele de ochelari pentru PC sau pentru protectie calculator aduc importante beneficii pentru santatatea ochilor prin blocarea luminii albastre. Vezi mai multe detalii!

In fiecare zi in piata apar noi produse, unele utile si eficiente, altele mai putin. Chiar si asa modelele de ochelari antireflex de protectie pentru calculator fac parte din categoria produselor eficiente, care aduc beneficii asupra ochilor.

Acesti ochelari pentru PC sau de protectie pentru calculator, prin stratul antireflex prezent pe lentile sunt capabili sa blocheze lumina albastra emisa de orice tip de ecran, fie ca este vorba despre monitor, ecranul laptopului, televizor, tableta sau telefon.

Expunerea ochilor pe termen lung sau chiar si pentru cateva ore in sir, zilnic, pot aduce anumite afectiuni vizibile, precum oboseala oculara, resimtita prin slaba focalizare si o durere usoara de cap.

Beneficiile ochelarilor de protectie pentru calculator

Asa cum spunea mai sus blocarea luminii albastre reprezinta principalul beneficiu al acestor ochelari. In piata, exista modele de ochelari de protectie pentru calculator cu strat antireflex precum cei de la Gunnar, care sunt capabili sa blocheze pana la 65% din lumina albastra emisa de ecranele digitale.

Prin acesta neutralizare a luminii albastre, incordarea muschiului ocular va disparea si astfel senzatia de oboseala oculara nu se va mai instala.

Mai multe decat atat, ochelarii de protectie pentru calculator produsi de Gunnar prezinta importante beneficii si la rama acestora, fiind una foarte usoara si flexibila, care asigura un confort sporit chiar si atunci cand ochelarii sunt purtati impreuna cu o pereche de casti audio.

Aceasta lentila antireflex este una care are un ton pronuntat de galben, care asigura un contrast puternic si care faciliteaza relaxarea in fata calculatorului.

Intr-adevar un dezavantaj al acestor lentile poate aparea la persoanele care lucreaza in grafica si care utilizeaza true-color, pentru ca acest ton de galben al lentilei poate distorsiona nuanta culorilor.

Costul pentru sanatatea ochilor tai

Pretul unei perechi de ochelari antireflex de protectie pentru calculator nu este mare, acesta incepe de la aproximativ 200 de RON si poate ajunge la maxim de 450 de RON in cazul modelelor de ochelari pentru gaming, realizati in parteneriat cu anumite firme din industria gaming-ului.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

ochelari antireflex pentru calculator, ochelari pc, ochelari protectie calculator, ochelari gaming, gunnar

Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

O dezinsectie gandaci realizata de o firma autorizata din Bucuresti

Gandacii sunt daunatorii care deranjeaza cele mai multe persoane. In perioada calda ei se inmultesc rapid si sunt prezenti mai ales in zonele de bloc,…

Mystery Shopper – ce este si cum poate ajuta businessul tau

Clientii misteriosi sau asa zisii mystery shopper sunt personajele centrale din cercetarile de marketing cu acelasi nume. Ele pot aduce beneficii considerabile business-urilor care apeleaza…

Kinetoterapia – ce este, cum functioneaza si cat costa

Kinetoterapia este cea mai buna tehnica de recuperare medicala. In sfera de tratament fac parte o multime de afectiuni. Vezi mai multe detalii!

Ce este masajul de drenaj limfatic?

Beneficiile masajului de drenaj limfatic sunt multiple. Multe persoane aleg drenarea manuala a limfei prin masaj mai ales dupa invervetiile chirurgicale. Vezi mai multe detalii!

Eliminarea capuselor printr-o dezinsectie ca la carte

Capusele fac parte din categoria daunatorilor casnici foarte periculosi, deoarece acestia pot transmite unele boli omului sau animalelor de companie, care, in unele cazuri pot…
Vezi profilul Digiteria