Ochelari de protectie pentru calculator cu o eficienta ridicata

Ochelari de protectie pentru calculator care blocheaza lumina albastra emisa de orice tip de ecran, care sporesc contrastul si ofera avantaje in relaxarea muschiului ocular si in preventia iritarii ochiului. Vezi mai multe detalii!

Ochelarii de protectie pentru calculator sunt produse relativ noi aparute in piata din Romania, chiar daca ei erau prezenti pana acum doar in centrele de optica, de unde orice client isi putea cumpara o pereche de ochelari antireflex.

Oferta din piata este una mult mai larga in acest moment, mai ales prin aparitia brandului Gunnar, un nume foarte cunoscut pentru ochelarii de protectie pentru calculator pe care ii produc. Acesta firma este originara din SUA, acolo una a efectuat o multime de cercetari, iar acum vinde clientilor cei mai buni ochelari de protectie pentru calculator.

Website-ul oficial din Romania al acestui brand amintit mai sus este www.gunnars.ro si de aici oricine isi poate cumpara o pereche de ochelari de protectie pentru calculator la un pret bun.

Avantajele ochelarilor de protectie pentru calculator

Printre cele mai importante avantaje pe care le identificam la o pereche de ochelari de protectie pentru calculator putem identifica:

  • Sporirea contrastului
  • Blocarea luminii albastre emise de ecran
  • Preventia in uscarea si iritarea ochilor
  • Relaxarea muschiului ocular

Ochelarii de protectie Gunnar

Exista mai multe tipuri de ochelari de protectie pentru calculator, iar pe site-ul celor de la Gunnars Romania, intalnim o impartire in patru mari categorii in functie de tipul de utilizare. In acest sens intalnim ochelarii clasici de protectie pentru calculator, care se adreseaza tuturor tipurilor de persoane care utilizeaza in mod frecvent calculatorul. Ochelarii de gaming care se deosebesc prin rama, acesta este una care se pliaza pe forma fetei si permite purtarea ochelarilor impreuna cu o pereche de casti . Ochelarii outdoor care au un filtru UV400 care permit o mai buna vizionare a ecranelor in lumina naturala. Ochelari cu dipotrii, acestia sunt realizati doar la comanda, pe baza unei prescriptii medicale, iar rama sau tipul de lentila poate fi ales personalizat.

Tipuri de lentile disponibile la ochelarii Gunnar

Modelele de ochelari se diferentiaza si in functie de tipul de lentila. In acest sens identificam doua tipuri de lentile:

  • Lentilele Amber – Acest tip de lentila blocheaza aproximativ 65% din lumina albastra si au un ton de galben destul de pronuntat
  • Lentilele Cristalin – Acest tip de lentila blocheaza aproximativ 10% din lumina albastra si sunt destinati artistilor grafici, deoarece acestia nu au acel ton de galben care ajuta in blocarea luminii albastre si ofera o experienta “true color” inedita.
Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
ochelari protectie calculator, ochelari de protectie pentru calculator, ochelari gunnar, ochelari gaming


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Cele mai frumoase rochii de ocazie ieftine – acum si in mediul online

Mediul online este mereu surprinzator, mai ales cand vine vorba de rochii si alte articole vestimentare. Vezi cum te poae surprinde magazinul online Nova Fashion,…

Dezinsectie Cluj Napoca – o firma iti poate oferi servicii dezinsectie de calitate

Serviciile DDD de calitate sunt doar cele realizate de firmele autorizate din domeniu. Aceste sunt singurele companii avizate care pot utiliza substante puternice, care produc…

Servicii de deratizare – nu spune nu acestor servicii atat de esentiale

Deratizarea, cat si dezinsectia sunt doua servicii esentiale, care ar trebui contractate periodic, chiar daca nu exista probleme vizibile cu daunatorii. Vezi mai multe detalii!

Ochelari protectie calculator – alege ce este mai bun

Protectia impotriva luminii albastre emisa de ecranul calculatorului sau de orice alt tip de ecran este esentiala pentru sanatatea ochilor. Alege doar ochelarii care ofera…

Prestatorii de servicii deratizare din Cluj Napoca iti vin in ajutor

Deratizarea reprezinta un proces destul de complex, care necesita cunostinte de specialitate, astfel incat rezultatul sa fie unul vizibil. Vezi cum te poti ajuta prestatorii…
Vezi profilul Digiteria