Ochelari de protectie pentru calculator cu o eficienta ridicata

Ochelari de protectie pentru calculator care blocheaza lumina albastra emisa de orice tip de ecran, care sporesc contrastul si ofera avantaje in relaxarea muschiului ocular si in preventia iritarii ochiului. Vezi mai multe detalii!

Ochelarii de protectie pentru calculator sunt produse relativ noi aparute in piata din Romania, chiar daca ei erau prezenti pana acum doar in centrele de optica, de unde orice client isi putea cumpara o pereche de ochelari antireflex.

Oferta din piata este una mult mai larga in acest moment, mai ales prin aparitia brandului Gunnar, un nume foarte cunoscut pentru ochelarii de protectie pentru calculator pe care ii produc. Acesta firma este originara din SUA, acolo una a efectuat o multime de cercetari, iar acum vinde clientilor cei mai buni ochelari de protectie pentru calculator.

Website-ul oficial din Romania al acestui brand amintit mai sus este www.gunnars.ro si de aici oricine isi poate cumpara o pereche de ochelari de protectie pentru calculator la un pret bun.

Avantajele ochelarilor de protectie pentru calculator

Printre cele mai importante avantaje pe care le identificam la o pereche de ochelari de protectie pentru calculator putem identifica:

  • Sporirea contrastului
  • Blocarea luminii albastre emise de ecran
  • Preventia in uscarea si iritarea ochilor
  • Relaxarea muschiului ocular

Ochelarii de protectie Gunnar

Exista mai multe tipuri de ochelari de protectie pentru calculator, iar pe site-ul celor de la Gunnars Romania, intalnim o impartire in patru mari categorii in functie de tipul de utilizare. In acest sens intalnim ochelarii clasici de protectie pentru calculator, care se adreseaza tuturor tipurilor de persoane care utilizeaza in mod frecvent calculatorul. Ochelarii de gaming care se deosebesc prin rama, acesta este una care se pliaza pe forma fetei si permite purtarea ochelarilor impreuna cu o pereche de casti . Ochelarii outdoor care au un filtru UV400 care permit o mai buna vizionare a ecranelor in lumina naturala. Ochelari cu dipotrii, acestia sunt realizati doar la comanda, pe baza unei prescriptii medicale, iar rama sau tipul de lentila poate fi ales personalizat.

Tipuri de lentile disponibile la ochelarii Gunnar

Modelele de ochelari se diferentiaza si in functie de tipul de lentila. In acest sens identificam doua tipuri de lentile:

  • Lentilele Amber – Acest tip de lentila blocheaza aproximativ 65% din lumina albastra si au un ton de galben destul de pronuntat
  • Lentilele Cristalin – Acest tip de lentila blocheaza aproximativ 10% din lumina albastra si sunt destinati artistilor grafici, deoarece acestia nu au acel ton de galben care ajuta in blocarea luminii albastre si ofera o experienta “true color” inedita.
Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
ochelari protectie calculator, ochelari de protectie pentru calculator, ochelari gunnar, ochelari gaming


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Cercetarea calitativa o tehnica nestatistica de analiza

Cercetarea de piata, fie ea calitativa sau cantitativa, poate aduce beneficii importante pentru orice business. Daca ai nevoie sa studiezi un anumit subiect in profunzime,…

Servicii eficiente de deratizare si dezinsectie – DDD Nord

Eficienta serviciilor de deratizare si dezinsectie trebuie sa aiba o baza solida si un proces de prestare stric, care sa respecte anumite aspecte esentiale. Vezi…

Importanta unei cercetari de piata in dezvoltarea unui business

Puterea infromatiei este cea care face diferenta intre business-uri. Afla cum o cercetare de piata iti poate dezvolta business-ul intr-un mod sanatos.

Elimina sobolanii rapid si eficient printr-o lucrare de deratizare

Rozatoarele pot afecta foarte mult spatiile in care traiesc si sunt purtatoare de foarte multi virusi periculosi. Vezi cum poti scapa rapid si eficient de…

Modul de functionare si performantele aduse de cele mai noi aparate de radiologie

Inovatiile aduse in ultima perioada pentru aparatele de radiologie au facut din acestea adevarate echipamente performante, capabile sa livreze imagini de o calitate superioara. Vezi…
Vezi profilul Digiteria