Ochelari de protectie pentru calculator cu o eficienta ridicata

Ochelari de protectie pentru calculator care blocheaza lumina albastra emisa de orice tip de ecran, care sporesc contrastul si ofera avantaje in relaxarea muschiului ocular si in preventia iritarii ochiului. Vezi mai multe detalii!

Ochelarii de protectie pentru calculator sunt produse relativ noi aparute in piata din Romania, chiar daca ei erau prezenti pana acum doar in centrele de optica, de unde orice client isi putea cumpara o pereche de ochelari antireflex.

Oferta din piata este una mult mai larga in acest moment, mai ales prin aparitia brandului Gunnar, un nume foarte cunoscut pentru ochelarii de protectie pentru calculator pe care ii produc. Acesta firma este originara din SUA, acolo una a efectuat o multime de cercetari, iar acum vinde clientilor cei mai buni ochelari de protectie pentru calculator.

Website-ul oficial din Romania al acestui brand amintit mai sus este www.gunnars.ro si de aici oricine isi poate cumpara o pereche de ochelari de protectie pentru calculator la un pret bun.

Avantajele ochelarilor de protectie pentru calculator

Printre cele mai importante avantaje pe care le identificam la o pereche de ochelari de protectie pentru calculator putem identifica:

  • Sporirea contrastului
  • Blocarea luminii albastre emise de ecran
  • Preventia in uscarea si iritarea ochilor
  • Relaxarea muschiului ocular

Ochelarii de protectie Gunnar

Exista mai multe tipuri de ochelari de protectie pentru calculator, iar pe site-ul celor de la Gunnars Romania, intalnim o impartire in patru mari categorii in functie de tipul de utilizare. In acest sens intalnim ochelarii clasici de protectie pentru calculator, care se adreseaza tuturor tipurilor de persoane care utilizeaza in mod frecvent calculatorul. Ochelarii de gaming care se deosebesc prin rama, acesta este una care se pliaza pe forma fetei si permite purtarea ochelarilor impreuna cu o pereche de casti . Ochelarii outdoor care au un filtru UV400 care permit o mai buna vizionare a ecranelor in lumina naturala. Ochelari cu dipotrii, acestia sunt realizati doar la comanda, pe baza unei prescriptii medicale, iar rama sau tipul de lentila poate fi ales personalizat.

Tipuri de lentile disponibile la ochelarii Gunnar

Modelele de ochelari se diferentiaza si in functie de tipul de lentila. In acest sens identificam doua tipuri de lentile:

  • Lentilele Amber – Acest tip de lentila blocheaza aproximativ 65% din lumina albastra si au un ton de galben destul de pronuntat
  • Lentilele Cristalin – Acest tip de lentila blocheaza aproximativ 10% din lumina albastra si sunt destinati artistilor grafici, deoarece acestia nu au acel ton de galben care ajuta in blocarea luminii albastre si ofera o experienta “true color” inedita.
Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
ochelari protectie calculator, ochelari de protectie pentru calculator, ochelari gunnar, ochelari gaming


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Totul despre serviciile de dezinsectie si deratizare

Pentru ca in mass media au aparut o multime de stiri cu lucrari de dezinsectie si deratizare executate necorespunzator, am realizat o lista a celor…

Cu ce se ocupa medicul hematolog si de ce are nevoie de un analizor hematologie

Hematologia este o ramaura extrem de importanta din medicina. Tehnologia a adus pentru acest domeniu o multime de analizoare profesionale, care pot in mai putin…

Care sunt cele mai bune practici de kinetoterapie – exercitii pentru coloana

Kinetoterapia este considerata cea mai benefica tehnica din recuperarea medicala. Vezi care este aplicabilitatea kinetoterapiei in exercitiile pentru coloana!

Avantajele colaborarii cu firme de aparatura medicala din Romania

Piata de aparatura medicala de specialitate a crescut foarte mult si acum gasim cele mai performante echipamente chiar la noi in tara. Avantajele sunt nenumarate,…

Combaterea rozatoarelor prin intermediul firmelor DDD

Soarecii si Sobolanii sau intr-un cuvant rozatoarele sunt raspunzatoare pentru multe daune atat materiale, dar si daune aspura sanatatea oamenilor. Combatearea acestora poate fi o…
Vezi profilul Digiteria