Ochelari de gaming - pareri, review, pret, cumpara

Ochelarii de gaming sunt niste produse benefice pentru orice persoana care utilizeaza zilnic calculatorul, laptopul, tableta, tv sau chiar telefonul. Vezi mai multe detalii!

Ce mai putin de 3 ani, ochelarii de gaming au inceput sa fie cat mai prezenti atat in piata din Romania, cat si in piata internationala. Aceste modele de ochelari de gaming au lentile antireflexe, capabile sa blocheze lumina albastra emisa de ecranele digitale.

Fie ca este vorba de un laptop, monitor, televizor, tableta sau telefon, lumina albastra emisa de acestea este extrem daunatoare pentru ochi, mai ales pe termen lung, lumina albastra afectand mod direct retina si muschiul ocular.

De ce sa porti o pereche de ochelari gaming ?

Aceste modele de ochelari nu este recomandat sa fie purtata doar de gameri, ci de orice persoana care petrece zilnic timp in fata calculatorului, fie ca este vorba chiar de cateva ore zilnic.

Multe persoane care au  inceput sa poarte ochelari de gaming au resimtit imediat efectele benefice pe care acestia le aduc. Mai exact, problemele de oboseala oculara, slaba focalizare si incordare musculara au disparut definitiv, in plus mediul de lucru a devenit mult mai calm si linistitor printr-un contrast puternic creat de lentila ochelarilor, care are o tenta galbena de culoare.

In ceea ce priveste confortul ochelari de gaming, fata de modelele clasice de ochelari de protectie pentru calculator, ofera un plus considerabil. Acesta este dat din ramele ochelarilor, realizate dintr-un material foarte usor si flexibil, care permite chiar si purtarea ochelarilor impreuna cu o pereche de casti audio.

Cat costa si de unde pot cumpara o pereche de ochelari de gaming ?

In ceea ce priveste ofera ochelarilor de gaming, in mediul online poti sa gasesti modele de ochelari care au preturi care incep de la 120-130 RON si pot sa ajunga la chiar 400 de RON. Fiind vorba de santate, este recomandat sa alegi o pereche de ochelari de gaming de o calitate superioara.

Recomandarea noastre se duce catre modelele de ochelari de gaming de Gunnar, care se bucura de numeroase review-uri pozitive din partea cumparatorilor, care fac referire la confort, dar si la calitatea lentilelor.

Mai exact, majoritatea modelelor de ochelari de gaming Gunnar sunt dotati cu lentile Ambra, care resping cea mai mare cantitate de lumina albastra, aproximativ 65%, dar si cu rame realizate din otel inoxidabil, cu o greutate care nu depaseste 25 de grame, in plus aceste se muleaza perfect pe forma fetei, facilitand purtarea castilor, fara a crea vreun disconfort.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
ochelari gaming, ochelari de gaming, gaming glasses, gunnar, gunnar romania, gunnar


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Ce presupune o dezinsectie plosnite de pat, in mare?

Plosnitele fac partea din categoria celor mai frecventi daunatori pe care ii gasim in casa. Acestea pot intepa si crea iritatii. Vezi cum poti scapa…

Evaluare si inspectie gratuita in cazul serviciilor de deratizare si dezinsectie

Multe din serviciile de deratizare si dezinsectie oferite de firmele din Bucuresti ofera evaloare si inspectie gratuita inainte de prestarea serviciilor DDD. Vezi detalii!

5 echipamente medicale online care te vor convinge ca trebuie sa le ai

Calitatea, dar si performanta echipamentelor medicale a cunoscut o adevarata dezvoltare in ultima perioada. Vezi care sunt cele mai noi tehnologii in materie de echipamente…

Pareri ochelari pentru calculator – cat de buni sunt, cat costa, de unde ii cumparam

Multe persoane se intreba daca ochelarii pentru calculator sunt eficienti si daca beneficiile lor sunt reale. Raspunsul este unul destul de simplu, da. Vezi de…

Ce inseamna serviciile DDD oferite de firmele din Cluj Napoca ?

Acronimul DDD vine de la serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Vezi ce presupun aceste servicii si de ce sunt importante.
Vezi profilul Digiteria