O dezinsectie gandaci realizata de o firma autorizata din Bucuresti

Gandacii sunt daunatorii care deranjeaza cele mai multe persoane. In perioada calda ei se inmultesc rapid si sunt prezenti mai ales in zonele de bloc, acolo unde exista pubele de gunoi. Eliminarea acestora poate fi foarte simpla daca apelezi la o firma autorizata din domeniul DDD. Vezi mai multe detalii!

Fie ca sunt mici si rosii sau mari si negri, fiecare din noi am avut parte de acesti “musafiri”. Se stie ca gandacii de bucatarie se inmultesc destul de repede si exista mituri conform carora ei ar avea capacitatea de a rezista unui atac cu bomba atomica. Noi suntem sceptici in ceea ce priveste aceasta, deoarece stim ca exista solutii sa va scapam de ei.

Deoarece gandacii de bucatarie mor numai in momentul in care intra in contact cu insecticidul, nu si prin ingestia acestuia, tratamentul impotriva lor il vom face rezidual, cu o pompa de joasa presiune. Au existat situatii in care tratamentele au fost efectuate cu termonebulizatoare, care s-au dovedit a fi eficiente, pentru ca chiar au dat rezultate, insa cu efect de soc (au murit numai cei expusi in timpul tratamentului, insa nu si cei care au aparut ulterior).

Prin tratamentele reziduale cu pompa de joasa presiune, substanta rezista o perioada mai lunga de timp, astfel incat gandacii care vor veni in continuare si vor intra in contact cu insecticidul, vor muri.

Pentru o mai mare eficienta a tratamentului aplicat rezidual, se foloseste la sfarsit si aparatul de tip Ultra Low Volume, pentru a ii scoate si pe cei la care substanta nu a ajuns.

Cu ce facem dezinsectia impotriva gandacilor?

In primul rand trebuie stiut ca este recomandat sa alegi o firma de dezinsectie gandaci specializata si autorizata in domeniul DDD. O astfel de companie iti poate asigura eficienta si rapiditatea.

Costurile pentru o dezinsectie gandaci nu sunt foarte ridicate, ele incep de la aproximativ 150 de RON pentru un spatiu de 30-40 mp si ajung la aproximativ 250 de RON in cazul spatiilor mai mari, cu 4-5 camere, 100-120 mp.

Substantele pot avea sau nu miros. Nu este o regula ca substantele care au miros puternic sa fie si cele mai eficiente. Facand tratamente pentru Asociatiile de Proprietari, inainte de inceperea lucrarilor de dezinsectie ni s-a spus frecvent ca substantele folosite de noi fara miros nu sunt eficiente. Insa tot de atatea ori am reusit sa demonstram ca substantele folosite dau randamentul asteptat.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

dezinsectie, dezinsectie gandaci, dezinsectie gandaci de bucatarie, dezinsectie bucuresti, gandaci de bucatarie

Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Mystery Shopper – ce este si cum poate ajuta businessul tau

Clientii misteriosi sau asa zisii mystery shopper sunt personajele centrale din cercetarile de marketing cu acelasi nume. Ele pot aduce beneficii considerabile business-urilor care apeleaza…

Kinetoterapia – ce este, cum functioneaza si cat costa

Kinetoterapia este cea mai buna tehnica de recuperare medicala. In sfera de tratament fac parte o multime de afectiuni. Vezi mai multe detalii!

Ce este masajul de drenaj limfatic?

Beneficiile masajului de drenaj limfatic sunt multiple. Multe persoane aleg drenarea manuala a limfei prin masaj mai ales dupa invervetiile chirurgicale. Vezi mai multe detalii!

Ochelarii antireflex de protectie pentru calculator

Modelele de ochelari pentru PC sau pentru protectie calculator aduc importante beneficii pentru santatatea ochilor prin blocarea luminii albastre. Vezi mai multe detalii!

Eliminarea capuselor printr-o dezinsectie ca la carte

Capusele fac parte din categoria daunatorilor casnici foarte periculosi, deoarece acestia pot transmite unele boli omului sau animalelor de companie, care, in unele cazuri pot…
Vezi profilul Digiteria